Sezatoarea canadiana (130)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Vesti de la daiopri:

" Bebe Tudor s-a nascut aseara,13 Feb ora 19:05 PST ( adica ora Vancouver-ului). A nascut natural, fara epidural si totul a decurs rapid. Mama si bebe se simt f.bine si probabil vor sosi acasa diseara sau maine."

Bine ai venit pe lume Tudor! Sa le umpli inimile de bucurie parintilor si fratiorului tau!!!
Daiopri, felicitari din toata inima tie si sotului pentru pisoiul mult asteptat!!!

Edit. Am uitat sa precizez. Bebe a cantarit la nastere 3.792 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Felicitari Dairopi si mult laptic!!!!!

Si multa dragoste de St. Valentine.

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocs02 spune:

Happy Valentine's Day to everybody!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Daiopri, felicitari pentru bebe Tudor! Sa fie sanatos si sa creasca mare!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Felicitari Daiopri! . Sa fie sanatos si sa te lase sa dormi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Bine ai sosit, bebe Tudor! Sa fii sanatos si sa aduci parintilor numai bucurii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Oana, baietii mei nu sunt chiar bine, adica acuma a luat Marc ce a avut Matei saptamana trecuta si de ieri a inceput cu febra , sper sa treaca in 2-3 zile si ... asteptam pana la tura urmatoare.

Nelia, nu am mai avut timp de facut poze, sincer, da m-am mobilizat azi si am facut cateva .. nu au iesit cine stie ce ... da asta e. Le poti vedea aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Happy Valentine's day !

Felicitari, Daiopri! Bine ai venit pe lume, bebe Tudor!

Vin sa ma pling, ca de obicei! Am descoperit o fisura in zidul casei (pe exterior) si miine vine un evaluator sa vedem ce e. Deja ma iau fiori cind ma gindesc la excavatii in jurul casei, injectie in zidul fundatiei si alte scenarii de groaza! Vreau la blooooc!

Nelia, in ce priveste migrenele, eu am facut un set complet de teste la clinica de migrene a spitalului Juif (in 2002). Mi-au facut CT-scan (adica o tentativa, ca din cauza claustrofobiei mele mi-a venit rau in tub si m-au scos imediat, imi batea inima sa-mi sparga pieptul si eram pe punctul de a lesina), mi-au facut teste pe o masa cu senzori pusi pe cap, masa la orizontala si dintr-o data masa se ridica le verticala foarte rapid (sa vada ce reactii am la pozitia orthostatica). Ma puneau sa suflu cu putere intr-un balon si-mi masurau nu stiu ce presiune (tot la cap). Dupa toate astea si inca altele, s-a ajuns la concluzia ca n-am NIMIC (adica m-i se pare mie ca ma doare capul) si sa iau advil, ca-mi trece. Acum, cind m-apuca iau Aulin, un medicament trimis de mama din Romania si parca-parca e mai bine! Dar te inteleg perfect cind spui ca nici sa vorbesti nu poti. Agata e o scumpa ca intotdeauna!

Ieri am fost cu Alice pe la Maxi sa luam mincare si la sectorul haine erau multe chestii rosii, roz cu inimioare, balonase si alte kitsch-uri, la care fata mea in culmea extazului: "Oh,my god, that's heaven!" M-a facut sa rid cu lacrimi.

Sanatate si pupici multi la toata lumea!
Simo, in martie cind am liber ne vedem! Pup burtica!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Donia! La Multi ani cu ceva intirziere, dar se mai pune, nu?
Dana si Maru, La multi ani in avans, ca nu-s cind intru pe forum data viitoare si nu vreau sa ratez momentul :)

mQQm, la ce tza trube stetoscop? Ca azi m-am dus sa-mi iau wasabi, macar pe-ala sa-l maninc daca sushi n-am voie si m-am gindit la tine...

Daiopri, sa-ti traiasca, acum ca a binevoit sa scoata nasucul in lume! Sa manince bine, sa doarma si sa faca kk cum trebuie, restul vin de la sine! Ai mare grija si de tine, nu doar de baieti!

Fug, am musafiri :)
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Donia, la multi ani si din partea mea, scuza-ma de intirziere!

Dana si maru si pentru voi La multi ani!
Ce de sarbatorite in februarie! Si baiatul meu face luna asta 18 ani!

Smile,tomorrow could be worse!

Mergi la inceput