Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (269)
Raspunsuri - Pagina 22
alehiam spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Yaia
Am scris mai sus, carne, oua, kiwi...mai sunt si fructele de padure gen merisor, zmeura sau mure, apoi in diferite tipuri de nuci mai sunt acizii grasi pe care ii vrei tu. ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Multumesc. Sanatate maxima

Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Neatza fetelor! Bine ca nu m-am trezit acum, prestez schimbat scutece de pe la 7. Partea nasoala e ca a facut cu sange, am inceput tartament cu antibiotic, daca nu se vede nici o schimbare ni s-a recomandata sa mergem la Victor Babes. Ma rog la DD sa nu ajungem acolo. Oricum am niste mustrari de constiinta. ![]() Ma gndesc ca nu sunt in stare sa-mi cresc copilul si ca sa puna capac aseara al meu mi-a zis acelasi lucru, desi sunt singura si nu ma ajuta nimeni cu ea, el este mai tot timpul plecat.![]() ![]() Azi trebuia sa ajung si eu la dr, am niste migrene ingrozitoare si ma doare rau dupa ceafa in plus nu mai am nci un chef de mancat, deci concluzia sunt intr-o stare jalnica. Sper sa revin cu vesti mai bune. Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank">Clipe de viata 2008 |
ufff, sanatate multa va doresc si sa auzim de bine.
Sabina - il poti pastra in frigider, in recipient special. Cred ca cele cu gel sunt pt viermisori, daca nu incurc borcanele.