FIV in Europa (15)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Cristal.... cuvintele nu-si au rostul.

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

Fireyes,

scrisesem 7 km de mesaj in care povestisem peripetiile mele, o odisee intreaga prin care probabil ca am vrut sa te felicit pentru alegere. Din aia 7 km iti mai scriu doar ca:
1. cu Strohmer am facut ET la al doilea fiv (ala bun)
2. mie imi place Strohmer (ca personalitate e mult mai cald, mai prietenos, mai deschis, mai nu stiu cum fata de Obruca, (nu e cacofonie ca se pronunta Obrutza) care in pofida zambetului deschis, cred ca e un profesionistr desavarsit si cam atat (dpdv al relatiei pacient-medic). cu Strohmer am stat saptamana trecuta la taclale aproape o ora, mi-a povestit de succesele lor din Sibiu, mi-a spus parerea lui sincera despre marinescu, mi-a vorbit in general cu caldura despre oameni, fie ei pacienti sau medici, oricum e un gentleman si un super adevarat. Eu le-am trimis o prietena (care a fost doar la Obruca) dar Strohmer stia tot despre ea.
3. Strohmer a fost ucenicul lui Husslein iar Husslein e dumnezeu. medicul meu ginecolog, fara de care Liam nu ar fi. Si aici scrisesem povestea de kilometri care se termina patetic, cu mizeria din spitalele din Ro, cu copilasi care mor, mai bine ca s-a sters.
4. spuneam noapte buna, ca maine dimineata la 7 tre sa fiu cu masina la service.

Va doresc ce imi doresc si mie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cristal, scumpo... offffffff...

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Cristal, imi pare rau! Cuvintele sunt de prisos.
Succes fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

cristal, imi pare ff rau pt tine! cand ti-am citit mesajul am fost terminata, m-a impresionat tare mult, ca banuiesc ca si eu o sa fiu in aceeasi situatie! sunt alaturi de tine, si ia-ti timp sa-ti revii, si reincepi, nu renunta....
si eu sunt ca pe ghimpi pana luni, tare mi-e ca nici pick-up n-o sa am de data asta... dar viata merge inainte!

pumnii stransi!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lili, ma bucur ca mai are cineva o parere atat de buna despre Strohmer, ca sa nu ma mai simt iesita din peisaj... nici eu nu am avut ce sa-i reprosez, desi nu au reusit primele 2 incercari, dar de fiecare data mi-a explicat in detaliu si ma rog, mi-a atras atentia ca in cazul nostru sansele sunt f mici si ca medicina poate sa ajute, dar in aceasta situatie e nevoie pur si simplu si de noroc (muuuult noroc).
Imi pare rau ca nu ai PM activat, ca sa putem discuta mai multe si off topic... interesanta faza cu marinescu, deci stie multe despre el.

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cristal...am sperat pentru tine pana in ultima clipa....sunt alaturi de tine draga mea

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Cristal

elena +17
Burtica mea la 16 sapt

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Buna fetelor

Am facut prima si ultima IA luna aceasta - nereusita. Ni s-a spus ca oricum era fara prea mari sanse si ca singura noastra sansa este FIV. In timp ce asteptam rezultatul la IA...am avut norocul sa intalnesc pe forum doua persoana carora nu voi putea sa le multumesc vreodata suficient. Prima este Beatriz care mi-a dat ideea cu FIV-ul in Austria. Noi cochetam cu ideea unui FIV in Ungaria sau Germania, dar citind postarile voastre si vazand site-urile clinicilor am decis. Categoric! Austria scrie pe noi (asta si dupa ce tocmai am fost in vacanta in Viena in decembrie si ne-am indragostit de oras, de oameni, de locuri. A doua persoana careia ii multumesc este Moniland pe care am abordat-o din senin si care mi-a raspuns cu promptitudine si in detaliu la toate intrebarile din mesajele mele desi ulterior am descoperit multe informatii doar citind din urma postarile voastre. Si va multumesc voua tuturor pt ca va descrieti experientele aici si prin asta ne incurajati si pe noi ...cele mai lipsite de curaj sa ne continuam lupta pt indeplinirea visului de a devenii mame.

Am trimis mail-uri la trei clinici din Austria ieri seara, iar azi dimineata am primit raspuns de la toate. M-a surprins placut promtitudinea lor...eu de trei zile incercand prin toate mijloacele sa dau de medicul(sau de asistenta lui macar) cu care am facut IA aici in BV sa ii comunic nereusita!!!
In aprilie avem prima consultatie programata deja la Kinderwunsh si speram sa mergem la o prima consultatie si la Goldenes Kreuz. Atunci si vom hotara pe loc la ce clinica mergem pt FIV, acum suntem inca indecisi, ne-au placut raspunsurile amandoura.
Succes tuturor care sunt in tratament si felicitari celor care au reusit. Si inca o data multumesc.

Nico

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo Nico!!! Foarte bine faci ca mergi in vizita la ambele Clinici. Asa te poti hotari mai bine.

18+

Mergi la inceput