*LMA!!*Puiuti de Randunici 2008!! (208)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

miradi, frumoase fete ai!!! de mult voiam sa-ti zic ca imi place tare mult numele medeea.
eu am 22 grade si ziua il tin pe teo intr-o salopetica de joaca cu piciorus sau fara, cu sosete, iar noapte ori in body subtire cu maneca lunga si pantalonasi subtiri, fara nimic in picioare sau cu sosete, daca are chef sa le tina, ori in salopetica gen pijama, fara nimic pe dedesubt.

mimo, tareeeee.auzi, femeie serioasa se ia de barbati la volan...

teo are febra. toata ziua a avut 38-38.5, acum, seara a facut 39.3. deja nu mai cred ca e de la dinti (a facut si kk mai moale de 4 ori)si ma astept sa apara bubitele de varicela ...m-as fi mirat sa scape, tinand cont ca a intrat in contact cu cumnata mea la cateva ore inainte sa-i apara ei bubitele...uffff.
stiti cam in cat timp, de la aparitia febrei, apar si bubitele? parca stiam ca in 1-2 zile...el febra are de dimineata, insa e foarte agitat de aseara. poate ca facea si atunci febra, dar i-am dat nurofen, pt durerea de dinti...NU MAI VREAU!!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" Nu sunt ce par a fi
Nu sunt Nimic din ce-as fi vrut sa fiu!...
Dar fiindca m-am nascut fara sa stiu,
Sau prea curānd,
Sau poate prea tārziu...
M-am resemnat, ca orice bun crestin,
si n-am ramas decāt...
Cel care sunt!..." (I. Minulescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce dulce e Rebe!Si nu pare deloc, dar deloc slabuta, e numa buna sa mananci din ea de scumpa ce-i
Miradi, Iulia are acum 8500g si 72-73 cm. La ea practic a fost din decembrie, de dupa infectia urinara (de cand si mananca mult mai bine), pana pe la mijlocul lui ianuarie, un puseu de crestere ff spectaculos, a luat brusc 3 cm si 500 g, acum vad ca s-a mai domolit.
Si Iulia se dezveleste constant, doar raeori ia paturica si si-o pune peste ochi si o tine strans
Da, Simonette, si eu m-am gandit exact ca si Clau ca poate maine intri sa-ti primesti urarile pt puiul tau frumos ce face 1 an si ne dai de baut (pfuuii, ce bine-mi va prinde mie!)

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Ariel, nu apar imediat bubitele, cam in 1-2 zile. Si eu, sincer, m-as fi mirat sa "scape", varicela e cea mai contagioasa boala iar cumnata era in perioada de cea mai mare transmisibilitate. Asta e...Nurofen sau Panadol sau poate chiar Novocalmin (desi daca are diaree nu e o idee buna sa-i bagi supozitor)...hidratare...mancat cat mai usor...iar cand apar bubitele sincer nu stiu cu ce se poate da pe ele la o varsta asa mica Sanatate puiului!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ariel, poate nu face mama si el, doamne ajuta sa nu.
Mie mi-e groaza acum, pt ca eu nu am avut nicio boala si daca face bebe fac si eu, normal,,,,si nu vreau, mi-e groaza. Dar nu o sa-l pot tine inchis in casa pana nasc.

tiker
Mami de ursulet si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

in primul rand FELICITARI URSULEATEI pentru vestea de bebe2, sa fie intr-un ceas bun!

Gecko, si al meu musca rau, mi-a lasat semne pe picior, pe burta, uneori ma musca numai de tricou. eu nu-l incurajez, nu-l musc in joaca, nu rad, uneori mai tzip de durere, ca nu ma pot abtine. Dar e un obiecei de care tare as vrea sa-l dezvat ca nu-i prea placut. Asta si cu trasul de par ma scot din minti. Aaaa, si cu smulsul ochelarilor de pe nas

Pe dinti eu nu-l spal decat cu degetarul aa, inca nu folosesc periuta. De regula dupa baita facem operatiunea asta. Sta, pentru ca probabiul ii face bine la gingii, mai si musca din el, vad ca-i place. Sa stii ca nici eu nu prea i-am facut masaj ca nu prea a stat. Acum nici atat nu mai sta. Eu abia mai reusesc sa-l tin locului sa-i pun un diaper, ca uneori imi vine sa-l las in fundul gol, cand nimic nu functioneaza, nici in picioare nu sta sa i-l pun. cel mai bine sta cand il tin invers, adica cu capul spre mine si eu stau aplecata deasupra lui si ma stramb in fel si chip si-l fac sa rada, dar cand nici asta nu merge e vai de noi.

Mimo, eu nu cred ca exista pe lumea asta vreo femeie care sa nu aiba complexe, care sa nu fie nemultumita de ceva in cum arata. Dar tu esti mai tare decat multe pentru ca esti desteapta si tratezi lucrurile cu mult umor. Din acest motiv mie imi place mult de tine, ma declar fan. Esti pe lista mea de femei pe care mi-as fi dorit sa le cunosc live.

revin, ca vrea copilul tzatza

Vio & Sean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Cuscra,nu am scris eu versurile alea!ma bucur ca ti-a placut invitatia
si pe Luny,Miradi,Oana-da,facem la restaurant!
Livi,scuze ca nu am vazut cand ai pus tu "sasa cai,doi cai frumosi!"
Simo-Mimo,ai dreptate cu reporterii aia,la un moment dat sunt ei de ras..dar ,in ansamblu e tare de tot!
Clau,e o scumpa Rebe
Ariel,offf-asta mai lipsea sa dea peste voi!
Si eu tot m-am gandit azi la Simonetta noastra draga si la baietii ei scumpi!
Da chiar,ce o fi cu BLANKA????

Cum v-am zis am fost sa luam cadou finilor si apoi am mers la Star sa ii luam lui David niste strampi!si ma uitam la ce costume frumoase sunt la Yokko.sotu mi-a zis sa probez unul ce ii placea si lui,si m-am cam ofticat ca era cam stramt!marime mai mare,ioc!sotu a zis ca mi-l ia ,ca nu e chiar asa de stramt!dar,stiu eu mai bine!e,mi l-a luat,dragul de el,si de azi sunt la cura drastica ,da ,drastica,ca vreau sa arat bine la ziua Barosanelului!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui VioletaH

Mimo, eu nu cred ca exista pe lumea asta vreo femeie care sa nu aiba complexe, care sa nu fie nemultumita de ceva in cum arata. Dar tu esti mai tare decat multe pentru ca esti desteapta si tratezi lucrurile cu mult umor. Din acest motiv mie imi place mult de tine, ma declar fan. Esti pe lista mea de femei pe care mi-as fi dorit sa le cunosc live.

Vio & Sean
Subscriu si eu!Vio

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Clau, foarte frumoase pozele. Mi-a placut si montajul. Imi pare ca Rebe seamana din ce in ce mai tare cu Razvanel.

Cristina, cat timp l-a tinut pe Vladic faza cu muscatul? sa stiu ce ma asteapta...

Am citit ca vorbeati despre baita. eu ii fac baie in fiecare seara obligatoriu, frecat bine peste tot, inclusiv pe cap. daca atunci cand era mai micut il mai spalam pe cap la doua zile, de cand misuna pe jos si se joaca cu Hector e obligatoriu sa-l sapunesc zilnic peste tot. Eu nu stiu de vreun motiv pentru care nu ar fi bine sa-l spal zilnic. Voi de ce ati rarit baita? Din cauza frigului? Sau poate va e teama ca prea mult sapun usuca pielea? O prietena de aici il baga in apa in fiecare seara dar nu foloseste sapun decat o data la cateva zile. cate bordeie, atatea obicee. Al meu nu are pielea uscata, nici cu crema nu-l dau prea des ca nu sta. Si eu personal m-as spala la cap in fiecare zi, ca-mi place sa miroasa parul a curat, a proaspat, dar sunt fericita daca apuc sa-mi fac cate un dus scurt, ce pretentii sa mai am sa-mi spal si pleata, sa pun tratament, sa ma usuc...he he..astea-s vremuri apuse.

nu stiu ce are de cateva zile, vrea numai in brate si tzatza incontinuu. trage de pantalonii mei si plange, nu pot sa fac nimic. si cum l-am luat in brate, cum imi ridica tricoul si se repede la . asta fac toata ziulica, SUS TRICOUL - JOS TRICOUL. oare asa va fi de acum incolo?

Vio & Sean

Mergi la inceput

Simo, haioasa invitatia la ziua lui Sam. si eu trebuie sa ma gandesc la ceva de genul asta, ca o sa facem si noi un mic party.

Vio & Sean

Mergi la inceput

Ariel, daca e sa fie varicela, va doresc sa fie o forma usoara si sa scapati repede.

Vio & Sean

Mergi la inceput