FIV in Europa (15)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
cristal1995 spune:
Beta HCG<0,1.
Va multumesc de sustinere, pentru mine experienta fiv s-a incheiat... Cel putin asa simt acum... Sunt prea obosita si deznadajduita si NU MAI POT! Poate peste 2-3 ani voi gandi altfel. Le voi scrie celor de la clinica asa cum le-am promis sa le comunic rezultatul, poate voi mai face alte investigatii, poate voi incerca cu mama purtatoare, poate..... Momentan, sunt cu sufletul alaturi de voi si va tin pumnii stransi si ma rog ca pentru mine.
Va pupic
Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Blanche25 spune:
Doamne mi se pare un cosmar.......sincer nu am cuvinte.......iubita sunt cu tot sufletul alaturi de tine, nu stii cat m-am rugat pentru un beta pozitiv
li_am spune:
Aly,nu ne cunoastem dar sunt alaturi de tine, inteleg prin ce treci, fii puternica si ia-o de la capat atunci cand vei putea!
li_am spune:
Pishko, ma ofer nasa! (Modesta cum sunt, mi-am si asumat succesul! Apropo, inca o prietena pe care am trimis-o la Kinderwunschzentrum a aflat vineri bhcg 153! Tot cu tata Obruca si ea, desigur.)
Fireyes, deasemenea! Sunteti pe aici sau veniti special pentru "chestie"? Eu una bat drumul intre Bucuresti si Viena desi in ultima vreme mai mult pe aici am stat...
Nu-i asa ca e decent si dragut prof. Obruca? Mai ales daca iti " face" un copil! Sambata dimineata ma duc si eu la el la un eco (sa stabilim cand facem punctia).
A, sorry to disappoint, da' germana nu prestez...
"Pentru orice alte informatii, va stau oricand cu placere la dispozitie!" avand in vedere ca pana duminica am si bona aici, sunt ori la shopping, ori pe net!
Va pup,
Lili
LucaLuca spune:
Cristal. ...nu am cuvinte!
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
fireyes spune:
Cristal... :( n-am ce sa iti zic ca sa iti alin vreun strop durerea...
Lili, eu nu la prof Obruca, la prof Strohmer... si chiar eram curioasa daca exista vreo rata de succes inregistrata pe medic... ca parca cine nimereste la Obruca, merge la sigur si as vrea sa ii cresc si lui Strohmer rata dar clinica e f ok, n-as vrea sa fiu nevoita sa schimb...
In rest, la Viena ajung numai pt "chestie" se pare... dar o cunosc deja intens acum sper sa mai ajung si pt incercarea 3 si sper sa iau o pauza dupa, asa, cam de 9 luni
still counting: 1,2,...
pisix spune:
cristal ...cristal ... ce-o fi in inimioara ta ... numai noi stim
imi pare tare tare rau