Gravidutze si mamici de Cluj - 111
Raspunsuri - Pagina 17
elenuta23 spune:
magda draga, nu are de ce sa iti faci griji, lui Dragos abia la 11 luni i-a iesit primul dintisor
. se zice ca, cu cat mai tarziu cu atat mai bine vor fi mai rezistenti o sa iasa ei
nepotelul meu e mai mic ca Dragos cu 6 luni si are dantura la fel ca Dragos, eu nu ma panichez ca nu are rost, fiecare copil in ritmul lui
Elena 9+
si
Dragos Stefan , poze noi
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
elenuta23 spune:
adriana si eu ziceam inaite ca nu ii cu ochii, puteam sa jur insa testu si ecografu m-a contrazis, inca sunt tare mirata cum am ramas insarcinata![]()
mi-am facut tot felu de teste pe net si iese ca va fi fetita, acum asteptam si ecograful 
Elena 9+
si
Dragos Stefan , poze noi
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenuta23 adriana si eu ziceam inaite ca nu ii cu ochii, puteam sa jur insa testu si ecografu m-a contrazis, inca sunt tare mirata cum am ramas insarcinata mi-am facut tot felu de teste pe net si iese ca va fi fetita, acum asteptam si ecograful ![]() Elena 9+ si Dragos Stefan , poze noi Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero |
elenuta, nu vreau sa te dezamagesc, dar si mie mi-a iesit ca ar fi ...fetita...si s-a dovedit ca mult asteptata Miruna a fost de fapt...Eric...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
elenuta23 spune:
andreea stai linistita ca nu ma dezamagesti, inca nu am preferinte la sex, chiar vb serios ma gandesc decat sa fie sanatos bebele sa decurga totul ok iar apoi ce o fi e bine venit 
Elena 9+
si
Dragos Stefan , poze noi
ALEX29 spune:
IOANA draga sper ca Tiadris a mea o sa fie mai finuta cu timpul si lasa la o parte apucaturile astea ![]()
ELENA Doamne da sa te simnti mai bine de acum in colo si mare grija sa nu ti cada prichindelu 
GABI tare mult ma bucur ca inca ii plac carticelele
o sa fie o d soara f inteligenta si stai linistita ca o sa vorbeasca ,smecherica studiaza terenul acuma
si te va uimi curand
de mancare am facut astazi ciorba de cartofi cu smantana si costita
si eu sunt cam in pana de idei legat de activitatile cu puiutu ,oricum zilnic iesim la plimbare chiar daca ninge ,ploua ,e frig ,nu conteaza ,mergem la plimbarica
iar in casa marea problema care o am de vreo saptamana e Televizorul
cum se trezeste dimineata imi vine la telev si striga "Bebe stain"adica BABY EINSTEIN
Nu mi place so las sa se uite in fiecare zi la televizor ,inainte o lasam doar in week end si nu prea parea interesata dar acum s au schimbat lucrurile
voi va lasati puisorii zilnic la televizor ?...totusi ma gandesc ca daca nu se uita mai mult de jumate de ora nu i grav ..ce ziceti ?
imi este asa mila ca plange daca nu i pun desenele ...partea buna e ca invata cuvinte noi 

INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
ALEX29 spune:

pt toate mamicile si Buna dimineata
atata treaba am astazi cine ma ajuta ?![]()
sa aveti o zi minunata
de abea astept sa ne vedem sapt viitoare
nu uitati fetelor sa mi scrieti daca vreti sa veniti sambata viit la club
INGERASHUL MEU TIADRIS-3oct2007 ('
');
anca.b spune:
neata!
Alex, stefan se uita zilnic la desene aimate, citeva minute, max o jumate de ora. are preferinte asa ca daca nu ii plac intoarce spatele...din cite am vazut eu, peste 2 ore de privit continuu la tv e daunator. in rest se pare ca e ok. sigur, fiecare face cum vrea.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
dpop spune:
alex, si irina a prins gustul lui baby einstein de vreo doua saptamani, se tot pune in fotoliul ei si zice muu,muu si arata spre tv.
eu o las o data la doua zila aprox (mai intervine si sotul uneori in favoarea ei, sa o las, ca uite ce frumos cere
), ii pun bebe la ferma, cu animalele, ala ii place cel mai tare. in ultima vreme renunta ea inainte sa se termine, vine la mine cu cate o jucarie...
desi m-am uitat acum pe internet si in majoritatea locurilor zice ca e INTERZIS sa lasi copilul pana la 2-3 ani la tv, creste mult riscul de ADHD. Ba chiar si de autism. brrrr... cred ca o sa o las muuult mai rar de acum incolo.
eladea2005 spune:
neata!
alex, si Eric se uita la TV zilnic, mai ales la bebetv (e un program pe care noi il avem de pe antena parabolica), care e creat special pt copiii astia mici...il atrage foarte tare...
si zilnic ia telecomanda in mana, o indreapta spre TV si imi spune foarte clar ca vrea desene...![]()
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank">ERIC IN CONCURS(pozele ela1 si ela2)...
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
HAIDETI SA-L AJUTAM PE TEO
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
anca.b spune:
Andreea, la asta se uita si stefan. si la bbc prime, dimineata, sint niste maimutzoi care fac tot felul de chestii si care il amuza teribil...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii