Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(36)
Raspunsuri - Pagina 20
alynta27 spune:
Vad ca ai iesit din spital, citii mai tarziu!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
[ 27+] cu
Matei
Burtica 2
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Di, se tine la rece, si ei in laborator o tin asa pana o lucreaza, am vazut la mama. Probabil ca astepta si aia ceva, mi-e sila de ce se intampla in romanica.
Nu vreau sa te sperii mai mult, dar baietelul trebuia sa-si revina pana acum, nu stii ce ii dau? Ai avut acces la fisa? Probabil ca ei au omis ceva, oricum trebuia ajustat tratamentul pana acum daca au vazut ca nu reactioneaza, nu doar antibioticul dat mai des.
Carla,
s.22
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
maria_bunica spune:
Buna fetele!!
Dici..imi pare rau ca sunteti bolnaviori!!Multa sanatate si sa va reveniti repede!!Offf,puiul mic cat poate sa sufere,atatea zile ....
25+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
maria_bunica spune:
Dani3lla...multa sanatate si vei trece si peste asta!!
Ramona..distractie placuta la nunta!
Happy Valentine's Day

25+
Razvan Nicholas sau Darius Nicholas
Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
CarlaV spune:
Imi doarme puiul, ma bag in bucatarie, vreo 2-3 ore nu voi fi pe aici. Va pup pe toate.
Carla,
s.22
si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Di, se tine la rece, si ei in laborator o tin asa pana o lucreaza, am vazut la mama. Probabil ca astepta si aia ceva, mi-e sila de ce se intampla in romanica. Nu vreau sa te sperii mai mult, dar baietelul trebuia sa-si revina pana acum, nu stii ce ii dau? Ai avut acces la fisa? Probabil ca ei au omis ceva, oricum trebuia ajustat tratamentul pana acum daca au vazut ca nu reactioneaza, nu doar antibioticul dat mai des. Carla, s.22 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2 "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Partea proasta e ca nu ai cu cine sa vorbesti! sa dai cu tunul, nu exista decat un dr (care e de garda) si o asistenta.
Iar cu analiza... am facut-o la centrul de diagnostic si tratament, ala cu plata..deci ce naiba mai era sa-i dau si celei de la laborator daca oricum plateam si analizza si antibiograma??
dar ce ma mir...am mai auzit povesti cu bune tratamente si la Medlife, pe bai grei, nu jucarie. Nu mai departe de saptamana trecuta colega mea de salon de la prima nastere a avut pb cu baiatul: faringita. S-a dus la Medlife la consult si i-au spus ca e grav si trebuie internare. S-au dus dupa-amiaza, trecuse masa de pranz, i-au facut aerosoli si atat. Ziua urmatoare la fel. Ii spusesem dinainte sa se duca ce are baiatul si ce o sa ii faca, pentru ca trecusem prin asta din octombrie si am sfatuit-o sa-si cumpere aparat ptr aerosoli si sa-si ia reteta de la medicul pediatru ptr tratament. dar daca aia i-au spus ca e grav s-a speriat femeia, normal. Si cand a vazut ca si ziua urmatoare ii dau tot aerosoli a zis si ea ca isi cumpara aparat si sa-i faca externarea. Pai trebuie sa stati pana la ora 14, sa se faca 24 ore de internare, ca sa beneficiati de CAS ( adica o reducere de 220 ron!) si sa platiti NUMAI 600 ron. Dar masa nu va mai dam, nici macar pentru copil, ca nu mai sunteti trecuta la portie

nici macar pentru copil. deci la banii astia nu au gasit ei o canita de orez sa-i dea copilului...
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)si a cui o mai vrea sa vina
21MINUNEA MEA
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!