FIV in Europa (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Miki,
mie nu mi-au iesit bine cele de trombofilie si de aia am primit injectiile cu heparina.I-mi e singele foarte gros si citeodata nici nu reuseau sa-mi ia singe de gros ce era.
Luck,Beatriz,Elena,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Miki, cei din Austria nu mi-au cerut analize de anticorpii antifosfolipidici si de trombofilie. Mi-au dat fraxiparine o injectie/zi incepand cu prima zi dupa punctie. De fapt era trecut pe schema inainte de a incepe tratamentul.
Cristal, deci joi testul?

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Oana, doamne ajuta1
cati foliculi ai numarat?
e de la regimul sanatos?:))
Soooopeeeer, sa fie tot asa tot ciclul s-o tii intr-un zambet!

"Omule nebunule, tu faci minuni fara sa stii si nu cunosti aproape deloc puterea formidabila a gândirii tale. Sa stii ca tot ce-ti închipui este realizabil si se face direct proportional cu încrederea ta...de ce te feresti oare sa stai de vorba cu tine însuti, descoperindu-te un perfect zeu? TUDOR ARGHEZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Lindutza, Cristal si Moniland multumesc pt raspunsuri.
Lindutza care anal ti-au iesit prost ?? Cata Fraxiparina iei /zi ?. Merci

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Fetelor, va multumesc tuturor inca odata din inima!

Mie mi se pare ca incep sa curga vestile bune si incurajatoare - de la Liliana, Oana, Pisix (degajarea ta miroase inca de pe acum a reusita). Asteptam in curand vestile mari de la toate fetele!

HappyHepilica - iti trimit un PM, cu cateva intrebari

Kitta - foarte tare, te-au pus austriecii sa te cauti pana la dinti!
Fireyes - vine valul de noroc la tine! la urmatoarea incercare
Hpo - bine ai venit! eu trebuia sa merg la Wunscbaby, dar nu mai am nevoie din schimbul de mesaje cu Dr. Ana, am o parere f buna despre ea; fetele care au fost iti vor da detalii despre clinica si doctori, dar tu poti citi capitolele din urma, sunt foarte utile, eu le-am citit pe toate; daca te hotarasti pt Vienna (dupa ce te informezi) sa ne spui daca te intereseaza - unele din noi am gasit cazare ieftina cu 60 eur/noapte camera dubla

Lindutza - asteptare usoara! sa ne zici cand sa scoatem echipa de majorete!

Cristal - vreau sa iti spun ca joi suntem cu gandul la tine, incepem de dimineata cu gandurile bune - sa ne dai vestea mare!

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Miki,
ei mi-au lauat singe si nu stiu ce analize mi-au facut.Am primit acasa ca au descoperit ca am trombofile si ca incepind cu prima zi de ciclu cind incep fiv trebuie sa-mi fac pe zi o injectzie.La primul fiv a trebuit sa fac Fragmin la al doilea si acuma mi-a dat mono embolex care e sub forma de pen si e mai usor de facut,dar e acelasi lucru,amindoua sint cu heparina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lilisor, ete, ce sa fac... socoteli... pentru ca mi s-a zis sa imi fac o eco in z2, mi-am calculat eu cam cand ar putea pica z2 si mi-am facut programari in tot Bucurestiul. Ceea ce nu am prevazut eu insa a fost ca e posibil sa se intample z2 mai devreme si acum stau incordata sa tin totul in mine inca o zi, inca o zi, ca sa pic barem intr-una dintre programari sa vedem, ca as mai avea nevoie de o pasuire de 2 zile, insa au tot aparut semne de netagaduit... trec peste faptul ca speram in nebunia mea ca poate nu mai apare deloc z1... si am emotii sa iasa si hormonalele bune, ca sa pot sa dau startul pt aprilie...
Deci pe scurt, nu fac nimic, astept numai...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui hpo

Buna tuturor...as avea nevoie de cateva detalii, din partea celor care au facut FIV in Austria.

1. Ce parere aveti de clinica Wunchbaby si dna Ana Fischelmaier? Astept pareri pro si contra.
2. De cate ori a fost necesar sa mergeti in Viena pana la momentul interventiei. Se poate face procedura de la prima vizita?
3. Cate zile sunt necesare pentru a face tratamentul si in ce consta mai exact? Pastile sau injectii?

Ca o precizare, la noi, problema este la sotul meu, a fost diagnosticat cu oligoastenospermiesevera.

Sunt cam multe intrebari, va urmaresc de ceva timp, dar in tacere:) Ne pregatim de o procedura FIV si incercam sa strangem cat mai multe info.

Ne puteti da si un pret final, cu toate costurile ?
Cazare, consultatie, tratamentul specific, interventia...

Multumesc anticipat si mult noroc tuturor ce-si doresc caat mai multii bebici:)

eu am facut fiv la wunschbaby cu ana si am fost foarte multumiti
si la noi tot sotul e cu probleme
sunt niste profesionisti si asta noua nea dat incredere. Ana e o dulce pe noi ne-a cucerit.
Fiv+icsi+imsi neau costat 3500 euro cu tva

Am fost de doua ori in austria
prima data la consultatie si a doua oare pt fiv cand am stat o saptamana (noi am facut transfer la 3 zile ma gandesc ca pt blastocit e posibil sa mai stai cateva zile).
tratamentul depinde de la om la om.
ei dau tratamente personalizate pt fiecare cuplu in parte asa ca pt asta va trebui sa vorbesti cu ei
cazare se gaseste destul de ieftina www.booking.com
noi am stat intr-o garsoniera aproape de clinica si am dat 60 euro pe noapte dar am vazut apoi ca aceasi garsoniera o inchiriau si cu 45 de euro depinde de sezon.

sper sa te fi lamurit cat de cat
daca mai ai intrebari nu ezita sa le pui
multa bafta iti doresc

elena +17
Burtica mea la 16 sapt

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui hpo

Buna tuturor...as avea nevoie de cateva detalii, din partea celor care au facut FIV in Austria.

1. Ce parere aveti de clinica Wunchbaby si dna Ana Fischelmaier? Astept pareri pro si contra.
2. De cate ori a fost necesar sa mergeti in Viena pana la momentul interventiei. Se poate face procedura de la prima vizita?
3. Cate zile sunt necesare pentru a face tratamentul si in ce consta mai exact? Pastile sau injectii?

Ca o precizare, la noi, problema este la sotul meu, a fost diagnosticat cu oligoastenospermiesevera.

Sunt cam multe intrebari, va urmaresc de ceva timp, dar in tacere:) Ne pregatim de o procedura FIV si incercam sa strangem cat mai multe info.

Ne puteti da si un pret final, cu toate costurile ?
Cazare, consultatie, tratamentul specific, interventia...

Multumesc anticipat si mult noroc tuturor ce-si doresc caat mai multii bebici:)

Hpo:
1.parerile despre clinica si dr sunt ca peste tot, usor impartite, fiecare dupa experienta traita. In mare, si mai ales comparativ cu dr din RO, parerile sunt f bune. este o clinica cu multe succese si cu dr cu renume in domeniu.
2. cam de 2 ori e necesar sa mergi la Wunsch: o data pentru prima consultatie (e obligatorie la Wunsch) si a doua oara pt realizarea procedurii. Mai este o clinica la Viena (Kinderwunschzentrum Goldenes Kreuz) unde am inteles ca e posibil ca aceasta prima "consultatie" sa se realizeze virtual, pe net. e mai mult o discutie in general prima consultatie+eco, dar daca ai aici un dr pe care sa te poti baza la eco, salvezi un drum la Viena.
Acum depinde si cum privesti tu lucrurile, eu, de ex, am preferat sa merg la ambele clinici, sa vad cu ochii mei cum se desfasoara tot si dupa aceea sa aleg.
3. tratamentul total poate sa dureze si aproape 2 luni sau doar 2 saptamani, depinde de protocolul pe care il primesti. Daca vei avea protocolul lung, incepi inhibarea din z21 a cm, dupa aprox 1 luna incepi stimularea care dureaza in medie 10-14 zile+2 zile de la pregnyl+punctia+intre 2-5 zile pana la ET. Daca vei primi un protocol scurt, atunci incepi din z2 si dureaza mai putin. Aproape toata medicatia este injectabila (burtica in general)+supliment cu pastile. La Viena se sta pt procedura intre 7-10 zile, in functie de cum decurg lucrurile.
Insa odata incepute "tratativele", poti sa intrebi exact la clinica care este perioada estimata pt fiecare pas.

Preturi: procedura propriu-zisa -banuiesc ca va fi si ICSI la voi-(aprox. 3.000 euro)+medicatie (intre 1.000-2.000 euro), in functie de ce dozaj primesti si pe ce perioada se desfasoara+transport (poti gasi si bilete avion low-cost sau sa mergi cu masina- sa zicem ca te poti incadra si in 300 euro avion pt amandoi)+cazare (~60 euro/ noapte X 8 nopti=aprox. 500 euro)+ceva banuti de papa pe acolo. Asta inseamna un min de 5.000 euro sa zicem...

Dar tu ai dosarul medical complet? chiar daca pr e la sot...

Sper sa iti fie de folos informatiile astea.

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Cristal sunt cu pumnii stransi tare tare pentru tine!!!!!!!!! Si binen-teles cu gemeni

Beatriz FELICITARI si sarcina usoara!

Liliana, Pisix ma rog sa veniti amandoua cu bebici belgieni!

Linduta pumnii stransi si beta mare!!!

Eu va pup pe toate si imi pare rau ca nu prea am timp sa intru, dar sunt cu pumnii stransi pentru voi toate

Mergi la inceput