FIV in Europa (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Fetelor pupici din toata inima!

Azi a fost cea mai frumoasa zi din viata mea.
Am primit cea mai frumoasa veste!

HCG 373.1!!!!!

Mergi la inceput

Si acum sa va spun povestea mea...

Am avut protocol lung. Am inceput din z21 cu enantone, am facut stimulare cu menopur 11 zile, am trecut la pregnyl si la 36 de ore am avut punctia, adica luni pe 9 februarie. Au rezultat 7 ovocite dintre care 6 s-au fecundat cu succes prin ICSI. In a 5 zi ed la fecundare cand aveam programat transferul din cei 6 au ramas doar 3 blasto numai buni de facut cunostinta cu ei. Si daca ne gandim ca ET a fost pe 14 februarie, va dati seama ca ne-am indragostit reciproc, ei de mine si eu de ei... Toate bune si frumoase. Totul a mers bine... neasteptat de bine... Ii multumesc lui Dumnezeu ca a fost alaturi de noi si ca ne-a pazit la fiecare pas. Astazi pe 24 februarie am asteptat cum n-am asteptat in viata mea nici pe mos craciun un mare dar... Si l-am primit.
Fetelor va doresc din tot sufletul sa va mearga cel putin la fel de bine cum mi-a mers si mie.
Aveti incredere in voi, fiti optimiste si rugati-va la DD ca numai El va va darui minunea.

Mergi la inceput

Si vreau sa le multumesc tuturor fetelor care posteaza pe forum si care-si impartasesc toate gandurile si sentimentele fara nici o retinere. Am aflat o multime de lucruri de care n-am avut habar in viata mea si care imi vor folosi toata viata.

Va doresc tuturor multa sanatate si bebici sanatosi si sa vina cat mai curand

Mergi la inceput

Cristal multa bafta si te asteptam cu o valoare de bebei gemenasi!

Fireyes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

Pishko ...felicitari din tot sufletul...
...sa ai o sarcina frumoasa si bebel la termen:frumos si sanatos

Fireyes ..lasa iubita ai sa vezi ca se vor aranja de la sine lucrurile...

Blanche multumesc...ar cam fii cazul sa apara si belgieni pe aici ...dar si spnioli

Cristal te asteptam cu vesti bune...

si numai bine tuturor

Mergi la inceput

multumesc mult liliana de urari!
Iti doresc din tot sufletul sa-ti mearga bine bine de data asta si sa ajungi sa-ti tii bebele in brate si sa te bucuri de el toata viata!

Pisix si tie iti urez acelasi lucru, sa auzim vestile bune cat de curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

pishko - cum nu prea am mai intrat in ultima vreme nu mi-a sunat cunoscut numele tau decat cand ai zis cu ce ai facut inhibarea, ca mi-am adus aminte ca am cautat mult pe net despre el

Felicitari din toata inima si-ti doresc sa duci sarcina cu bine si sa ai un bebe sanatos ! (sau sunt doi ?...)

AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, la AZVUB Bruxelles -martie 2009
Vand 3 fiole Gonal F ( 75 lei/buc) valabile pana in august 2009. Bonus : 2 fiole Diphereline + un rest dintr-un pen de Gonal (unde cred ca mai e un shot de 75 iui)

Mergi la inceput

Multumesc mult mult! Si tie iti doresc sa iti aduca primavara asta bebele(ii) mult dorit(i).

Lindutza si tie iti doresc sa ai parte de cel mai frumos 8 martie de pana acum!

Fetelor anul asta o sa ploua cu bbei. Asa simt eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Pishko, multe felicitari si aici de la mine si enorm de multi pupici pt burtica, chit ca e culcus pentru un ghiocel sau doi

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole_40 spune:

buna fetelor,

sa va mai tin la curent: am luat clomid 5 zile si azi am fost la eco+sange, tipu' imi zisese (in z8 de cm)ca era un mic folicul pe dr, dar acum ma suna de la monitorizare si zise ca sunt cativa mici, ca nici n-am putut sa cer detalii, ca eram la job, si ca nu mai iau nimic (f ciudat, numai clomidul ala, la mine cred ca e frectie la picior de lemn, cu toate ca in fiece noapte la 4 ma dor ovarele de nu mai pot) pana luni cand merg iar la eco+sange. voilą, asta e fiv3 la mine; pana luni, iar trec prin toate starile,de la speranta la resemnare...

pupici,

si multa bafta tuturor!

Mergi la inceput