Redoutistele fidele La Redoute France (160)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alinache spune:

Citat:
citat din mesajul lui ChrisDun

Rugaminte: cine imi da si mie un cod FDP=0, sau un cadou care sa mearga ? Am cautat pe forumtek dar nu imi merge nici 22519, nici 46221 Am un articol cu pret intreg din colectia de PE, si nu stiu cum l-as putea reduce....

eu mi-am facut cont nou ca sa primesc news-letter de la ei si am primit:
72427 fdp=0 + reduce 20E din 30 pt.colectia nou +catalog+pled si
63940 fdp=0 si reduce 30E din 55

Alina & Serena (18.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Cami multumesc...celeptr care nu am link sunt the best...ce pacat ca ne costa asa mult livrarea...as mai fi luat! Chiar merita!

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Iti vand un pont Urmatoarea comanda e gratuita daca cumperi pana in 2 saptamani...urmatoarele...la fel. Eu am descoperit din intamplare, simuland o comanda. Nu am stiut insa la momentul respectiv si incercand sa plasez comanda cu o zi mai tarziu nu a mai mers.

Daca vrei sa-ti pastrezi gratuitatea, comanda in limita celor 2 saptamani.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Claudia,Miki,ChrisDun,unique,Mireillegl,april ati primit un PM de la mine?

Mergi la inceput

Eu nu!

La orchestra.fr e o super oferta, cumperi 4 articole, il platesti pe cel mai scump si celelate 3 sunt gratis. Am vrut sa fac asta cu incaltamainte pt copii...din pacate am ajuns prea tarziu pe site...vad ca totul e cam epuizat...offfffff

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaDia spune:

Buna tututror!
N-am mai scris de ceva vreme, dar va citesc mereu.
Acum am si eu nevoie de niste informatii de la voi. La un moment dat cineva zicea ca a avut probleme cu acceptarea cardului romanesc pt plata la 3suisses si as fi vrut sa o rog sa-mi spuna si mie cum s-a rezolvat (pt ca si eu sunt in aceeasi situatie: comenzile livrate, una deja ajunsa in Rom si au trimis varului meu o hartiuta cum ca nu a fost acceptata plata).
Si as mai vrea sa o rog pe ChrisDun (parca ai zis ca tu ai facut comanda la Vertbaudet) sa-mi spuna cum a facut plata (tot cu cardul din Rom?). Pt ca am facut si eu ieri o comanda si azi am primit mail de la ei ca nu o pot livra fiindca centrul de carduri nu da acordul pt cardul meu.
Va pup si multumesc anticipat!
Claudia

Mergi la inceput

Claudia, cum ai reusit sa treci de pasul cu nr telefon la Verbaudet...ca pe mine m-au innebunit cu nr telefon care nu e bun...!!!!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Citat:
citat din mesajul lui inima25150

Buna seara tuturor!
unele dintre voi ma stiu dupa anume , altele nu ;

oauuu ...lume noua...Cristina...bun gasit si aici.
Din pacate au ramas f putine siteuri din Franta care livreaza in Romania...iar la cele care livreaza transportul e f scump. Asa ca ...cel putin pt mine...esti singura salvare...stii asta...
...pt printesa Eva.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Jasmine, nu am primit nimic!

Alinache, merci pentru coduri... am primit si eu zilele trecute unul si l-am postat atunci, dar mergea numai pentru peste 60 de eur ... iar eu aveam o bluza Tipster de 19.90 eur... pana la urma am redus-o cu 25 % cu codul pe care l-am postat azi.

ClaudiaDia, uite-te in "Ghidul" de pe prima pagina, s-ar putea sa fie acelasi lucru cu numarul de telefon... eu nu mai stiu cum am rezolvat-o atunci, dar cu siguranta n-am trecut un numar real... nu poti sa nu completezi ?
Si da, am facut plata cu card BRD VCI (in USD). Asta a fost acum un an he he !

Apropo, am implinit un an si doua saptamani de cand va citesc... si ma consider o redutista infocata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Claujro daca a comandat pe adresa cuiva din una din tarile unde livreaza a mers cu un nr de tel al acelei tari
dar cum ROm nu figureaza in lista lor nu merge cu nr de ROm;
am sunat eu la ei si asa mi-au zis
am simulat si eu cu adresa de Rm si nr de tel si intr-adevar nu merge!
Bafta in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

SAlutare Gabitza; merci pentru pupicii pentru Eva
o sa-i fac cand o voi lua de la dadaca
adica pest 30 min
Pupici si Mateei
si nu i ultimul rand voua, parintilor!
Cricri

Mergi la inceput