Redoutistele fidele La Redoute France (160)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Sper macar ca ai folosit un cod de reducere pt colectia noua...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

Salutare! Inima25150, am inteles ca putem comanda de pe LR cu ajutorul mamei tale, nu? Imi dai, te rog, mai multe detalii, ca tanjesc dupa lucrusoarele lor de ceva vreme incoace. Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

m-ar interesa cat ma costa transportul cu Atlassib plus "onorariul" tau. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Buna,

S-a intamplat, pentru cine a primit colete la relais colis sa primeasca pungile separat? Adica daca spre exemplu un colet e spart in 4 pungi, sa primeasca pungile in zile diferite si nu toate odata?

Multumesc,

Mergi la inceput

Mie nu, niciodata...

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz

Buna,

S-a intamplat, pentru cine a primit colete la relais colis sa primeasca pungile separat? Adica daca spre exemplu un colet e spart in 4 pungi, sa primeasca pungile in zile diferite si nu toate odata?

Multumesc,

Delia

Se poate intampla doar daca un produs nu e dispo si il vor livra intr-o alta zi la un interval de 2-3 saptamani (depinde de timpul de reaprovizionare a stocului)
dar daca in momentul comenzii scrie ca toate produsele sunt disponibile vor veni toate in aceeasi zi chiar daca vin in mai multe pungi
Cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inima25150

e 25€ Atlassib 15€ pt colet pana in 10 kg; ce depaseste e 1.50€/kg + comision 10€/colet trimis

Cristina, pot sa apelez si eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delyutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui inima25150

Citat:
citat din mesajul lui Delyutz

Buna,

Multumesc,

Se poate intampla doar daca un produs nu e dispo si il vor livra intr-o alta zi la un interval de 2-3 saptamani (depinde de timpul de reaprovizionare a stocului)
dar daca in momentul comenzii scrie ca toate produsele sunt disponibile vor veni toate in aceeasi zi chiar daca vin in mai multe pungi
Cricri

multumesc de raspunsuri. ideea este ca a venit acel mail de confirmare, persoana din Franta s-a dus sa ridice produsele. Eu nu am intrebat cate pungi a ridicat, mi-am inchipui ca pe toate... Acum mi-a venit din nou acelasi mail in care ma anunta sa ridic coletul si nu stiu daca e vreo eroare de la ei. La situatia coletelor in mes commandes apare aiurea dar n-ar fi prima data... .

Mergi la inceput

in suivi scrie data la care a fost ridicata punga, verifica in suivi. sau intreaba persoana cate pungi are...

Mara si Matei

Mergi la inceput