Intre avort si divort

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenyy

Cristoiu,nu am jignit pana nu am fost jignita....intram in detalii?

Te rog eu sa intram in detalii , uite mesajele in ordine de la inceputul topicului :

1. Xio :" Angelli , nu iti spun nimic despre avort , doar despre casnicie:
daca esti nefericita si el este nefericit de ce mai stati impreuna?
Il iubesti si este totul pt. ok , dar merita sa stai nefericita si singura in 2 ?
Cred ca oricat de tare ar durea trebuie sa faci ce e mai bine .
Vezi vreun viitor in relatia voastra asa cum e ea acum?
Eu cred ca ar fi pacat sa te trezesti peste alti 5 ani singura si sa regreti ca nu ai facut ce a trebuit la momentul potrivit.

Vorbeste cu el , vezi unde va poate duce relatia , ce va doriti amandoi, daca mai sunt sanse , daca mai exista iubire si respect asa cum e normal , iar daca nu , pa si la revedere , oricat de tare ar durea."

2.XIO " Eu nu sunt de acord cu "fa un copil , ca Dumnezeu te ajuta".
Dumnezeu te ajuta cu multe , dar bani in brate de scutece nu-ti da .

daca nu te afecteaza divortul pai... divortati! Tu vei primi jumatate din apartament , iti gasesti un loc de munca, copilul va sta si la tine si la el ."

3.XIO " Angelli , daca divortezi tu cam ce crezi ca se va intampla mai departe?
Veti ramane in acelasi apartament , ca el isi iubeste copilul si stie ca tu nu ai unde sa mergi.
Se va indragosti de altcineva , tu de altcineva , ce veti face? Cu schimbul ii aduceti acasa?
Trebuie sa te gandesti ca va trebui sa nu mai stai cu el ."

4.XIO "Citat:
citat din mesajul lui roli25

Intre avort si divort! Pai avortul omoara un suflet, divortul nu omoara un barbat care nu e in stare de nimic decat sa faca rau unei femei si familiei lui.
Grea decizie, dar in primul rand as divorta. Copilul e un dar de la Dumnezeu. Vei reusi sa-i cresti. Barbatul asta minunat va mai avea de platit si pensie alimetara totusi.
E usor sa dai sfaturi cand nu esti in situatie, e adevarat, greutatea luarii deciziei este a ta. Fa asa cum iti dicteaza sufletul.
Sfaturile de genul "Dumnezeu nu-ti da scutece" nu cred ca merita sa le pui la suflet.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

ANDREI
MARC
VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Roli , astea nu sunt sfaturi de suflet , sunt sfaturi rationale.
Nu stiu daca ai vazut la Tv povestea unei mame care si-a dus plangand copiii la orfelinat pt. ca nu putea sa ii creasca , neavand bani nici macar de mancare.
Mai trebuie sa te gandesti si la consecinte , nu numai la absolvirea ta de pacate."

5.Primul mesaj Lorenny "Nu vreau sa-ti dau nici un sfat Angelli,doar ce as face eu in situatia ta:As pastra copilul,l-as anunta pe sotzul meu de decizia luata,daca vrea sa fie in continuare langa noi,dar numai si numai ptr ca asta simte,nu din obligatie,restul cred ca vine cu adevarat de la Doamne-Doamne,si adevarat,D-zeu nu-ti arunca banii si scutecele in brate,dar imi va da putere ptr copiii mei de 10 ori mai mult(mare)...Intotdeauna exista o cale sa iesim dintr-o situatie disperata,am trecut si trait astfel de zile,am fost singura printre straini,insarcinata,nu mama,nu tata, nu bunici sa ma ajute,si am reusit.Niciodata nu as renunta la copilul meu,ptr sotz,mama sau tata,ma uit in ochii fiica-mii,si stiu ca este cea mai mare realizare a mea,traiesc prin ea,este tubul meu de oxigen!
Va pup fetelor,si Happy Valentine!

P.S-Astazi am intrebat-o pe fiica-mea daca vrea sa fie Valentina mea,si m-am izbit de un refuz categoric,are Valentin deja,cainele nostru;-)Asa ca,revin la anu`,poate am sanse mai mari;-)"

6.Al doilea mesaj Lorenny care incepe cu insulte
"Monabella,nu vreau sa intru mai mult in detalii,ca mi-e lehamite,sincer,la ce aberatii ai putut insira aici,adoptii si jigniri la adresa femeii,noi,adevaratii romanii si cei care nu am uitat de unde am plecat,(baga de seama)suntem in stare sa ne crestem copiii cu apa sfintita la biberon daca nu avem bani de lapte si sa prajim paine pe vatra,ca sa-i avem la sanul nostru.....in fine,ce vroiam sa te intreb,cat costa(sau adoptie) una bucata student iminent care inca este intretinut de mamica lui??De plictiseala intreb,nu de curiozitate neaparat!!"

7.Mesajul meu catre Lorenny dupa ce s-a luat de studentul eminent al Monnabellei :
"Lorenny , eu sunt una bucata studenta eminenta intretinuta de taticul si bunicii. E vreo problema?"

8.Mesajul Lorennei pt. mine
"Off Topic:

Oh,ma aplec in fata "inteleptelor" site-ului,nu incerc sa-mi gasesc scuze,dar ma mandresc si cu "putina limba romana" pe care mi-o amintesc,am fost " adoptata" de tara in care locuiesc cu peste 18 ani in urma,trait total in Romania 13...deci...ma mandresc,nu mi-am bagat capul in nisip de rusine,va multumesc tuturor care "va agatati" de aceste greseli gramaticale,imi faceti o mare favoare corectandu-ma,mii de multumiri.

Apropo Xio,nu am nici o problema,dar ti-ai pus intrebarea,poate la tine sta problema?!"

9.Alt mesaj Lorenny pt mine
" Off topic:

Xio,am inceput si eu sa ma dezmeticesc...
Tu cumva dai sfaturi din experienta ta de mama,de sotie??Sau doar ?
Go to Top of Page"

10.Xio :
"Citat:

Off topic:

Xio,am inceput si eu sa ma dezmeticesc...
Tu cumva dai sfaturi din experienta ta de mama,de sotie??Sau doar ?

Eu dau sfaturi logice , iar daca te referi cumva la ce am spus despre avort , dau sfaturi din ce am invatat.

Stii cum e , cand te duci la un doctor sa te trateze de vaginita nu-l intrebi "auzi , bai , da' tu in calitate de ce imi dai sfaturi?".
Sau cand te duci la mecanic sa-ti repare BMW-ul nu-i spui sa ia mana de pe el cand vezi ca mecanicul are o dacie.
Conchita , fiecare cu parerile sale.
Dupa ce am citit embriologia eu am ajuns la parerea celor care sustin avortul , si anume ca nu este o fiinta umana acel embrion."

11.Xio :
"Iully, nu a spus ca toata lumea care a terminat sau care a facut macar primul an din medicina are aceeasi parere , am spus ca asta este parerea mea.
Sunt destui medici ginecologi care nu fac avorturi pt. ca au alte pareri referitor la embrioni-fiinte umane.
Eu una nu incerc sa conving pe nimeni sa aiba aceleasi pareri ca nu ma ajuta cu nimic, incerc doar cand aud aberatii de genul "se trage din fata acului" sa explic sie u ca orice organ se trage din fata acului.
O profesoara de-a mea de la facultate mi-a spus ca ea considera ca e fiinta umana inca din prima zi .
Mersi , gineco vreau sa fac oricum , daca ma ajuta Dumnezeu , avorturi nu stiu daca voi face.

Larissa, eu te cred ca tu si nu numai considerati ca embrionul este un bebe de la inceputuri , ti-am spus doar ce cred eu ."

12.Lorenny :
" Xio,dar te rog,raspunde-mi la intrebare....esti mama,sotie,sau doar bagatoare de seama?"

13.Lorenny din nou
"Xio,dai sfaturi din ce ai invatat....noi dam sfaturi din trairile si experientele nostre draga mea viitoare medic(de parca nu era plina lumea de macelari),si treaba cu nea Vasile mecanicu` si Bmw-ul m-a lasat fara replica.(super comparatie,da)Apropo,tot taticu` si bunicu` iti platesc si cursurile(diploma) de viitoare medic?Ca sa stiu de cine sa ma feresc...si puncte puncte....

Nu vreau sa apara discutii ca am lasat sa se inteleaga ca toti medicii sau viitori medici vor fi de-al de` Xio,sa-mi fie cu iertare..."

Si de aici se poate urmari in continuare.
Lorenny , arata-mi te rog unde te-am jignit eu si tu te-ai simtit "nevoita" sa faci la fel.
Mersi.

10.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Cine e Manole?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Cainele Ilincai, are poze cu el la semnatura si eu si Xio ne-am indragostit de el .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenyy spune:

Xio,esti si copila,si penibila...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deianira

Khrisu, cate cunosti tu in situatia asta? Eu NICIUNA! Si mi se pare foarte grav ceea ce zici. Si arata-mi si mie un studiu unde se specifica ca "nu putine" mame adoptive duc copiii inapoi cand raman insarcinate .

Sper ca mamele adoptive de pe forum nu citesc subiectul asta ca le-ar durea sufletul daca ar citi asemenea insulte si ineptii .

Good things happen to good people.

Pe cine am insultat eu??? Da!!! Cunosc cazuri!!!! or fi multe mame naturale care isi lasa copiii in orfelinate si toate mamele adoptive is ok??? Nu am studii la indemana dar cazurile pe care le stiu imi ajung!! Sa nu uitam si de asistentele maternale!! cazul baietelulu de 4 ani omorat cu bestialitate de cea care ar fi trebuit sa-l ocroteasca iti e cunoscut ?? Padure fara uscaturi nu exista..sa nu generalizam ca eu nu am facut asta!!

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Acum ca am aflat cine e Manole, am o propunere....

Problema cu care Angelli a deschis subiectul s-a rezolvat.

S-au mai rezolvat si alte probleme, cum ar fi: avortul, religia, mame naturale/adoptive/vitrege (ce legatura au mamele vitrege?), doamne (adica ladies), bun simt, studentie, medici, costurile cresterii/educarii copilului si studentului. E tarziu, nu mi le mai pot aminti chiar pe toate dar s-au rezolvat.

De aceea propun sa discutam despre Manole. Eu, de exemplu, cred ca in pozele cu hainuta rosie i s-ar fi potrivit si o palarioara/sepcuta, ma gandesc la una verde...Ce papa Manole? Cat costa dresajul? In ce tip de masina se deplaseaza Manole la lectiile de dresaj?

Mergi la inceput

A,fiindca suntem la "In unul sau in doi....": Manole are vreo prietena?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fomalhauti

Acum ca am aflat cine e Manole, am o propunere....

Problema cu care Angelli a deschis subiectul s-a rezolvat.

S-au mai rezolvat si alte probleme, cum ar fi: avortul, religia, mame naturale/adoptive/vitrege (ce legatura au mamele vitrege?), doamne (adica ladies), bun simt, studentie, medici, costurile cresterii/educarii copilului si studentului. E tarziu, nu mi le mai pot aminti chiar pe toate dar s-au rezolvat.

De aceea propun sa discutam despre Manole. Eu, de exemplu, cred ca in pozele cu hainuta rosie i s-ar fi potrivit si o palarioara/sepcuta, ma gandesc la una verde...Ce papa Manole? Cat costa dresajul? In ce tip de masina se deplaseaza Manole la lectiile de dresaj?

pentru postarea cea mai simpatica de pana acum!!!

KHRISU mamik de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:

Xio,esti si copila,si penibila...

Lorenny , nu te mai lovi in cap ca n-are rost.Si de ce sunt eu penibila?

Fomalhauti , eu cred ca era tare suparat Manole in pozele cu hainuta rosie. Adica el e un catel fioros, semet , mandru si ...Ilinca l-a imbracat intr-o bluzita rosie?
Mie-mi place poza cu patul parca zice "ce-aveti dom'le , n-ati mai vazut caini dormind?"

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Cine e fioros?! Manole?!

Mergi la inceput