Gravidutze si mamici de Cluj - 111
Raspunsuri - Pagina 15
anca.b spune:
Buna dimineata!
cine vrea
? neagra si tare? si aburinda?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
dpop spune:
ioana, ce harnicut e patrick!!! asa baiat ne trene si noua, ca noi numai mizerie stim sa facem ![]()
victo mai este un plafar in piata ioan mester, o baraca mare. si acolo mai aveau fainuri.
ada sanatate micutei!
elenuta23 spune:
neata si de la noi
a mai treuct o zi in care m-am simtit tare bine pot sa zic iar azi se pare ca tot bine imi va fi
, sper sa fie de bine
ieri am papat cat pt un an intreg 
dimineata o felie de paine cu cas si sana, la amiaz putina supika iar pe la 6 am mai papat 2 sarmalute
si o portocala
nu-mi vine sa cred cat am papat si nu mi-a fost rau ....yuhuuuuuuu
multumim de laude, la sanius am fost in feleac mai jos de partie deoarece cu o zi inainte a fost fratele meu si era o vant puternic pe partie ca nu au putut sta asa ca am hotarat sa mergem pe ulite ,
ce dulce e patrick cum face el curatenie
Dragos e mai bine uc boticul se reface , se mai vede putin dar trece
mai nou il imita pe tati cum se aranjeaza in oglinda
, merge in fata oglinzi si isi aranjeaza parul cu toate ca nu se vede in ea ![]()
ii mortal
i tare incantat de bebei cei mici , cand ii vede nu se mai dezlipeste de ei , abia astept sa nasc sa vad reactia lui care va fi ![]()
Elena 9+
si
Dragos Stefan
Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero
Gabriela77 spune:
Anca, vin eu la a doua cafea
Am pus sa fac o supica de pui si orez cu legume, o sa isim si azi doar putin in fata blocului, nu mi se pare o vreme potrivita pentru plimbari!
Mey fetele, ce mai faceti cu copiii in casa? Ca parca intru in pana d idei...ne tot uitam in carti si citim de acolo, ne jucam cu jucarii, construim, ce mai uitam la cate un videoclip, asa dor mi-e de vara! Sa putem sta afara cu orele!
In alta ordine de idei, Sara nu da semne ca ar vrea sa vorbeasca. Intelege absolut tot, arata orice obiect, face niste analogii absolut uimitoare, dar nu pare interesata sa vorbeasca...poate si insist eu prea mult...
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
elenuta23 spune:
ningeeeeeeee, yuhuuuuuuu deci iarna deabia acum incepe ![]()
va doresc o zi placuta
Elena 9+
si
Dragos Stefan
elenuta23 spune:
gaby draga sa nu te ingrijorezi, nu e o regula la vb, cum nu e regula nici la mers fiecare are ritmul lui,insa stiu ca ti-ar placea sa o auzi cum spune tot felul de cuvinte care iti ajung la
suflet.
noi in privinta vorbitului pot sa zic ca is foarte multumita cate vorbeste si face , insa la capitolul dantura sunetm in urma, deoarece avem 4 maselute si 8 dintisori iar canini nu vor sa iasa ![]()
o sa il filmez intr-o zi pe d cum spuen el poezii
si mai nou stie toate literele de la alfabet sa ti le arete ![]()
gaby noi mai coloram , ne juaca mata prin casa, ascunsa, cu mingea, cand sunt in pana de idei ii spun poezii cand aude sta nemiscat pana o invata ![]()
va pup , fug sa imi fac ordine ca baieti au iesit afara si sa profit starea mea de bien
Elena 9+
si
Dragos Stefan
Gabriela77 spune:
Elena, doamne da sa fie tot asa, si sa nu iti mai fie rau! Asa e, recunosc ca sunt nerabdatoare sa vorbeasca si cred ca gresesc ca insist prea mult pe acest aspect!
Neaparat sa pui filmuletul cu poeziile lui Dragos, e tare dulce l-am admirat si la sanius si cu cocosul!
Alex, am tot vrut sa iti multumesc inca odata pt carticelele alea, Sara le adora, nu este zi sa nu citim din ele! Au devenit preferatele ei!
Mergem afara, ce frumos ninge! V-am pupat!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
adab spune:
Buna fetelor,
noi suntem foarte bine, inafara de bubitze. SI diareea a trecut. SI nu prea cred ca o afecteaza bubitele, sunt minore dar muuuulte: pe burta si spate. Mananca bine, doarme bine, e veseala si f. activa. Pacat ca nu putem iesi afara la zapada. Nu gasesc nicaieri cat e perioada de contagiozitate la roseola. Ma gandesc eu ca pana ii trec bubitele...dar stiu eu???
Cu somnul de peste zi la noi e regula: daca se trezeste dimineatza inainte de 8 atunci are 2 somnuri peste zi; daca e deja in jur de 9, cum a fost si azi, mai doarme doar o data.
AM gatit pt. amiaza ciorba de perisoare, din carne de vitzel. Deseara cred ca va fi mamaligutza cu branza si iaurt.
DIstractie la bulgareala!!
magdutza24 spune:
Salutare
eu va citesc din umbra dar nu am timp sa scriu ptr ca mi se apropie examenele si Victor imi ocupa intreaga zi.
am vazut poze superbe cu printi si printese si ii pupam dulce

Victor nu are decat 2 dinti jos,e problema? si mai ziceti ceva idei de papa ca eu nu stiu ce sa i mai dau sa pape ca e un mare mancau.
cele care v ati depus dosarele pt cei 85% cand va vor venii?
si alocatia pe card la BT cam cand intra?
multumesc mult ptr raspunsuri
magda si victoras ( 31.03.2008)http://community.webshots.com/user/magdutza24
marietarat spune:
Buna si de la mine!!!
In legatura cu Tunisia> noi am stat la hotel VINCCI EL KANTAOUI CENTRE **** si pot sa zic ca era mancare buna (acum cei drept noi nu suntem foarte pretentiosi): dar erau multe feluri : oua de ex altii s-au plans ca dimineata aveau doar oua fierte, la noi erau si fierte si papara si papara la minut adica mergeai la bucatar si iti alegeau cu ce sa fie papara...adica cu sunca, salam, cas, legume...tot felu in mai multe boluri si iti combina ce vroiai si o prajea pe loc. Corbele cei drept nu mi-au placut nu sunt ca ale noastre, nici un fel din ce am gustat. In rest era la fiecare masa: carne de pui, fiarta s cu sos, jnitel...carne de peste, era cus cus - Traditional cu carne de pasare sau de oaie- mie mi-a placut tare, insa sotul nu a vrut sa auda de ea...
el a suferit un pic dupa carnea de porc
, plus platouri si salate....sa nu mai zic de dulciuri aveau in prostie..dar la ei multe cremeeee..iac...mie mia placut cel mai mult crema de zahar ars, clatitele care tot asa le facea pe loc si croasantele...super bune. Apoi ceai , cafea si lapte care nu au gustul de la noi dar sunt ok.
Ce mi-a mai placut ...si alti s-au plans de asta a fost ca nu stateam la cozi sa punem ceva in farfurie sau la cafea. Era destul de lejer. Alti de la hoteluri la care se face reclama mare pe net ...s-au cam plans de asta ...atunci in aceasi perioada cu noi. Noi am facut excursii obtionale la capitala si in Sahara...cu alti romani de la alte hoteluri si asa am aflat. Asa ca ce sa zic unde am stat noi mi s-a parut ok, dar sunt sigura ca sunt si altele numai trebuie sa va interesati din timp pt a face alegerea buna. Ce mi-a mai placut la noi era ca plaja era in spatele hotelului la 3 min, aveam o parte rezervata a hotelului, nu treb sa dam nimic pentru sezlong.
Acum as mai spune si ca excursiile au fost super si pt ca noi am mers cam in extrasezon, au fost bine venite.Dar cu copii nu-i de mers....zic eu, sunt cate 3, 4 locatii pe zi de vazut si intre locatii se face cam 1 ora si 30 min - minim... cu autocarul.
Si cred ca stiti: ciubucul este o regula in aceasta tara...adica aproape obligatoriu!!!
si totul este nogociabil...atentie mareeee!! oricum noua ne-au spus ghizii tot - au fost destul de de treaba.
Acum : TARE faza cu cocosul : BRAVO Dragos
....dar mi-a placut si filmuletul cu gospodarul Patrik...![]()
Si fetelot mai spuneti ce gatiti k sunt in criza de ideeiiii si eu!!!
Elenuta ma bucur ca acum te simti mai bine...sa te tina tot asa!!!
Marieta
+ 13