Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Bernixoooo unde-s mai pozele din concurs...pe cuvant ca nu le gasesc.

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Teodora...eu i-am dat Erikai ciuperci.Aici sunt foarte multe feluri.I-am preparat in diferite feluri.Ori la cuptor cu unt,ori inabusite in tigaie,ori tot la cuptor cu putina ceapa taiata pestisori si peste somon.Iese o nebunie

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!
Bine ca nu m-am trezit acum, prestez schimbat scutece de pe la 7. Partea nasoala e ca a facut cu sange, am inceput tartament cu antibiotic, daca nu se vede nici o schimbare ni s-a recomandata sa mergem la Victor Babes. Ma rog la DD sa nu ajungem acolo. Oricum am niste mustrari de constiinta. Ma gndesc ca nu sunt in stare sa-mi cresc copilul si ca sa puna capac aseara al meu mi-a zis acelasi lucru, desi sunt singura si nu ma ajuta nimeni cu ea, el este mai tot timpul plecat.
Azi trebuia sa ajung si eu la dr, am niste migrene ingrozitoare si ma doare rau dupa ceafa in plus nu mai am nci un chef de mancat, deci concluzia sunt intr-o stare jalnica.
Sper sa revin cu vesti mai bune.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras
Oricum am niste mustrari de constiinta. Ma gndesc ca nu sunt in stare sa-mi cresc copilul si ca sa puna capac aseara al meu mi-a zis acelasi lucru, desi sunt singura si nu ma ajuta nimeni cu ea, el este mai tot timpul plecat.

Lasa mustrarile greyeraso, ca nu fac bine... si nici n-au temei... (Aproape)toate ne simtim neajutoarate cand puiilor nostrii nu le e bine.. si probabil si sotul tau tot de-aia o fi zis grozavia ce-a zis-o.. Nu ca l-ar scuza, ii pastram tigaia pana dupa insanatosirea fetei!

Hai, fruntea sus, o sa fie bine...

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Mihaileascooooo.. alpinist scrie pe Mihnea... felicitari temerarului!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Greyeras , imi pare f f rau ca se simte asa de nasol Aduta, sanatate, sa dea Dumnezeu sa-si faca repede efectul antibioticul.
cat despre diverse replici....o tigaie si de la mine.

Sg lucru pe care noi mamicile putem sa-l face, e sa evitam cu orice pret aglomeratiile umane, ba chiar si unele socializari daca simtim ca nu e cazuil.
In rest...sa ne tina Dumnezeu sanatosi, atata tot....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Greyeras multa sanatate Adelinei, of mititca prin ce trece,poate e mai bine sa mergi la doctor , iar pt tine un buchet mare de cum poti sa te gandesti ca nu esti o mama buna, iar sotului tau bagai niste tigai , pai tu de asta ai nevoie acum sa te supere si mai tare
capul sus ca trece si asta

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Va multumesc de raspunsuri in legatura cu vaccinul. Sunt de fapt 2 vaccinuri unul in 2 doze si unul o singura doza...Daca voi ati spus ca nu au avut reactii dupa vaccin mai am si eu curaj

Acuma sa ma laud si eu putin

http://good-times.webshots.com/photo/2682288950101842919yBvPGN

Facut de mine....cred ca se intelege

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Sabinescu, acum ca ti-ai dat examenul.. ce mai urmeaza? Care-ti mai sunt planurile?
accidentatul... cat despre proba pentru coprocultura.. se poate pastra la frigider pana a 2a zi dimineata..

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Acu am vazut si eu Mihnut:)),Bravo!

Gh pe langa chestia asta mai face o traznaie...se suie si se da jos singur din tarc.
de altfel, ieri a luat tranta asta ca se catarase pe bufet sa se joace cu telefonu
si ce suav era el cand era mic.....acu e ditai fotbalistu.

Sabinuta, eu am pana acuma doar 3 exponabile
Cursu tine pana in 18 iunie.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput