Gravidutze si mamici de Cluj - 111
Raspunsuri - Pagina 3
mami_alexia spune:
Alex, intr-adevar, impresionant! Si are o flexibilitate in picioruse de invidiat! O ajuta foarte mult suportul de langa si faptul ca patutul nu e asa de jos (al Alexiei e mai jos
)
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
Buna dimineata!
Nico, ce rau imi pare ca nu e bine Andrei! sanatate multa!
Alex, super curajoasa e Tiadris.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
dpop spune:
alex
esti o dulce!
nu schimbati data, ca am trecut de varsta cand faceam lucuri speciale de ziua mea. acuma e o zi ca oricare alta
daca nu intervine nimic, o sa vin sigur.
tocmai am sunat la service sa programez revizia la renault. cica costa intre 25 si 35 milioane 

. mai punem si luna viitoare casco ... poate nu mai mergem in nici o vacanta cu cheltuielile astea. 

puisorul spune:
Buna dimineata si de la noi. Eu va tot citesc dar nu pot scrie din cauza de copil marait caruia ii ies incisivii superiori.
Saptamana trecuta am fost la un parc acvatic din Ungaria si ne-am simitit superbine. Atata doar ca Stefi nu a parut la fel de incantata de apa cat e de apa din cadita
desi era o piscin special pentru bebei care avea doar 20 de cm si 35 de grade. Daca va intereseaza site-ul este aquaticum.hu si e super de mers cu copilasii mai ales iarna. Sigur nu se vor plictisi 
Nico,
la Andrei si sa se faca bine cat mai repede.
Meli, sa ne spui cum e piti dupa regimul fara mamaliga.
Alex, e mortala Tiadris cum escaladeaza patutul
. Din pacate noi seara inca mancam cereale sau iaurt asa ca nu prea am idei de meniuri. Am doua carticele de diversificare si trebuie sa ma uit prin ele sa vad daca nu gasesc ceva idei.
Gravidutelor un
si sa aveti grija de voi.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
puisorul spune:
Magduta, i-ai facut lui Victoras vaccinul cu rotavirus? Ca eram curioasa daca a facut vreun copilas enterocolita desi era vaccinat. Sper sa va faceti bine pana la intalnire.
Gabriela, daca tu crezi ca e momentul sigur ca te poti intoarce la servici. Ce mi se pare mie o problema e ca trebuie sa ai pe cineva care sa poata sa stea cu Ionut in caz de ceva boala luata de la cresa. Dar daca si problema asta e rezolvata, atunci chiar nu trebuie sa ai nici un regret 
O sa intru si eu sa vad cate ceva pe net despre Autograph. Dar sincer la al meu hazband sigur i-ar place daca e mai mic si mai putin zgomotos decat Obsession, ca el nu prea suporta zgomotul mare.
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
ALEX29 spune:
ADRIANA patul ei e f jos ,are saltea subtire
,oricum s a mai perfectionat in sarituri si acum m am mai linistit ,nu prea mai are cum sa se loveasca 
lasa ca vine si primavara 
DIANA ok ,ramane pe 5 
imi pare rau ca trebuie sa platesti atata :(
ANI mersi m
ce fel de cereale ii pui in iaurt?sau ii dai cereale praf ?
cred ca fac si eu combinatia asta deseara: iaurt cu cereale
poate reusim sa mergem sambata in autograf ,oricum niste prieteni de ai nostri merg si o sa mi spuna cum e
MAGDA ma bucur ca puiutu e mai bine
sa ne pui poze cand ai timp
ANCA 
cum stai cu slabitul ?
cred sapt viitoare ma duc sa mi fac niste analize la coloana si daca totul e ok ma apuc iara de abdomene
sa vad cat ma tine de data asta
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
ALEX29 spune:
JOI 5 MARITE ,ORA 18 ,INTALNIRE LA LOCUL DE JOACA IN POLUS
nu mai facem listuta ,sper sa fim cat mai multe
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
anca.b spune:
Alex,
stau bine. o sa ma vedeti in 5 martie...hihihi...nu va asteptati la ceva impresionant, ca nu e cazul....
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
soanso spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dpop alex esti o dulce!nu schimbati data, ca am trecut de varsta cand faceam lucuri speciale de ziua mea. acuma e o zi ca oricare alta azi sigur e ziua cuiva La Multi Ani ! |
Diana,m-am blocat,te rog sa-mi spui de cand e masina voastra?
a mea e skoda octavia din 2007 oare cat am de platit la reizia peste doua luni???
anul trecut a fost 4 mil revizia de 1 an!
diana mersi mult!mai pus pe ganduri!
dpop spune:
anca e din 2005.
pana acum au fost in jur de 8 mil reviziile. acuma cica trebe schimbate mai multe (4 ani sau 60.000 km)