*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (208)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ursuuuuuu hahahhaha! esti tare!!! esti mortala! BEBE REAL??? ia de aici un bebe in realitate!! . bravo, sa fie intr-un ceas bun! si cat de stearsa o fi liniuta 2, daca e, atunci e!! deci happy happy happy!!!

tuchi, zau ca nu e de la mine!!! mie nu mi-a curs nasul! eu am avut cuie in gat! cat despre nfdm ....am ras de nu am mai putut....ia masuri! poate trece si raceala....nu da cu papucu' dupa mineeeee

lyvy, eu sa conduc??? hahahhahaha! cel mai tare banc! eu abia merg pe strada pe autopicioare fara sa omor pe cineva... acum vreo 2 ani, am intrat cu capul in stalp si mi-am cerut si scuze
deci, pt binele omenirii, eu taxi, nu masina

stela, nasol....cm horror...si la mine la fel.

elara, ce scurgere la mijocul perioadei? am ratat faza asta! si eu sunt in situatia asta....de cand a venit cm, in fiecare luna, bifez 2-3 zile cu simptome de pms... si cu "spotting". chiar acum trec prin asa ceva...

mimo, orez cu smantana?? interesant. asta mananca emo? papucuuuuuuulllll !!!

sovi, clodute, blanca, ursu' pup burticile!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi - Nu sunt Nimic din ce-a#351; fi vrut s#259; fiu!... Dar fiindc#259; m-am n#259;scut f#259;r#259; s#259; #351;tiu, Sau prea curānd, Sau poate prea tārziu... M-am resemnat, ca orice bun cre#351;tin, #350;i n-am r#259;mas decāt... Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
acum vreo 2 ani, am intrat cu capul in stalp si mi-am cerut si scuze


ai fost prea tare!! mor de ras!1!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata...cafeul...si ceai...si capuccino...si bombocino...si o cana de laptic pt gravidute...sa fie calciu mult...

ursuleata, felicitari!!!! Sa ai o sarcina minunata si un puiutz frumos si sanatos...si daca iese cu codite atunci e si mai bine!!!!

va doresc o zi minunata!!!!

ah da, si mai dau grade ca vad ca au cautare...asa ca...soare si caldura in suflete si afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si fuga, fuga o intrebare....

ai vostri musca? Ca Patrick deschide gura mare si se napusteste asupra mea si zice "HATZ" si musca...mie imi place ca ne jucam si ne distram...dar a bagat cumnata in mine microbul ca obligatoriu trebuie sa il dezvat...ca daca musca alti copii la gradinita. Apoi daca si la asta trebuie sa ii spun NU cred ca mai usor imi va fi sa ii fac o lista cu cele putine lucruri ce are voie sa le faca.

Ah da...si ieri a executat camera foto...s-a ridicat bine de tot pe varfuri...s-a lungit de numa...a prins-o de atarnatoare si POC cu ea de gresie...ei ca la asta nu ma asteptam.

si inca una si ma chiar duc...s-ar putea sa il mai pot duce inca doua zile la gradinita aia faina...adica si lunea si martea...super, super, super.

va pup si fug ca intr-o ora jumate vine bestia acasa...manca-l-ar mama de bursucel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Neatza! saru'mana de Gecko Am baut cu mare pofta! Daria nu musca, numa ma pupa, in schimb Vladut ma musca f.des si f.tare. Era teroare! A muscat si catelul de ureche, saracu caine numa a schelalait de durere. Asta e una din putinele lui activitati pe care i le interziceam. Dar erau putine, si a durat cceva pana n-a mai muscat.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

so, femeia si condusul...

eu...carnet de foarte multi ani...vreo 8 ani a stat permisul in sertarul politie Bacau...apoi a stat in pormoneu...dupa care s-a revoltat sotul ca as putea si eu sa il las sa bea cate o bere asa ca...atentie...femeie la volan.
Am oripilat Clujul cu pornirile mele din panta...adica puneam avariile...asteptam sa plece toti din spatele meu pe o raza de vreo suta de metri dupa care tiptilut, tiptilut porneam si eu. Bine-nteles ca intr-o seara am avut succes nebun la un tinerel ce nu intelegea semnele mele disperate de a ma ocoli si pleca...si saritor s-a coborat din masina sa vina sa ma intrebe care e baiul de am pus avariile...si ii explic..."pai e drumul in panta"...el: "Si???"...eu:"pai nu stiu sa pornesc din panta asa ca mai bine ma ocolesti si te duci."...usor contrariat omu' "pai cum nu stii sa pornesti din panta"...eu viteaza"sunt incepatoare."....el si mai contrariat: "pai daca esti incepatoare de ce nu ai lamaia in geam?"...eu"sunt incepatoare de 10 ani!"...mai spune ceva daca vrei...sic...toata discutia se purta in prezenta sotului bine afumat si bine indesat in scaunul din dreapta.

si dupa care vine minunea...ma trezesc intr-o dimineata si ii spun sotului ca iau masina ca am drumuri multe de facut...sa pice lat pe parchet...baga cateva cruci cu limba in gura si imi da cheile. Volanesc eu de zor...ba la cumparaturi...ba la spital...ba la colegiul medicilor...ma indrept triumfatoare catre casa...ce bine m-am descurcat eu...nici nu mai am nevoie de barbat. Ajung spre o zona aglomerata din Baia Mare...sunt doua semafoare unul dupa altul in max 200 de metri...trec de primul...si mi se opreste muzica. Ma gandesc eu ca iar face figuri CD playerul si ma pregatesc sa ii dau vreo doi pumni cand ajung la urmatorul semafor. Execut manevra propusa...un pumn...nimic...doi pumni...nimic...hmm, ciudat...de obicei functioneaza metoda. Mai stau la semafor cugetatoare si realizez ca imi e oprit motorul...logic...iar ca proasta am uitat sa o scot din viteza...dau sa o pornesc...nimic...mai bag o cheie...nimic. Dau sa pun avariile...nimic Atunci realizez ca tot afisajul de pe bord imi e stins...nici macar kilometrajul masinii nu mai apare...asta nu e bine. Se face verde...bine-nteles ca incepe lumea sa ma clanxoneze...eu ma dau jos din masina ca o mare duamna si incep sa fac miscari ample din brate catre ceilalti soferi sa ma ocoleasca. Sigur ca s-a gasit un istet care sa urle la mine "Auzi cucoana dar de avarii nu ai auzit?"...pai am auzit eu dar daca nu iaste curent cu ce vrei ma desteptule sa le pornesc...si ma ocolesc toti si incep sa strig la barbatii de pe trotuar sa vina careva sa ma ajute sa imping masina...pai mai frate, eu stiu ca nu am fost cea mai rapitoare blonda dar totusi...nas, ochii, gura prezente...in forma si dimensiuni acceptabile...chiar sa nu iti sara nimeni in ajutor...intr-un final se gaseste cel mai rapciugos boschetar (cred ca proaspat iesit de sub podul pe care ma aflam) si vine sa ma impinga...si uite asa am aflat de la el ca volanul nu poate fi rotit daca nu e cheia pusa in contact si ma impinge frumusel in parcare.
in cateva secunde apare sotul...tremurandu-i nadragii de la telefonul primit de la mine...oricum multumind cerului ca nu am schimbat aranjamentul stradal din baia mare (stalpi, copaci etc) si incepe sa investigheze...bine-nteles subliniind de 10 ori ca doar eu sunt de vina si ca eu am stricat masina. Mai vine si un inginer de la firma si se baga amandoi sub capota si...surpriza...bateria goala, goala...si nu stiu ce cabluri acolo in scurt...cert este ca am avut mare noroc ca nu a luat foc masina in intersectie...pai daca o pateam asa ma catapultam de acolo si inca 20 de ani nu m-as mai fi apropiat de volanit.

PS. Respectivul cablu ce era in scurt cu bateria (nu ma intrebati ce inseamna stiu doar ca e buba mare) se afla in acea pozitie nefireasca pentru ca masina tocmai fusese in service iar mecanicul l-a impins "mai incolo" ca sa isi faca acces sa lucreze ceva la motor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Multam de , Gecko soferita!
mai povEstiti, poate imi fac curaj sa iau si eu cheile intr-o buna zi!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Sebul mai musca si el, nu cred ca stie ce face, eu incerc sa ma arata suparata si sa nu ma hlizesc la el!
Si am inceput sa il spal pe dinti, cu periuta si pasta....evident ca inghte tot, dar de-aia e pasta pentru copii ca sa poata fi inghitita!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

FELICITARI, ALINA!!! SA AI O SARCINA DE VIS SI UN BEBE SANATOS SI FRUMOS!!!

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)


pozici


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:


FELICITARI URSU!!!!!! Hai cu frumoasa!!
Gecko, durere si la tine cu masina Si Iulia musca, rau, bine ca inca nu-s decat 2 dinti. Cred ca ar fi inutil sa o opresc...muscatul e un obicei aflat bine-bine in sangele lui tacso...asa ca...
Elara, zic si eu ca Stela...metoda cu impartitul (ma rog, nu al paginilor, nu-s atat de tipicara, ci al capitolelor) am folosit-o toata facultatea, la rezidentiat si la examenele ulterioare... Nu asta e problema acum...ci neuronii care mi-au disparut odata cu gravidenia Ei, si daca o data pe zi deschid si eu acolo internetul 10 minute n-o fi foc; fara pauza oricum la un moment dat creierul nu mai asimileaza nimic, e o chestie stiintific demonstrata. Uite, ieri dupa pauza aia am tras tare si f bine
Zoze, succes cu pregatirile!
Si eu is ingrijorata de Blanka, nici pe mess nu a mai aparut...N-am telefonul ei.
Am fugit, pa!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput