Nou stil de viata (253)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Tzuni mersi de tratatie.

Zuzi de data asta zic nu ,si ne e bine asa sunt impacata cu mine.Ideea cu caracterizarea a venit de la ce cred fetele despre mine?Si daca nu a facut-o nimeni pana acuma zic eu eati o persoana inteleapta o mami si sotie buna in schimb un pic ambitia iti lipseste si asta o zic in privinta slabitului ca restu cred ca tot ce iti propui reusesti.

Eu caracterizare numai cer ca mi-am primit-o.

Violeta spor la examen.

Delia cand ai examenul?

Ramonika si Ruxi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Neatza fete frumoase

Tzuni merci de tratatie

Ruxi nu stiu cat sotul meu se omoara si el dupa linte dar nu zice nimic. Papa tot
Mie cel mai mult imi place cea rosie facuta supa

Mihaera eu sunt de acord cu Ruxi, dar desigur faci ce vrei tu. Desigur ca poti sa-ti cumperi din cand in cand atunci cand nu ai timp sa-ti faci tu, dar tot mai sanatoasa e mancarea facuta in casa

Pepene o mai dau in bara si eu, dar daca is slabuta imi permit Dar mai rar desigur

Gusta mda.. Nu a fost frumos sa-ti arunce chestii din trecut. Dar cred ca cea mai buna solutie e cea data de fete. Comunicarea. Petreceti mai mult timp impreuna si povestiti despre tot. Hai ca o sa fie bine

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

'Neata! Meniul de azi:
MD: 2 oua fierte cu ardei gras
P: ciorbita de pui cu o felie paine de secara
C: un iaurt light si un ceai de tei

Ieri la cina nu am respectat ce ma hotarasem sa pap, tofu cu ardei, deh papasem de dim si mi se cam luase, asa ca am dat yama in 5 saleuri , la ora 18,00...apoi n-am mai papat nimik , era constiinta prea incarcata. Cine e de sv cu biciul??? Sau ni le dam singure??

SA aveti o zi fara tentatii!

Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Bun venit Ramonika si Pepene

Meniul pe azi:

md 1 felie de paine cu unt slab si 1 lingurita dulceata (fara zahar)
p peste la cuptor cu legume (la punga)
g 1 iaurt mic de fructe
c o salata mare cu morcov, telina, ou fiert, ton.

Tzuni super haioasa Mery a ta! Ne-am distrat si noi aseara de ce povestea Cri de la gradi...Sunt toatali!

Fetele ptr mine cartea lui Bilic e ok...in lipsa dietei mediteraneene pe care as vrea sa o tin, dar data fiind criza si lipsa de informatii in lb romana......Oricum, vb Carinei...macar nu mai pap junk...tot e ceva! Si am mai si slabit!

Eu ma confrunt cu o lipsa a poftei de mancare...sper sa ma tina!

Va pup!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

louisea...eu am pus cartile ei:

Linkul unde sunt stocate fisierele este:
http://s4.transfer.ro/storage/transfer_ro-ebcd985ebf.zip


Sper sa mearga!

Bafta la examene!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Neata!

Iata ca n'ati scapat de mine, si nici eu de voi. Ma reprimiti printre voi? Am dezerat acum aproape un an. Din cauza pb de tiroida si eram varza cu moralul. Problema principala sunt... kilogramele, care se acumuleaza in ritm veritginos. Daca nu fac atentie, depasesc in kilograme numarul capitolelor . Eh, exagerez si eu!
Serifa de serviciu: trece-ma si pe mine cu 70 pe listuta. Si la primul concurs ma incriu de pe acum.

Bisous la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHAELA, pupam dulce pe Cristi si Eliana!
Mi se pare foarte ok meniul tau de azi. Ce bine ca nu ai pofta de mancare! Eu am inceput sa iau crom ca sunt ceva de speriat!

Dar care sunt zonele de grasime care va deranjeaza cel mai tare? Eu ma dau de ceasul mortii si mi se pare inestetic atunci cand ma imbrac cu o pereche de blugi, si ma refer chiar la preferatii mei, unii cu talie joasa si curea, si mi se ridica suncile la solduri, groazniiiic!!!!! Daca mai iau si un tricou mulat imi vine sa plang. A, si ma mai deranjeaza iarasi destul de mult grasimea dintre picioare ...ma frec rau intre picioare, sus, acolo am multa grasime. E, ar mai fi burta si fundul aici parca se duc mai repede atunci cand tin regim.



Faptele bune ale tale vor fi pornirile copiilor tai! (N. Iorga)

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Olo, bine ai revenit. Ce probleme ai cu tiroida? Faci tratament?

Onitza, mananci prea putin...n-ai nici 1000 de calorii acolo. Mai adauga ceva la meniu.

Gusta, sper ca nu te-ai suparat .

Carmen, te astept sa ne spui cum mai esti.

Lou, cred ca si al meu ar papa...dar nu sunt sigura. Linte rosie inca n-am incercat...

Ramonika, neata si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata fetele frumoasa

da stiu ca aveti spor nu gluma.Aseara m-am uitat la The Day the Earth Stood Still cu Keanu Reeves, hmm, slabut, nu pot spune ca m-a dat pe spate.Asa ca nu am mai intrat ca la 10 imi picau deja ochii in gura.

Olo, bine ai revenit printre noi si spor la slabit.

Claudia, stiu cum arat varza wiesing, da o intrebam pe Vik la care varza se referea ea.

Onitza si pe mine ma enerveaza zona burtii,aia e mai pacastoasa si la mine.Intre picioare nu pot spune ca ma frec(adica picioarele intre ele, nu va gantiti la prostii) din cauza grasimii, ca eu si la 50 kg sunt mai pulpanoasa, nu am fost niciodata tipul cu gaura intre pulpe(ca daca zic picioare iara ganditi aiurea)

Eu daca imi formez putin muschii la burta sunt super multumita, restul se rezolva.

Ruxi, poate fi adevarat ce spui tu, dar eu sunt putin mai catar de felul meu si am niste idei mai ciudate.Oricum la mine daca m-as tine de sport as rezolva juma din probleme,iar cealata jumatate daca nu as mai manca seara.

LA noi azi incepusa sa ninga cu fulgi mari, acum s-a oprit si nu mai e aproape nimic pe jos.Imi place sa vad ca ninge, dar imi doresc sa vina primavara, sa imi plantez floricelele in gradina, sa stau la soare.Dar deocamdata mai am de asteptat.

Ma duc sa vad daca ma potodihni o ora si apoi sa ma apuc de calcat.

O zi minunata va doresc.

revin...

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata,

puskin, la multi ani cu intarziere pentru ziua sotului! Sper ca a mancat tort pana la urma, am citit a mancat si i-a placut, felcitari!

Zuzi, ma bucur ca mamam ta e mai bine.

Marilena, am citit faza cu prietena. Ce sa zic, pe astfel de prieteni fa-I sa nu te mai sune a 2-a oara. E problema ta si numai a t ace ai ales sa faci. Chiar daca ar fi avut o cariera in spate nu avea dreptul sa spuna asa ceva. Iar tu fa cum crezi tu ca e mai bine pentru voi, nu te supara de prostiile spune de unul si de altul.
Si eu am patitit-o: niciodata nu am crezut ca nu voi alapta … si cu toate incercarile mele, mi-am tinut copilul nemancat, ca sa fac totul cum scrie la carte si cum ma batea asistenta la cap (ma punea sa ciupesc copilul de calcai, doamne fereste de nebuna!), cert este ca nici nu intereseaza acum de ce copilul nu a vrut, sau nu a putut sa suga, eu in schimb m-am invinovatit pentru ce spuneau diversi… ani de zile. Nu e normal asa ceva, trebuie sa faci ce crezi tu ca este bine, nu stie nimeni mai bine decat tine cum sta treaba.
Cum e filmul PS:I love you. Eu am citit cartea si mi-a placut mult de tot.

carina, nu e obositor sa tesi scenarii, sa te certi, bosumfli si in virtual, sa vezi doar partea goala a paharului. In momentul cand am scris aici prima data nu aveam de unde sa stiu ca unul din acei useri, care este de fapt foarte activ si mi-ar fi greu sa il ocolesc il voi gasi aici. Normal ca mi-am imaginat acelasi lucru. Poate ca asta este motivul pentru care scriu rar… si sper sa ne ignoram in continuare. Nu tu si cu mine. Mesajul tau poate ca s-a dorit sa fiu unul bun care sa incurajeze, dar ai inceput cu un lucrurile negative si se obtine contrariul. Asta spun specialistii, nu eu. Cat despre chestia minor ape care am patit-o, normal ca am dat-o la spate, dar asta nu ma impiedica sa fiu atenta.

Claudia, ati luat masinuta?

zisaCami, sa-ti traisca bebe Raducu, sa fie sanatos.

Tzuni… doar la coada la floricele… eu cred ca tie nu prea iti place de el. Si unde ai vrea sa o tai?

tumpi, care cum facea un copil uita de noi. Ce noroc? Sau poate ghinion pe voi sa aveti dioar familii cu copii. Dintre prietenii nostril unii nu pot sa fac si automat (?) nu ne mai pot vizita, iar altii nu-si doresc. Plus ca atunci cand discutau nu mai avem nimic in comun…
Mare pacat ca nu folosesti aparatul ala, si eu imi doresc unul… #61514;)
Cine este in poza aceea? Tu si fetele tale?? Wow… mor ce copii mari ai sa-ti traiasca! Acum am citit ca e sora ta? E albumul ei? Dar ai spus ca ai pus poze si cu tine.

Roxa, sunt la munca. Tu unde esti acum?

puskin, nu am fost la nutritionista, asa cum am mai zis am pe cineva internat in spital si nu prea am chef… timp, sau starea necesara.
Am cam calcat rau in oale saptamana asta. Am vazut si eu cum arat tipa care iti place tie. Exceptand sanii, cred ca seamana cu mine sau am eu oglida stricata! Idealul meu e ceva mai slab, cea a lui Tzuni imi place de mor. Fara muschi, ala e bun doar in farfurie.

vikinga, mi-a placut mult ce i-ai scris lui Tumpi, legat de grupul mama. Imi place cum gandesti , pari genul care nu te lasi doborata prea usor.

lai, California?? Daca te rugam sa faci niste poze… nu neaparat obiective turistice sau mai stiu eu ce minune, poti? Asa una doua cu viata de starda obisnuita!

Zuzilici, am descoperit ca ai niste poze la semnatura. Abia astept in pauza sa ma delectez cu ele! Par marfa de calitate.

Gabrielama, felicitari ca ai avut rabdare sa astepti 6 sapatami rezultatele efortului la sala!

onitza, bine ai venit sau poate ca ai revenit!


Trebuie sa ma opresc din citit cu mare parere de rau, am ajuns abia la cap trecut pagina 6. Dar va prind din urma in week-end.

Am citit pe un site si m-am gandit ca e bine sa pun si aici o bucatica de articol:

Este foarte usor sa slabesti cu ajutorul alimentelor ce contin calorii negative. Desi la inceput ti se poate parea greu, gandeste-te ca este mult mai simplu sa consumi aceste alimente decat sa tii o dieta foarte stricta, dupa care exista riscul sa te ingrasi la loc!
Lista alimentelor ce contin calorii negative
Fructe: ananas, capsune, grapefruit, lamaie, pepene verde, mango, mar, papaya, piersici, portocale, zmeura, afine
Legume si verdeturi: andive, ardei iute, broccoli, castraveti, ceapa, cicoare, conopida, fasole verde, gulie, papadie, ridichi, sfecla, spanac, sparanghel, telina, varza verde, tei, dovlecel, rosii
Mirodenii si condimente: usturoi, tarhon, menta, busuioc, marar, salvie, patrunjel, cimbru, cuisoare, anason, hrean, piper, scortisoara, ienupar

PS: mai am 16 pagini de citit!


ne apropiem de 9 ani

si :)

Mergi la inceput