ULTRALIPO
Buna fetelor,
Ma pregatesc de un nou FIV asa ca trag tare sa slabesc (recunosc, si pt ca imi doresc sa nu arat explodata pe plaja :-)))
Eu sunt genul care imi place sa experimentez, stiu despre toate tratamentele de pe piata si stiu ce are efect la mine si ce nu.
Asadar de curand am vazut la o colega extrem de slaba dar care a avut mereu probleme cu coapsele (avea "portocale" de grasime fix pe coapse si o facea sa arate extrem de aiurea), asadar am vazut o "minune" - in sensul ca dupa atata chinuiala (de cativa ani face tot felul de tratamente) a facut o sedinta cu un aparat UltraLipo (intr-un salon) si s-a vazut fantastic de tare. Dupa sedinta a doua a scapat de tot de ele, si ...nu stiu cum sa va zic da avea o gramada.
Asa ca m-am dus si eu cu o prietena si ne-am apucat si noi de tratamente si eu am facut o sedinta si ea doua si la fel - am slabit localizat fantastic de tare (adica se vede ca si cum ar fi taiat de acolo).
Nici eu nici ea nu am slabit pe cantar decat eu 400 g, ea 600 g, dar arat de parca as avea cel putin 3-4 kile in minus. Mi-am facut pe coapse si pe solduri si deja mi s-a schimbat f tare conturul corpului.
Amandoua ne-am masurat la o saptamana de la sedinta ca sa vedem daca s-au mentinut rezultatele si ... eram la fel !!!
E adevarat ca e 250 ron sedinta dar parca nu ma asteptam la asa ceva. De asemenea, la salonul ala pe aparatul respectiv e bataie, sunt programari in avans pe o luna, semn ca nu sunt singura "fermecata".
Si am si vazut o vedeta tare mondena care arata bestial si care cred ca tot sedinta de UltraLipo facea si mi s-a parut ca am aflat marele secret, ca am aflat si eu in sfarsit cum fac toate astea de sunt asa slabe
Asa ca voiam sa va intreb daca ati mai facut vreo una din voi, daca ati vazut efecte la fel, daca stiti ceva de efecte adverse (eu m-am interesat deja la un doctor plastician cu care sunt prietena si el mi-a zis ca e perfect sigur, ca metoda asta e la mare moda in America si ca ei au inceput sa nu mai faca liposuctii care sunt atat de invazive -ci sa faca tratament din-asta, numai ca evident acolo e mult mai scump).
Deci orice impresii ca sa ma conving ca ...e real.
Va pup si spor la slabit !
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Raspunsuri
cipcirip spune:
Hei pisix vad k te luptzi pe toate fronturile, bravo tzie eshti o luptatoare asa k sigur vei reushi, shi cu slabirea, shi cu bebe !
Cat despre aparatul minune, cumnata mea a facut in Italia shi cand s-a intors nu am recunoscut-o ! Acum e slaba shi are corpul foarte frumos, a facut acum vreo doua luni tratament shi vad k se mentzine dar cred ca shi tine cura ca e prea incantata de cum arata acum. Ea dadea vreo 200 eur/sedintza (in Italia e totul mai scump) shi a facut vreo 11 sedinte, k ea era grasa cu totul.
Eu as da shi 200 eur da nu cred ca gasesc la mine in oras...
Iti urez succes, sper sa slabeshti cat mai mult pana in septembrie - eu sunt cu ochii pe tine !!!
Cirip
crinuta spune:
Super interesant. Ma tenteaza si pe mine.
Crinuta si
Rayan
GNLD- un mod de viata!
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
denisabia spune:
Pe alt forum azi se propunea aceeasi tema de discutie.Cine a mai incercat sa ne dea detalii, fiindca pe net informatiile sunt putine.
Sunt curioasa in timp daca se pastreaza rezultatele cu o dieta adecvata.
Bratu Monica spune:
unde gasesc acel aparat in Romanica.Ca zborrrrrrrrr spre el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monikka
rall spune:
Am mai citit si eu despre cavitatie.. sunt destul de multe saloane in Buc. care ofera acest tratament.
Aici un video cu procedura:
http://www.youtube.com/watch?v=ArmW71wBpVM
Intrebarea mea e: doare? ![]()
pisix spune:
crinuta - daca vrei mai asteapta putin sa vad cum avansam noi(eu cu prietena mea); mergem azi din nou asa ca vedem
denisabia - am citit si eu pe un alt forum si suna incurajator !!!
Deci fetelor, chiar merge 
cipcirip - merci draga mea, stii ca m-am ambitionat serios asa ca trebuie sa-mi iasa apele anul asta;ca sa vezi cat de optimista sunt, ma gandeam ca mi-ar sta rau si gravida si grasa asa ca am luat masuri :)
Bratu Monica - eu l-am gasit intr-un singur salon in Bucuresti dar sunt convinsa ca mai sunt si altele
Daca vrei iti dau PM ca nu cred ca am voie sa zic numele (si daca-l zic pe forum mi-e ca nu mai imi gasesc nici eu loc la el
)
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
renah spune:
Este acelasi lucru cu UltraShape care deocamdata nu a fost aprobat in USA? Pe siteul lor vorbesc de $1000 sedinta,cam mare diferenta, oricum pare supeeer. Asteptam si alte pareri
Sabina spune:
http://www.fashionandbeauty.ro/press_center_rowe_a_lansat_in_romania_ultralipo_aparat_revolutionar_in_industria_de_beauty.html
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
pisix spune:
rall - nu doare deloc !
Tratamentul la aparatul asta are doua etape: intai iti pune niste placute pe zona pe care vrei tu, si iti defibrozeaza grasimile, ti le inmoaie si le pregateste sa fie "lucrate" (in fine, explicatia e mai stiintifica da eu nu am retinut)
Apoi iti plimba o chestie pe zona unde vrei sa slabesti, si se aud niste sunete f stridente (bine, incet ... nu e ceva asurzitor) si apoi ca un sfarait (eu cu prietena mea ziceam ca se aude cum se topeste grasimea)
La final, dupa tratamentul asta iti face si un tratament de drenaj limfatic ca cica grasimile topite raman in corp si doar asa pot fi eliminate afara.
Colega mea - cea cu "portocalele" de grasime a facut initial o sedinta chiar la aparatul ala pe care l-ai pus tu (ca era innebunita cu cavitatia asta) dar nu a vazut nici un efect, deci vezi, probabil e important si aparatul.
Inca ceva : am vorbit acum cu o prietena care sta in Dubai si mi-a zis ca si acolo e in mare voga, ca fac araboaicele din-asta si ca in toate clinicile au asa ceva
Sabina spune:
zice ca la keiko ar fi disponibil, crinuta, daca te duci UCW intreaba si de asta![]()
m-ar tenta si pe mine, dar chestia asta
O sedinta cu ULTRALIPO nu dureaza mai mult de 20-30 de minute, iar la fiecare sesiune se poate distruge numai un anumit numar de adipocite. Trigliceridele si colesterolul astfel eliberate vor incarca ficatul si rinichii. Dupa 20-30 de minute, in rinichi si in ficat se va descarca o cantitate de trigliceride si colesterol similara celei acumulate dupa o masa copioasa, cu multe grasimi. De aceea, timp de 72 de ore dupa tratamentul cu ULTRALIPO, se recomanda o alimentatie sanatoasa si riguros controlata, precum si un consum insemnat de apa sau ceai. Tratamentul nu este dureros sau invaziv, nu induce efecte secundare si este o reala alternativa la liposuctia chirurgicala.
mi se pare periculoasa pentru sanatate.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo