*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (208)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si noi facem baie zilnic, ca tot omu'..pe cap il spal la cateva zile, ptr ca nu-i prea convine si deja e tot mai greu sa-l tin pe spate la clatit..
vio si Matei sta mult la san de ceva timp, face la fel ca Sean, plange, trage de mine, ar rupe tricoul daca s-ar putea...zici ca-i e frica sa nu-l piarda!!parca stie ca la un moment dat nu va mai fi..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Of, Ariel...si cumnata mea mi-a trimis poze cu bubitele, horror, pe tot corpul . Merge mixtura mentolata pe bubite si Panadol...Ea a fost la noi in vizita cu vreo saptamana inainte sa faca febra...tot sper sa nu ne fi dat si noua ca eu n-am avut . Cam la 2 zile au incepu sa-i apara bubitele...si in 3 zile s-a umplut!!

Simo, am stat dupa Stef o ora sa adoarma, daca nu m-a frecat...nu stiu ce-a fost cu el, ca de mult n-a mai facut asa...cum plecam urla dupa mine

Si el musca! m-a muscat de obraz si are obiceiul sa puna gura pe tricou sau pantaloni si sa-i capseze si ma feresc atunci sa nu ma prinda si de piele
Si pe Vlad il terorizeaza cu trasul de par

L-am cantarit si eu pe Stef si are 10 kg fix si 76 cm

Si daaa, e super cuminte, mancacios de nu se poate si doarme si bine Ptiu-ptiu

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

LA MULTI ANI IANNIS CRISTIAN!!! Sa cresti mare puisor!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Vio nu mai stiu cat l-a tinut, sa zic vreo 2 luni asa intensiv, dupa care s-au tot rarit fazele. Chiar si acum se intampla sa muste, dar o face de cele mai multe ori de haina. Am si o finuta muscacioasa, de 1 an si 6 luni, care in vara, pe la 1 an era teroare cu muscatul, dar de vreo 2-3 luni a rarit-o si ea. Eu cand ma musca Vladut nu-mi stapaneam sentimentele, nici n-as fi putut, ca musca rau de tot, ii tot spuneam "au!!!! ma doare!!! nu-mi place sa ma musti!" Cateoata chiar reuseam sa previn muscatura, deja intuiam cand avea intentia.

Ariel mama cate-au mai picat pe capul tau! Sanatate multa!

Vladic
Daria

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LA MULTI ANISORI Yannis!! de acum nu mai esti bebe! sa fii sanatos, sa ai noroc in viata si sa aduci numai bucurii parintilor!
Simonette te asteptam cu o chefuiala!! ca poftesc aici

am vazut-o si eu pe Rebe-pufosica, dar si pe mami sepsi intr-o poza .. niste frumoase!

mai dar ce e cu epidemia asta aici.. ba de Giardia, ba de varicela!.. offf.. sper sa invingeti repede bolile, eventual poate chiar ati scapat si nu se prind!

oare ce am mai citit.. aaa..
Simo f dragutzele versurile la invitatie.. si cand mergeti in Iasi salutati si din partea mea orasul studentiei mele .. nu mai stiu cine a zis, parca Tuchi, e superb Iasul primavara, mai ales in Copou..

apropo de muscat si Andra ma mai prinde, dar mai rarut.. in schimb ma dispera cu trasul de par.. si asa ca imi cade pe nerasuflate, ma mai trage si ea, zau ca raman cheala..

Bre, da' Butucica ce o mai fi facand? ce face cretzul de Andrei?
Nicol? Olgutza? si cate randunici mai sunt care nu au mai scris..
Delphin vad ca ne-a uitat.. o fi gasit randunici prin Africa
eu tot va dau un si o poate mai dati si pe la noi..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Nu mai da nimeni o in ziua de azi!!

LA MULTI ANI, IANNIS! SA CRESTI SANATOS, VOIOS, VOINIC SI SAFII FERICIT!

Noi plecam la vaccin!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

LA MULTI ANI IANNIS!
Sa cresti mare, sanatos, fericit si norocos in frumoasa ta familie!
Tuchi, succes la vaccin! Eu deocamdata am trimis pediatrul la plimbare, vreau sa facem cand are Iulia 1 an varsta corectataPai nu pricep, nene, toate i le-a facut decalat cu 1 luna si jumatate si acu musai vroia fix la 1 an, ete na! Dupa ce ca urasc vaccinurile...Da' ma rog, pana o dau la cresa va trebui, ca-mi cere copie dupa carnetul de vaccinari.
Plec si eu la tocit.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

La Cluj a nins cat n-a nins toata iarna si inca mai ninge. De ieri de la 12 la pranz ninge.

Eu m-am masurat zilele trecute, la fund am cu un cm mai putin decat aveam inainte de sarcina cu Vladut , dar la burta si slduri cam cu 10 cm mai mult ce disproportionata pot sa fiu.

Vladic
Daria

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

LA MULTI ANI IANNIS, SA CRESTI MARE, FRUMOS SI SANATOS SI SA-TI BUCURI PARINTII TOATA VIATA!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Miradi, Rebe avea aseara inainte de baita 8,220 kg, dar e mai mare decat Medeea cu aproape 2 luni! Deci, ea este mica, mica, dar nu-mi fac probleme, este energica, sanatoasa, nazdravana si mananca si bine. Asta este felul ei, tine la silueta de mica.

Bitza, asa este, chiar in 2 poze este cu lacrimiorele pe obraz, supararea ii trecuse dar pana s-au dus lacrimile a mai durat! Ideea e ca ea la orice mic necaz ( de-al ei) plange cu lacrimi mari, mari care ii raman in gene pana i se usuca.

Ariel, offff, toate ti se intampla tie, nu stiu cum parca ai magnet, nu alta. Multa sanatate lui Teo scump.

Simo, mult succes la cura, sa intri repede, repede in costumul cel frumos.

Vio, mie mi-e tare dor cateodata de alaptat!!! Mai ales cand as vrea sa stau la dragaleala cu ea, sa ne rasfatam amamndoua ca atunci cand alaptam. Bucura-te ca n-o sa mai fie foarte mult, timpul trece asa de repede. Rebe m-a vazut si cu sanii goi si vine la ei si-si baga capsorul in ei asa, dar nu vrea sa suga. N-a mai incercat deloc, doar ca-i place sa se dragaleasca cu ei!

Tuchi, succes la vaccin, sa n-aiba nici-o reactie.

Cristina, asa de mult a nins la voi??? Mamaaaaa! Nici eu nu-s multumita de cum arat dupa nastere!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7fd2f1a050eab6c577e367" target="_blank">MONTAJ REBECCA

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput