*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (208)
Raspunsuri - Pagina 5
miradi spune:
Multumesc pentru urarile de ziua mea !
Ursuleata ,felicitari !Sa fie intr-un ceas bun ,sarcina usoara si un bebe sanatos !
Am si eu o intrebare ,cat trebuie sa-i dau Medeei antibiotic Ospamox ,avem de 2 sapt mucisori care nu mai trec ,fara febra ,fara tuse doar atat .Andreea la fel doar ca la ea sunt foarte urati aproape verzi.Am sunat dr ca nu imi pare normal ,desi am fost cu ele la dr. acum 1 sapt dar nu mai trec.Va trebui sa le dau antibiotic ,dar stau in dubii ca nu stiu cat sa-i dau Medeei ,dr. zice 5 ml la 12 ore,eu am Ospamox-Amoxicilina pulbere de 250mg/5 ml.In prospect scrie copii cu varsta sub 30 de luni : doza uzuala este de 50-100mg/kg si zi fractionat in 3 prize ( la 8 ore ) Intrebarea mea este ,cat sa-i dau ?cine a mai dat cat se da si la cate ore? Medeea are 8 kg 100.
http://community.webshots.com/user/mira_geo
Mira mamica de Andreea-Maria (19.08.2004) si Medeea-Elena (19.04.2008 )
luny spune:
asa o sa fac, naty..doar ca azi trebuia sa merg la sala si mama sa stea cu el...dar si ea e posibil sa aiba...
LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Salutari.Yete ce s-a antrenat crenguta,nu a mai decedat.
Ariel,m-am spart de ras,cum mami sa intri cu capul in stalp?Tare frumos mottoul tau..dar scoate-i caracterele alea,ce inlocuiesc diacriticele.
gecko,m-am spart de ras!
Naty,hai cu pauze scurte si rare...si cu EFECT!
Vecinica kya,multi pupici.Serviciu usor si cat mai putine cucuie Sanzianei.
Vad ca ai vostri sunt catzelushi de-a binelea.Tea f rar musca si nu prea dur.Problema e ca de vreo 3 luni ei nu i-a mai iesit niciun dinte,ea care a fost printre primii la dinti.Si ce e nasol e ca a ramas cu 3 jos si mi-e sa nu i se strambe.O fi cazul sa intreb un stomatolog despre asta??Mi-e groaza sa incerc sa o spal pe dinti ca ea nu suporta sa-i bag eu ceva in gura...
Mimo,relax mami,dar cu geanta si eu as face la fel.Nu de alta,dar de ce sa stea randunoiul acum sa schimbe geam la masina doar pt ca ii e lene sa ia geanta de acolo.Si ascult-o pe Cata ca zice bine sa o iei mai usurel asa.
Fug sa termin spanacul si apoi fug la finutzul mic ca nu am mai ajuns sa-l vad de ceva timp.
Stela,
mami de TEODORA (1 apr. 2008)
luny spune:
apropo de somn...de vreo 2 saptamani, Mufa nu se trezeste inainte de 9, chiar 9,30 iar azi s-a trezit la 10!! si la 12 l-a luat somnul, ma rog, a adormit la 12,30 ca s-a frichinit mult...dar somnul nu si-l sare niciodata, si daca se intampla...fereaaaaaaa!!!..si doarme cam 1 ora jumate-2 ore, plus inca o ora-o ora jumate dupa masa, pe la 5, 6..asta e programul pe care si l-a facut singur si tine cu dintii de el..
clauclau spune:
Luny, si la noi la fel e, daca nu ma tin de cele 2 somnicuri ale Rebeccai e jale mare...toata ziua e compromisa!
Stela, Simo,
Oauuu Simo, ninge??? Da, chiar ca acum nu mai are farmec...Dar si aici ploua la greu.
A venit si Razvanel de la teatru, cica au vazut "Inima de piatra", iar in autobus si la ducere si la intoarcere a stat in picioare.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA
Sufletica si Gurita!
Simo27 spune:
repede pana se fac legumele
Gecko,Sam nu mai doarme in carut!am avut de tras vreo 2 zile ca urla,dar pana la urma ,s-a linistit!doarme in pat,ca un copil normal!multumim pt David!cand o sa stie bine-bine un cantecel o sa il inregistrez sa vezice talent are!a fost doar de 3 ori la pian ,pana acum!dar stie 3 cantecele..sunt cam mici,dar suntem tare mandrii de el!Sam il aplauda mereu!
Cuscra,cum il culc pe Sam pun o poza cu invitatia
Miradi,eu i-am dat Ospamox lui Sam de 2 ori pe zi,la 12 ore-5 ml!multa sanatate!
Naty si eu te
Si pe noi ne musca Sam,dar cel mai mult ii plac degete!m-a muscat rau de tot o data de obraz,mi-a curs si sange..nu va zic ca ma chinuiam sa il trag de pe mine!si de nas,iar ma musca..dar cand ii e drag rau ,asa se manifesta el!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Clau,ninge !!!!si e o zapada marepoate fac vreo poza sa vezi
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
Simo, si eu vreau pozeeee
ursuleata spune:
Multumesc inca o data pentru urari, inca nu-mi revin, sunt tot emotionata si nu-mi vine sa cred. Probabil ca la prima ecografie ma lamuresc
Mimo, lasa mami nervii, important este sa fii sanatoasa.
tiker
Mami de ursulet si
ursuleata spune:
Un tip, orasean ... merge in Apuseni si ii zice unui cioban: - Bai nene mai, da' saracie mare e pe aici ... sinteti inapoiati rau! Zi-mi si mie o adresa de unde sa iau niste brinza! - www.brinzadeoaie.ro ... zice ciobanul.
tiker
Mami de ursulet si