FIV in Europa (15)
Raspunsuri - Pagina 3
miki-miki spune:
sunt la cateva sute de km de Buc. Lasa, nu-i pb, nu mai am preferite, sanatos/sanatoasa sa fie
Edit: Fetelor care e doza maxima de aspenter care vi s-a dat? Cate pastile/zi si de cate mg??
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
bryny spune:
Elenada felicitari inca odata si de o mie de ori, vei fi mama de baiat si fata,acesta este visul oricarei femei sa aibe un baiat si o fata, tia dat Dumnezeu dintrodata pe amandoi.sa fii sanatoasa,sa se nasca sanatosii si frumosii ca voi doi! Moniland felicitari mamico visul ti sa implinit vai de taticul lor ce se va face cu 3 fete o sai mance urechile si toti bani pe toalesa fii sanatoasa sa se nasca sanatoase si sa va bucurati de ele.multa sanatate va doresc mamaicilor
fireyes spune:
Kitta, la reputata dr. endocrinolog te-ai dus pt pr hormonale? sau pt eco minune? stiu cum e la acel cabinet, desi e particular, sistemul a ramas cel consacrat la comunisti:) daca era doar pt endocrinologie, incearca si la Simona Fica.
Data viitoare, dublam si noi programarea, mai faci una pe alt nume si poate una dintre ele o sa fie notata
Cristal, multe felicitari, am emotii pt tine, abia astept sa te vad cu puiutii la purtator! A fost cu ICSI?
still counting: 1,2,...
Blanche25 spune:
Buna gagici,
Ce de vesti bune!!!!!!!!!!!!!
Moni ma bucur tare pentru tine, sa fie sanatoase si fericite!
Elenada super!!!!!! O pereche!!!!! Superb, tare as vrea si eu. Sa iti traisca si sa fie sanatosi si norocosi.
Kitta imi pare rau, astept sa aud si de la tine vesti asa de bune ca ale lui Moni si Elenada. (despre tine)
Cristal 3 si cu noroc sa fie iubita, marti sa transferi 3 puiuti perfecti!
Fetelor am si eu o intrebare, de ce tot aud la voi de blasto? Din cate am citit nu au sanse mai mari de nidare, si totusi multe faceti transfer de blasto. De ce?
Va pup
bryny spune:
buna fetelor!am nevoie de ajutorul vostru.Am terminat tratam pt chlamidia de aprox.3saptamani trebuie sami fac acesta saptamana o analiza la sange si o lama.sunt intro mare dilema eu inainte sa ma apuc de tratam pt chlamidia am descoperit si un chist maricel pe partea stanga care dr.gineco mia spus sa fac o punctie dupa cele 4 luni de tratam.acum nu stiu ce sa fac sa fac o punctie aici in romania sau sa ma programez la o consulatatie in viena si sa fac punctia acolo.daca a fost cineva in situatia mea va rog sa ma ajutati.la ce clinica as putea sa merg in viena sa pot face si punctia si fivul???cam in ce perioada a CM ar trebui sa fiu vazuta???sunt cam disperata pt ca dimineata mam trezit cu o durere insuportabila in partea dreapta si am luat nospa si ma mai lasat putin cred ca mia aparut chist si in partea dreapata(eu in 5 ani am facut 2 operatii de chisturi ovariene)astept sfaturi!pt ca cu alcine va nu ma pot sfatui pt aceste lucruri.
Moniland spune:
bryny, daca vrei punctia in Austria ar fi bine sa vb la clinica unde faci FIV-ul. Poate ei nu sunt de acord cu aceasta, si atunci nu-ti ramane decat sa-l faci in Romania. Punctia chistului e ca si punctia ovariana de la FIV doar ca in primul caz iti goleste foliculul si atat. E mult mai simplu.
16+
bryny spune:
moniland eu nu stiu inca la ce clinica o sa merg si stiu ca mai demult citisem aici da nu mai tin minte cine facuse in viena si punctie pt chist ovarian mi se pare ca la clinica din wels daca nu ma insel dar nu mai stiu cine.moni mam gandit la austria pt ca, credema pe cuvant de onoare sunt satula de doctori de pe aici care mau nenorocit.am vb cu sotul meu si el imi spune la fel ca mai bine fac un drum singura prima oara merg acolo fac punctia si cand spun ei ma intorc acolo cu el sa facem fivul.dar ma gandesc sa nu fie niste bani irositi in zadar iar,si daca il pot face aici e si mai bine.dar unde aici???in bucuresti dar unde???
Moniland spune:
bryny, Pisix a avut o interventie, dar nu stiu exact daca era vb de chist. Si din cate stiu a facut-o al Wels.
Blanche din cate stiu sansele de ET cu blasto ajung pana la 50%. Nu degeaba afara se merge pe transfer de blasto si au rezultate ma bune.
16+