Cavitatie (Ultralipo, Eximia etc)

Cavitatie (Ultralipo, Eximia etc) | Autor: carolinah

Link direct la acest mesaj

Sora mea e decisa sa bage o gramada de bani in slabitul prin cavitatie. Are o colega care a slabit, mult, frumos cu Ultralipo, se mentine si acum (din vara) etc etc etc

Si cum eu sunt Toma necredinciosu' cand e vorba de tratamente corporale pe bani grei, as vrea sa stiu care sunt experientele voastre relativ la acest subiect.

Ati facut cavitatie?
Ati slabit?
Unde ati facut? Cat v-a costat? Ati mai face? Ati recomanda?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

A fost un subiect mai demult cu ultralipo aici la femina. Acolo erau mai multe info si toate fetele care au facut, cu o singura exceptie parca, erau incantate de rezultate. o sa dau o cautare sa vad daca-l gasesc.

Uite ultralipo ai ce citi

www.flickr.com/photos/bijuteriiunicat/" target="_blank">Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Multumesc Androix, eu am cautat dar cred ca am facut ceva gresit ca n-am gasit nimic.

PS: minunate bijuterii creezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu am facut 10-12 sedinte de Ultralipo, numai pe abdomen. In talie am dar 12 cm, la burta 5-6cm, din care 2-3cm s-au pus inapoi (dar pe spate) - adica burta a ramas 'supta' dar circumferinta s-a marit. Nu am de gand sa mai fac... ca mi-e teama de 'deformare'

Pot sa zic ca talia mi-a format-o frumos, adica e... mai in forma de clepsidra.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Eu am facut 10-12 sedinte de Ultralipo, numai pe abdomen. In talie am dar 12 cm, la burta 5-6cm, din care 2-3cm s-au pus inapoi (dar pe spate) - adica burta a ramas 'supta' dar circumferinta s-a marit. Nu am de gand sa mai fac... ca mi-e teama de 'deformare'

Pot sa zic ca talia mi-a format-o frumos, adica e... mai in forma de clepsidra.

Adica ai continuat sa mananci ca inainte si nu s-a mai pus pe burta, ci pe spate? In sensul asta ti-e teama de deformare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Mergeti la chic salon pe silifidelor....is super profi..si intr-adevar sunt rezultate..incercati cu incredere Eximia!!!

Mergi la inceput

Angelinne, multumesc, sora mea vrea sa faca in Germania, si e fff scump. Adica daca aici la noi e cam 300 RON/sedinta (oricum scump), in Germania e aproape triplu!

Tu de unde stii ca e OK la Chic Salon? Ai facut? Cu ce rezultate?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Adica ai continuat sa mananci ca inainte si nu s-a mai pus pe burta, ci pe spate? In sensul asta ti-e teama de deformare?

Da. Mancat la fel = dieta si atunci, si acum. Reprize de Atkins cu hipocaloric (max 1300-1400 calorii pe zi).

Mergi la inceput

Rall, adica tu mananci Atkins si hipocaloric si continui sa te ingrasi? Cum naiba? Sport faci in mod regulat?

Dar iti pare rau ca ai facut-o sau esti in continuare fericita de decizia ta de a baga atatia bani in "proiectul" asta?

Mergi la inceput

Sunt relativ constanta in kg, sport nu fac (doar mers pe jos si electrostimulare, dar stiu ca nu prea e asta sport...)

De regretat nu regret, dar nu as mai face-o inca o data (daca are vreun sens). Sau poate as face cateva ultralipo la talie, mult mai putina endermologie si in rest electro, fara saune si alte porcarii.

Mergi la inceput

Pai sora-mea nu vrea sa faca decat Ultralipo, si sa inteleg ca tu de asta ai fost cel mai multumita!

Dar chiar daca esti constanta in Kg, tot ai pus in spate? Adica s-a redistribuit grasimea.

Cred ca te-am innebunit, sorry, dar este asa de decisa si n-as vrea sa plece neinarmata la razboi

Mergi la inceput