Redoutistele fidele La Redoute France (160)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=7809000&SizeCode=00040&Quantity=1&PersText=&ItemId=1&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">bluza asta pe rosu o am si e chiar ok, am purtat-o, material f placut....v-o recomand

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

YUM-YUM
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CK-234742&page=2&cgname=OSSHUBUYZZZ&rfnbr=5853
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CK-238153&page=1&cgname=OSSHUBAGZZZ&rfnbr=5192
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CK-235373&page=16&cgname=OSSHUSDLZZZ&rfnbr=5864
http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=CK-235487&page=13&cgname=OSSHUSDLZZZ&rfnbr=5864
Stiu ca e off topic, dar nu m-am putut abtine.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Beyyy, ce-am uitaaaat! Ati vazut ca s-a insurat prezidetul PPR? Si, deh, cu asa www.ziaruldeiasi.ro/mozaic/salma-hayek-s-a-casatorit~ni58tm" target="_blank">nevasta il doare la basca de reluarea livrarilor in Ro.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Nu stiu daca ati intrat deja pe aceste 2 site-uri dar vi le recomand pt ca eu am cumaparat de la ei dar direct din magazine si am fost foarte incantata de produsele lor dar si de preturi, in solduri , of course!
In afara soldurilor se merita sa vanati promotiile
de fapt e un singur site dar in dreapta sus aveti scris pe verde deschis obaibi( ei au produse de la 0 la 5ani) eu am luat de la ei hainute pt botezul fetitei mele si am fost super incantata

http://www.okaidi.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

frumoase sandale

Yannis 1
Yannis 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki68

Beyyy, ce-am uitaaaat! Ati vazut ca s-a insurat prezidetul PPR? Si, deh, cu asa www.ziaruldeiasi.ro/mozaic/salma-hayek-s-a-casatorit~ni58tm" target="_blank">nevasta il doare la basca de reluarea livrarilor in Ro.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzulici spune:

Buna seara,

Am reusit si eu sa plasez doua comenzi pe adresa unei prietene, insa am avut o mica surpriza. O rochie cu alte culori la imprime, un maieu dama + o bluza sport alta culoare si 2 tricouri Levi's cu o masura mai mica ...in special la astea stiu sigur ca vroiam nr 5 si nu 4, caci l-am si masurat pe sot...tricouri care erau acum o saptamana in noua colectie si acum au disparut.
Ati mai patit asa ceva sau asta este o mica-mare greseala din parte lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzulici spune:

Am comparat si mail-ul trimis de ei dupa comanda cu tabelul de comanda de pe site. Rochia/maieul o culoare intr-o parte, alta in cealata, bluza aceeasi culoare, dar in realiatate alta combinatie de culori si mirarea cea mare ..tricourile sunt in ambele locuri nr 4!!!!. Si inca ceva: din 2 tricouri Adidas XL, unul arata de XXL- dar pe el scrie XL

Asadar daca cineva doreste 2 tricouri Levi' masura 4, si unul Adidas masura XL( care cu siguranta este XLL)- barbatesti le vand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zuzulici

Am comparat si mail-ul trimis de ei dupa comanda cu tabelul de comanda de pe site. Rochia/maieul o culoare intr-o parte, alta in cealata, bluza aceeasi culoare, dar in realiatate alta combinatie de culori si mirarea cea mare ..tricourile sunt in ambele locuri nr 4!!!!. Si inca ceva: din 2 tricouri Adidas XL, unul arata de XXL- dar pe el scrie XL

Asadar daca cineva doreste 2 tricouri Levi' masura 4, si unul Adidas masura XL( care cu siguranta este XLL)- barbatesti le vand.

Pune link-uri cu ele. Ca sa le vedem si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaDia

Buna tututror!
N-am mai scris de ceva vreme, dar va citesc mereu.
Acum am si eu nevoie de niste informatii de la voi. La un moment dat cineva zicea ca a avut probleme cu acceptarea cardului romanesc pt plata la 3suisses si as fi vrut sa o rog sa-mi spuna si mie cum s-a rezolvat (pt ca si eu sunt in aceeasi situatie: comenzile livrate, una deja ajunsa in Rom si au trimis varului meu o hartiuta cum ca nu a fost acceptata plata).
Si as mai vrea sa o rog pe ChrisDun (parca ai zis ca tu ai facut comanda la Vertbaudet) sa-mi spuna cum a facut plata (tot cu cardul din Rom?). Pt ca am facut si eu ieri o comanda si azi am primit mail de la ei ca nu o pot livra fiindca centrul de carduri nu da acordul pt cardul meu.
Va pup si multumesc anticipat!
Claudia

Mami de minune de Dragos

nu s-a rezolvat. le-am dat datele cerute, dar banii sunt tot in contul meu.
nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput