FIV in Europa (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

cristal

MULTA , MULTA BAFTA !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns li_am spune:

UAU, ce de flicarici pe aici (smilies si tot felul de chestii colorate!)

Buna seara,
Va rog sa ma primiti si pe mine printre voi! Pe scurt, sunt Lili, am doua fiv-uri la activ (ambele la Kinderwunschzentrum - Goldenes Kreuz din Viena cu prof. Obruca), unul cu bb (Liam are 1 an 4 luni) si ne dorim (si) o fetita, motiv pentru care am revenit la vechea mea cunostinta, prof. Obruca, care (nu e cacofonie ca se pronunta obrutza) imi va indeplini dorinta foarte curand.
Sper.
Am inceput tratamentul pe data de 20.02 cu Decapeptyl si Menopur (225 IU) si astazi la eco am vazut (doar) 6-7 foliculi de aprox 10 mm. Hm!
Inchei, sa nu va plictisesc deja (chiar daca pe viitor o voi face). Ba nu, mai am ceva de zis! Voiam sa adaug ca lili_20007 de la "reusite in Austria" sunt eu, nu stiu cum am ajuns aici, dar presupun ca nu e o coincidenta de nume... Anyway, cautam pe cineva care face fiv in Austria si m-am gasit pe mine... Deja imi place site-ul asta la nebunie!
Va salut si abia astept sa va cunosc,
Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Liam cred ca stiu povestea ta. Daca citatul urmator "POZITIV, POZITIV, DOUA LINIUTE, AM MURIT SI AM INVIAT, CINEVA SA MA CIUPEASCA SA MA TREZESC.... PLUTESC... VORBESC SIGURA, AM SARUTAT TESTUL, TOPAI CA NEBUNA, IAR PLANG, DE BUCURIE DE DATA ASTA... FETELOR... CE SA FAC, UNDE SA MA DUC? " este scris de tine, inseamna ca tu ai fost muza mea. M-a incurajat mult ce ai scris tu acolo si mesajele tale au cantarit mult in decizia de a merge tot la Goldenes si iata ca am nimerit tot la Dr. Obruca, un mare om! Si pe 24 februarie am avut test pozitiv de HCG 373!

Bafta multa iti dorim si multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lili, bre, da' ce te-am mai cautat pe forum pt niste inside stories... poate ne mai povestesti acum, ca tot esti locco si afli mai multe, plus ca banuiesc ca stii si limba aia imposibila numita germana...
Tinem pumnii sa fie cu maaare succes fiv-ul asta!!!

Cristal, eu dau preventiv refresh de pe acum la pagina, ca cine stie??? te astept ca pe mos craciun, cu daruri multe

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Piskho FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!! SARCINA USOARA SI PUIUT/I SANATOS/I.

Lili bine ai revenit, pumnii stransi tare, si sa.ti traiasca Liam. Asteptam povestea succesului pentru ca eu nu te stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Cristal hai te rog frumos sa vii cu test pozitiv!!!!!!!!! Pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, am mare nevoie de el. Numai cu tine in gand sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Cristal

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cristal, si eu stau cu pumnii stransi pentru tine.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Eu nu am mai intrat de mult pe aici.
Moniland, Elenada - Chira daca vin foarte tarziu, felicitarile mele pentru sunt din toata inima! la !

http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Kitta nu ne dai nici o veste?
Stii ceva de cristal?
Asteptam toate aici cu sufletul la gura!

Mergi la inceput