PIERSICUTZE de iulie-august 2006 (93)
Raspunsuri - Pagina 11
julax spune:
Doniro,draga de ea,ce dulcea fost cu replica...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Doniro,draga de ea,ce dulcea fost cu replica...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
crissa71 spune:
Doniro:Of doamne....mi-au dat lacrimile instantaneu!!!!E impresionanta replica....
Si noi suntem bolnavi...luam de 3 zile antibiotic.....am avut si 39.6,...cu tuse si mucisori....si nu mancam...si nu mai vrem sa bem lichide...acum cand ar trebui sa bea...nu mai vrea...
Acum sunt putin mai bine...dar o saptamana am crezut ca fac cu nervii...
E super nasol...acum am luat si eu....nu stiu ce-o fi....
Dar ne facem noi bine....
Sanatate multa la toata lumea!
ralucaspm spune:
Doniro, , pupam si noi manuta mica sa treaca .
Scumpa de ea
Raluca cu Ioanna (5.07.2006) si Georgios (13.03.2008)
bulinuta27 spune:
pup fetele
Lali este bine
am fost la teatru si sambata si duminica si e innebunit..acum in fiecare zi ma intreaba si e suparare mare ca nu mergem zilnic..
io..am o stare..de aia nici nu mai scriu ca nu vreau sa va intristez si pe voi
doniro pupa puiuta mica si bolnavioara..off situ cum e
crissa sanatate multa si voua
pup fetele si puii
bulinuta mamica de bulinel dragutel
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
Ajutati-o pe Sonia,
julax spune:
Crissa,imi pare rau ca sunteti bolnaviori.Sanatate multa!Tare m-am saturat de racelile astea...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Buli,teatru zici?Ce frumooos!Din timpul sarcinii mi-am propus sa merg,dar n-am mai ajuns.Cat despre starea nasoala,,sper sa treaca,daca te ajuta sa ne spui...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
Miniclipuri
Poze si filmulete
Babee spune:
Ingrosam si noi randul bolnavilor.
De vineri a inceput Rebecca cu voma si cateva scaune moi, au urmat stari foarte rele, apa era vomitata imediat si nu prea am reusit sa o hidratez.Am dat o fuga si la spital in speranta ca ii vor face perfuzii ceva, dar in afara de apa cu saruri de hidratare(ceea ce ii dadusem si eu) si o analiza de urina n-au facut nimic altceva.Asa ca ne-am intors acasa, m-am tinut de ea cu lingurita cate-un pic cate-un pic, luni a fost mai bine dar a inceput Phillip.Am chemat medicul de teama sa nu fie si mai rau, a reinceput Rebecca .Asa ca ieri dupa amiaza cand mi-a sosit sotul acasa,l-am luat pe Luca si-am plecat sa-mi racoresc creierii de voma si diaree si am mers vreo 10 km pe jos(tin sa-i multumesc lui Luca ca m-a inteles si a stat cuminte in carut).Dar de aseara a inceput si Luca cu diaree asa ca ....nici nu stiu daca sa plang sau sa rad...dar la infinit nu va dura, nu?
Sper ca ziua de maine sa fie mai buna, sa isi revina si sa manance ceva ceva ca tot ce-au primit a fost eliminat.
Sanatate si bolnaviorilor de pe aici, si Buli....fruntea sus si sa fim sanatosi cu totii
oanaalex spune:
Babee multa putere sa treceti cu bine peste. Eu l-am avut numai pe Alex in ianuarie bolnav si am crezut ca mor, asa ca nici nu pot sa-mi imaginez cum esti tu cu 3 puiuti. sa se faca bine si tinem pumnii sa nu treaca virusul si la tine.
Pupam si restul bolnaviorilor si Bulinutza sa iesi din butoi.
Oana 30+ Mara Ioana si Alex(05.08.2006)
http://picasaweb.google.com/oanaalex21
crissa71 spune:
Julax:pupam fata!
Buli:multumim mult...si voua sanatate si vorba aia...Zoe....stii tu..!Teatru?!Ce teatru?!De copii?!
Babee:sanatate multa!Nici nu pot sa-mi imaginez prin ce treci!!!!Eu doar cu unul simt ca am mai imbatranit cu 10 ani si de innebunit nu mai vorbesc....Ce pot sa spun...sa ne ajute dumnezeu si sa ne dea putere....
Va sarut pe toti!
Sanatate multa la toata lumea!