Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Omega 3 se gaseste in pestele de apa rece, asa numitii 'cold water oily fish', gen somon, macrou, hering, sardine...chiar si tonul are, dar in cantitate mai mica...si cu tonul se pescuiesc si delfini, din greseala, uneori...Deci de doua ori pe saptamana peste si e de ajuns...Unde mai pui ca acizii astia grasi se gasesc in cantitati mai mici si in kiwi de exemplu, in oua, carne si altele. Deci daca e dieta echilibrata, nu trebuie suplimente.
Apropo, nu e nimic sigur, dar cica acizii grasi ar ajuta si la anumite boli gen ADHD, autism...

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Dar in cazul in care copilul nu poate manca peste? Cred ca ar trebui cautate alte surse de omega 3. Asa ca daca mai stiti si alte surse naturale de omega 3 in afara de uleiul de in, as vrea sa aflu si eu.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Am scris mai sus, carne, oua, kiwi...mai sunt si fructele de padure gen merisor, zmeura sau mure, apoi in diferite tipuri de nuci mai sunt acizii grasi pe care ii vrei tu.

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Multumesc. Sanatate maxima

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Va invit sa continuam aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

Citat:
citat din mesajul lui greyeras

Neatza fetelor!
Bine ca nu m-am trezit acum, prestez schimbat scutece de pe la 7. Partea nasoala e ca a facut cu sange, am inceput tartament cu antibiotic, daca nu se vede nici o schimbare ni s-a recomandata sa mergem la Victor Babes. Ma rog la DD sa nu ajungem acolo. Oricum am niste mustrari de constiinta. Ma gndesc ca nu sunt in stare sa-mi cresc copilul si ca sa puna capac aseara al meu mi-a zis acelasi lucru, desi sunt singura si nu ma ajuta nimeni cu ea, el este mai tot timpul plecat.
Azi trebuia sa ajung si eu la dr, am niste migrene ingrozitoare si ma doare rau dupa ceafa in plus nu mai am nci un chef de mancat, deci concluzia sunt intr-o stare jalnica.
Sper sa revin cu vesti mai bune.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008

ufff, sanatate multa va doresc si sa auzim de bine.

Sabina - il poti pastra in frigider, in recipient special. Cred ca cele cu gel sunt pt viermisori, daca nu incurc borcanele.

Mergi la inceput