Intre avort si divort
Raspunsuri - Pagina 19
XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lorenyy ilinca m, |
Alta bagatoare de seama , asa-i? dar oops , nu-i poti spune asta , ca asteapta un bebe
Nici nu stii ce invarte ...pana de idei nasol
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
cristoiu spune:
citat din mesajul lui Lorenyy Si inca ceva,nu oameni ca tine nu pot fi o "Lady", imi place ca te agiti ca o sampanie(ieftina),oricat de buna parere ai despre persoana ta! |
Mai, oi fi eu noua pe forumul asta, atotnestiutoare ca inca n-am nascut, si cu mari carente sufletesti, dar mi se pare mie sau se arunca prea multe jigniri si atacuri la persoana pe aici?
1. Lorenyy, n-am nimic cu tine, dar oare tu de ce te crezi intelepciunea pamintului si cine iti da dreptul sa jignesti oameni pe care nu ii cunosti? Mi se pare ca intreci masura sincer.
2. Xio, eu chiar as da cu ignore in locul tau.
3. Unde sunt moderatorii si de ce nu inchide nimeni subiectul asta sau de ce nu zice nimeni nimic la cite jigniri se arunca pe aici? Mie sincer mi s-a facut deja greata. Am citit mult de citeva luni, am postat putin, am sperat sa invat ceva, dar nu dau decit peste certuri si poale in cap peste tot. Pacat.
violeta69 spune:
mai,cred ca ati cam deviat de la subiect!
cine este pro avort sa ridice mana sus
cine nu e sa
Alaturi de EMMA
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
monabella spune:
Xio esti probabil de o seama cu copilul meu si te felicit pentru maturitate. Sint absolut de acord cu tine ca avortul nu e metoda de contraceptie dar accidente se pot intimpla. As mai adauga la metode de contraceptie sigure 99.99% steriletul mirena http://www.mirena.com care are efecte la fel de bune ca si legarea trompelor.
Eu am o ruda medic (si ea si sotul) care au adoptat o fetitza frumoasa a carei mama era studenta si nu avea conditii sa o creasca. fetita a fosi infiata dupa nastere si e foarte iubita; are conditii de crestere foarte bune. Si da, daca as fi tinara si peste noapte mi s-ar intimpla o catastrofa si as ajunga muritoare de foame as da copilul unei rude sa aiba grija de el pina ma pun pe picioare. Adoptia, asa cum am specificat eu, nestiind exact conditiile lui Angelli, e o solutie. Am lucrat cum am spus in domeniu; am vazut si m-am ocupat de multi copii de la leaganele din Romania care au fost adoptati in strainatate. Am colegi aici care au adoptat copii din orfelinate din China. Adoptia poate fi solutie si in cazuri extreme femeile trebuie sa considere si asta. Parintii adoptivi trebuie sa aiba un dosar si agentiile prin care adopta cerceteaza venitul, casa, conditiile pe care acestia le ofera copilului. Dati-mi voie sa va spun ca am constiinta impacata ca acei copii adoptati din leaganele din Ro o duc mult mai bine cu parintii adoptivi.
Legat de cit costa cresterea unui copil aceste cifre se refera la statele unite si sint cifre medii. Nu lux, nu prostii ci strict haine, scoala, jucarii, mincare, inclusic costul facultatii (probabil ca asta e mare). Cele care scriu aici probabil ca au copii mici si nu stiu cit costa gradinitele, activitatile extrascolare, meditatiile, antrenamente, excursii etc puse la un loc timp de 23 ani, pina ce un copil termina facultatea. Daca eu as fi fara job, fara calificare si fara casa si nu as avea ce sa ii ofer copilului meu nu l-as face. In situatii extreme se gasesc solutii extreme. Caci romanii nu sint i n stare sa intelega asta e alta poveste.
Cit despre faptul ca eu imi intretin copilul va contraziceti singure. Adica ce vreti voi, cind sint mici sustineti ca ii iubiti ca ati cersi cu ei de git numai sa ii aveti linga voi dar cind ajung in facultate unde costa cam salariul unui parinte pe anul de studiu vreti sa-i abandonati sa se intretina singuri??? Poate in romania sa fie posibil ca un copil sa se intretina singur in facultate; aici nu e; mai putin daca face un curs pe an si termina in vreo 15. si e munca nu gluma.
De comentariile religioase nici nu mai zic nimic ca nu e cazul. Exista persoane care pur si simplu se simt bine sa indese pe git altora propriile pareri religioase indiferent de topic. Si eu sint de acord cu xio ca femeia nu e murdara si ca multe din perceptele religioase sint old-fashioned. Si mai verificati-va simtul umorului: am glumit fiu-mie nu are masina sport iar eu nu sint bogata. Xio felicitari pt maturitate si nu-ti mai pierde vrea justificindu-te.
Deianira spune:
Ca nu sunt mame adoptive care s-au luptat sa infieze copii, sa le ofere toata dragostea dar atunci cand au ramas ele insarcinate si-au dus copii adoptati inapoi la orfelinat (si nu sunt deloc putine!!!!) de ce? |
Khrisu, cate cunosti tu in situatia asta? Eu NICIUNA! Si mi se pare foarte grav ceea ce zici. Si arata-mi si mie un studiu unde se specifica ca "nu putine" mame adoptive duc copiii inapoi cand raman insarcinate .
Sper ca mamele adoptive de pe forum nu citesc subiectul asta ca le-ar durea sufletul daca ar citi asemenea insulte si ineptii .
Deianira spune:
Ilinca, m-am indragostit de Manole ! Vreau si eu un "catel" care sa doarma asa cu mine. E superb!
Lorenyy spune:
Deianara,observ ca sunt oaia neagra,numai cutite am in spate,dar totusi fi sigura cui si ce raspunzi:nu am postat eu acel mesaj,ok??Accept scuzele!
Deianira spune:
Lorenyy, imi recunosc greseala, imi cer scuze.
Am editat.
XIO spune:
Deianira , nici sa nu te gandesti !!!!! Manole e al meu
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/