FIV in Europa (15)
Raspunsuri - Pagina 2
KITTA spune:
Mai intai vesti despre Cristal1995i s-au fecundat 3 din 14. Buni si astia, eu zic ca sunt de ajuns cat sa ii iasa 2 - 3 gemelute! Sa ii tinem pumnii in continuare.
Despre mine puteti sa credeti ce vreti, dar am o intrebare: de ce toate mi se intampla numai mie in tara asta? Iata povestea mea de zi: stiti ca era o rubrica in Romania libera: Una pe zi de Matty. Asta eram eu:
Ma programez eu la o endocrinoloaga de renume, nu dau nume ca dehhhh, persoana importanta si m-am programat cu vreo 3 saptamani inainte. Ma si bucuram ca am gasit asa repede, ca pe la alte clinici pompoase unde mai da doamna cate o consultatie pe fuga adica 5 min. si lasi 2 bulioane, alis 50 Euroi, nu am gasit decat prin mai- iunie, de zici ca ma programam sa zbor cu nava spatiala pe luna :-)
Deci, ma alerg eu azi sa plec din timp de la servici sa ajung la orele 15.00 trecute fix ca nici nu intarziai, ca stii cum e cu traficul din Bucurestiul de astazi. Ajung si imi zice o baba - baba fiind nevasta pe post de secretara a renumitului Prof. care a last-o gravida pe alta baba de 67 ani....Asa, prima baba aia de nu ramase gravida la 67 de ani da poate mai are timp sa o fertilizeze si pe ea barba-su, se uita pe o lista scrisa de manuta ei tremuranda bineinteles de nici eu nu intelegeam o iota, si zice cu bucurie in glas: dar nu sunteti programata astazi.! Dar eu zic cand? Mai rasfoieste ea un caiet de dictando din ala de ii zburau foile si zice: nu stiu nu sunteti la mine in caiet. Apoi incep discutii: pai, daca nu ati confirmat programarea. Pai, eu zic, ce trebuia sa fac sa cer confirmarea pe fax?
Ma rog, si babei nu i-a parut rau ca am plecat (eu injurand-o in gand bineinteles) ca era o coada de mai avea putin si iesea lumea in gradina sa astepte la poarta....
Si incalecai pe-o sa si va spusei povestea mea.
Stiu ca unele fete o sa dati cu rosii in mine, dar poate deschide cineva un capitol (caci eu nu stiu!) cu ASA DA si ASA Nu, stiti cum era pe vremuri la gazeta de perete!
pisix spune:
Moni – doua fetite ?... Ce frumos, cred ca esti in al 9-lea cer …
Elenada – mama mia ce norooooc. Felicitari fetelor !
Kitta – baba aia acra e nevasta lui profu ??? Mama da chiar ma consider norocoasa ca am reusit sa ajung la doctorita …
Beatriz – hai ca nu stii niciodata de unde sare iepurasul
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, la AZVUB Bruxelles -martie 2009
Vand 3 fiole Gonal F ( 75 lei/buc) valabile pana in august 2009. Bonus : 2 fiole Diphereline + un rest dintr-un pen de Gonal (unde cred ca mai e un shot de 75 iui)
porumbeld spune:
Buna ziua tuturor ,as vrea sa va intreb daca stiti unde se facae PICSI ,la ce clinici,multumim
Moniland spune:
Da pisix, doua fetite. Iti dai seama ce noroc pe capul sotului .
Porumbeld, la mine s-a facut PICSI si au iesit doua fetite . Am facut FIV-ul la Wels.
16+
KITTA spune:
Da, Pisixea in persoana!Si iti dai seama cand mai pup eu programare pe la alte clinici.....
Beatriz spune:
Ce de carucioare frumoase, colorate au aparut!!!
Felicitari, Elenada!
Felicitari, Moniland!
Asteptam cu nerabdare sa vedem ce culori vor avea carucioarele lui Cristal peste 4 luni!
Pisix - saptamana viitoare e randul tau sa o astepti pe Liliana dupa vizita, sa descarce tolba cu povesti belgiene
Kitta - si te mai programezi tot la doamna endocrinolog respectiva sau cauti alt endocrinolog bun? (p.s. unele dintre noi ne amintim de rubrica "una pe zi")
toate fetele!
KITTA spune:
Elenadoiti pusesi findita? Acum iti trebuie una rosie si una albastra!
Beatriznu ma mai agit cu dr. ca oricum pe la alte clinici avea timp prim aprilie cand eu sper sa fiu deja pe val. La sfarsitul lui martie, adica mai precis pe 26.03. bag si o consultatie la Innsbruck unde au mai reusit 2 fete Daniela-b si nu mai stiu cine, nu cu cazuri tocmai usoare. Asa ca merg acolo cu toptanul de analize si vad ce mai zic!
Fetelor, despre Cristalce sa va mai zic acum sta si le da tarcoale micutilor pe la ferestri, le canta serenade, ii adoarme noaptea, ca tot sta aproape langa clinica si ii roaga sa se faca mari si sa devina 3 blastocisti babani pe care o sa ii ia la hotel deocamdata marti. De amrti vor mai sta in hotelul regesc Schonbrunn pana sambata unde in atmosfera de acum cateva secole se vor simti regeste si se vor transforma in niste printese in devenire. Ca doar eu i-am prezis 3. Mai dau eu rateuri din cand in cand la prezis in sensul ca la unii ies mai multi decat am zis - Elenadadar mai bine mai multi decat deloc. Si daca am prezis 3 macar unul tot trebuie sa iasa.
elenada spune:
Kitta mi-ai prezis o fetita si se pare ca este. am observat ca la gemeni nu iti iese exact doar pe jumatate. Sa dea Dumnezeu sa aud ca prezicerile tale s-au adeverit si in cazul tau nu numai in cazul altora.
Cristal bafta multa sa vii cu vesti bune.
Multa bafta tuturor si sa fiti gravidute cat mai repede.
elena +15
Burtica mea
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
miki-miki spune:
Elenada, Moniland felicitari pt carucioare.
Cristal mult noroc la austrieci. M-ai intrebat in ce faza sunt, sunt in pauza, nu fac nimic deocamdata.
Kitta mie ce-mi prezici??
KITTA spune:
Miki-Mikiti-as prezice si tie cu placere, dar nu pot prin telepatie. Trebuie sa ne vedem, ca e chestia aia cu verigheta