*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (208)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Miradi eu nu pot sa cred ca mucii sunt provocati de vreo infectie bacteriana si de aia nu trec. Pur si simplu nu accepta capu meu de neprofesionist asa ceva, mai ales ca in afara de muci n-are nica copila. si daca nu e bacterian, atunci la ce bun sa dai antibiotic? Poate totusi ma insel si doamnele dr randunicesti ne lamuresc pe amandoua

Gecko si noi aveam casa plina de lucruri interzise pt copil, de cand ne-am aranjat casa nu ne-am gandit ca om avea copii. Dupa ce a inceput Vladut sa misune am facut tot felul de schimbari astfel incat sa nu aiba nici acces si nici sa nu vada/pofteasca la lucrurile pe care nu vreau sa le atinga/bage in gura/sparga, etc. Aveam masa din bucatarie plina de tot felul (orez,paste,fasole,etc. ca tare-i mai placea sa goleasca pungile toata casa, ulei, otet) am bagat prin dulapuri pe care nu le putea deschide toate vazele si alte chestii care ar putea sa se sparga, florile le-am mutat sus, prizele au protectie incorporata asa ca dupa aia n-am mai avut nicio treaba.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

tuchi, imi pare tare rau de cristi minculescu....iris e una din formatiile mele de suflet...era de asteptat sa pateasca ceva de genul asta, ma mir ca s-a intamplat asa tarziu...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui miradi
Am si eu o intrebare ,cat trebuie sa-i dau Medeei antibiotic Ospamox ,avem de 2 sapt mucisori care nu mai trec ,fara febra ,fara tuse doar atat .Andreea la fel doar ca la ea sunt foarte urati aproape verzi.Am sunat dr ca nu imi pare normal ,desi am fost cu ele la dr. acum 1 sapt dar nu mai trec.Va trebui sa le dau antibiotic ,dar stau in dubii ca nu stiu cat sa-i dau Medeei ,dr. zice 5 ml la 12 ore,eu am Ospamox-Amoxicilina pulbere de 250mg/5 ml.In prospect scrie copii cu varsta sub 30 de luni : doza uzuala este de 50-100mg/kg si zi fractionat in 3 prize ( la 8 ore ) Intrebarea mea este ,cat sa-i dau ?cine a mai dat cat se da si la cate ore? Medeea are 8 kg 100.

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

miradi, din doza de 50-100mg/kg/zi tu ia in considerare 50. 100mg/kg se refera la infectiile severe. La Medeea de doua ori pe zi cate 5ml este in regula. Iar de administrat antibiotice pe motiv de muci verzi si persistenti eu ma abtin...atat iti zic ca bursucul are o luna de cand ii curg mucii...si de doua saptamani sunt verzi si fara febra...asa ca ii tratez cu servetelul...adica ii sterg si atat.
Sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello

felicitari Ursulico......deci ce sa inteleg, ca fetele care chiulesc mult dupa forum......au activitati intense pentru bebe 2????

noi suntem mai bine, am fost ieri la dr. si in afara de foarte putin rosu in gat si temperatura nu a gasit nimic la plamani......mucisori nu avem........daca nu ar fi fost putin rosu in gat as fi dat vina in totalitate pe masele pentru febra.

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui miradi

Multumesc pentru urarile de ziua mea !

Ursuleata ,felicitari !Sa fie intr-un ceas bun ,sarcina usoara si un bebe sanatos !

Am si eu o intrebare ,cat trebuie sa-i dau Medeei antibiotic Ospamox ,avem de 2 sapt mucisori care nu mai trec ,fara febra ,fara tuse doar atat .Andreea la fel doar ca la ea sunt foarte urati aproape verzi.Am sunat dr ca nu imi pare normal ,desi am fost cu ele la dr. acum 1 sapt dar nu mai trec.Va trebui sa le dau antibiotic ,dar stau in dubii ca nu stiu cat sa-i dau Medeei ,dr. zice 5 ml la 12 ore,eu am Ospamox-Amoxicilina pulbere de 250mg/5 ml.In prospect scrie copii cu varsta sub 30 de luni : doza uzuala este de 50-100mg/kg si zi fractionat in 3 prize ( la 8 ore ) Intrebarea mea este ,cat sa-i dau ?cine a mai dat cat se da si la cate ore? Medeea are 8 kg 100.

http://community.webshots.com/user/mira_geo

Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am venit, am citit , va multumesc
Am rascolit dupa un ghiozdan mai vechi...mutre si figuri , ca-i vechi si naspa ...am sunat la Mimu sa aduca la scoala geanta , ca avea acolo matematicile si-i trebuiau azi...aaaa, am uitat sa va zic...cand si unde si-a scris fata mea la engleza??? Pe drum, in masina, la fiecare stop ...mai departe ....am fost la protectia copilului, mi-am luat prima de nastere ...am gasit o marochinarie, am lasat geanta la reparat ...e gata maine Ma gandeam eu asa...geanta de firma, Kalvin Klein , cumparata la Craciun...o caruta de bani...acum e la marochinarie la Titan ...ce ti-e si cu firmele astea ....am golit geanta, am scos din ea toate comorile pierdute: agrafe, deodorante, bani, strepsils ,ecusoane, insigne...unde sa le pun? Intr-o punga de 1 leu le-am pus ...apoi am mancat un salam de biscuiti intreg si acum m-am calmat
De ce nu m-am resemnat pana acum cu Zenul Omului? Pentru ca ZENul lui il omoara pe Zenul meu , d-aia ] Si fi'sa seamana cu el perfect...si daca n-as fi eu cu Zenul praf ar fi jaleee ] Dar e binee, sunt calmaaaa: I feel pretyyy, oh so pretyyy....nr pana la zece si respir adanc
Cu slabitul treaba sta asa ...eu n-am fost niciodata multumita de mine, niciodata...nici cand am avut 62 de kg, pentru ca am o conformatie aiurea.. fundul si puplanele raman, ma ascut la fata de zici ca-s bolnava, celulita am avut "din nastere" ....parul e moale si sta in toate directiile...nasul are o "cocoasa" ...dintii au fost mereu varza ...unul cu nerv, unul fara nerv...motiv pentru care am ales sa nu-mi mai pese, sa nu ma mai necajesc degeaba...asta e, unii sunt frunosi altii nu Mimu zice ca-s cea mai complexata femeie pe care a cunoscut-o el in viata lui Treaba cu slabitul e de-acum o chestiune de sanatate...mi-e frica de diabet, de hernie de disc, etc....nicidecum ca sa devin Ca sa nu mai spun ca si daca as devenii, m-as transforma brusc in Muma Padurii cand ar uita CINEVA geanta in masina doua zile Cugetam intr-o zi cu "voce tare" ca poate ar trebui sa-mi fac gastric bypass si gata...la care Teo imi zice intrigata: nici sa nu te gandesti In primul rand pt ca nu e bine pt sanatatea ta si in al doilea rand pt ca n-are cine sa aiba grija de tine Mai sta ea un pic si zice...nu, in PRIMUL RAND pt ca n-are cine sa aiba grija de tine
Ei, sunt cu ochii pe cel de-al doilea salam parca as fi in direct la 911 si as ameninta ca ma sinucid...va rog sa ma tineti de vorba, da? Caut selfestim , dau recompensa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Simo ce m-am induiosat cand am citit ca David canta la pian Ce frumos
Si lasa-i soro sa ninga , ce-ti veni Eu ma pregatesc de schi doar
Luny 80% din po****tie are sau e purtatoare de geardia, nu-i nicio tragedie. Crezi ca la gradi sau in parc ar fi mai protejat? Asi! Spala-l des pe maini si asta e...nu se transmite prin pupat sau prin respirat...hai, curaj

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

a venit o prietena buna si draga la mine si am stat 4 ore de vorba!

Surubelul nu si-a facut somnul de dimineata, l-a scos Lili afara in ploaie si a adormit instantaneu, l-a adus in casa cand a inghetat ea de frig, l-am dezbracat si mutat in pat si a mai dormit 2 ore!

Acum nu vrea sa manance, am incercat, m-a scuipat de 2 ri si am renuntat.
In schimb mi-a furat bomboanele cu ciocolata si a fugit in lata camera...ceea ce ma face sa cred ca gandeste!

Noroc ca sunt mai desteapta ca el si mi-am imaginat ca numai daca face o prostie poate sa stea singur in alta camera in timp ce io stau pe forum!

send ca vrea tastatura...

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

mai, nici pe mine nu ma mira situatia lui Minculescu, si pe mine ma distreaza termenii folositi de ziaristii astia...dar imi pare rau de el, de mine ca nu o sa-i mai vad in concerte...

Mimo, eu iti dau voie sa mananci salamul de biscuiti daca faci 50 de abdomene!
ce zici??

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

fac Tuchi Crezi ca ajuta la ceva?

poze

Mergi la inceput