FIV in Europa (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Nicol, daca am inteles eu bine, te-a trecut pe Clomid nu in ideea ca o sa raspunzi mult mai bine, ci ca sa te protejeze de a baga atat de multi hormoni in tine, cand se poate obtine cam acelasi nr de foliculi, dar cu o bombardare mai mica de hormoni. sau ma insel?
Sa ne mai tii la curent, ca pe mine chiar ma intereseaza treaba asta..

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Pishko - Felicitari! sarcina usoara si la termen! Cred ca esti in culmea fericirii.
Eu personal cred ca m-am uitat la rezultatul cu beta de minim 20 de ori saptamana trecuta

Cristal - sa fii optimista, optimista, optimista! Asteptam maine vestea cea mare de la tine!

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Beatriz Sa stii ca asa am facut si eu. Si inca mai fac... Azi dimineata am facut si test de urina sa vad si eu doua dungi la mine!

Multe felicitari si tie! Esti dovada vie ca DD este acolo sus si isi arata puterea si rog fetele sa nu uite asta nici o clipa! Auzi fireyes?

Iti doresc sarcina usoara si Bebe(i) sanatos(i) si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

nicole40
multa bafta , iti tin pumnii pentru luni !!
Si eu sunt tare curioasa de mersul lucrurilor pentru ca si eu sunt foarte aproape de tine.
liliana
ce mult ma bucur pt tine , in ce zi de CM esti , mai poti face histeroscopia luna asta?Nu inteleg prea bine ce vrei sa spui cu hsc dg??
pisix
ai sa vezi ca de data asta o sa ai rezultatul scontat , sa fii pe tot parcursul tratamentului tot asa de sigura ca vei reusi ca acum si toate au sa mearga struna.Mult noroc !!!!
Pishko felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Pishko felicitari din inima. Sarcina usoara la termen si bebei sanatosi.

Cristal bafta pt maine. Tinem pumnii stransi

elena +17
Burtica mea la 16 sapt

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

am uitat sa intreb stie cineva cum se ia Femibionul ?
stiu ca 1 pe zi dar nu stiu daca este o regula , inainte de masa sau dupa masa ??
multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirimir spune:

Elenada,frumoasa burtica, o sa-i vina foarte bine rochia rosie de maine.Bafta multa si la emisiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Luck: in timpul mesei....
Va pupic pe toate

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Cristal, la ce ora ai maine rezultatul? Pumnii sunt inclestati, stii asta. :)

---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Luca: merg la recoltare la 7 dimineata si sper sa le convin pe fetelede acolo sa mi-l dea pe la 13. De obicei, sunt dragute...
Pupici

Aly-"Viitoare mamica, cat de curand"

Mergi la inceput