AZOOSPERMIE-cap 28
Raspunsuri - Pagina 3
pisix spune:
Fetelor, scuze, am fost plecata cateva zile si am ramas un pic in urma. Nu am apucat sa citesc decat acest capitol
April si mie mi-a fost dor de toata lumea, multumim ca desi esti asa prinsa ti-ai facut timp sa deschizi un capitol nou .
Hudakali uuuf, ce final demoralizant
Daca ai bani, rabdare si daca te mai gandesti la varianta de a mai incerca cu sotul, iti pot povesti si de alte tehnici investigatorii care s-au soldat cu succes in alte cazuri care anterior parusera iremediabile.
Amzulica tu cand nasti ?
Goss / heleny inca nu-mi vine sa cred ce ai reusit tu
pare ireal de frumos, dar sunt sigura ca inca iti spui si tu asta
Cum te mai simti ?
Andra, fireyes, bitzy 
Csana ma crezi ca si eu mor de curiozitate ? Fii pozititva, trebuie sa reusiti pentru ca prea v-ati straduit
Ella mama iar incepe sezonul de fiv-uri
. Deci ?... Cand incepi ?
Zisacami din cauza faptului ca nu ai scris constant pe forum
parca nu am inregistrat psihic ideea ca tu chiar esti gravida. Insa pozele cu bebele tau m-au emotionat teribil. Si in plus sincer e cel mai frumos bebe atat de mic pe care l-am vazut vreodata
Felicitaaari !!!!
Miki aloooo, ce faci ma te bagi peste mine ??? Tu te-ai anuntat cu Cezarel, asa ca lasa locul liber pt cuscreala cu zisaCami 
Copilutzu se injecteaza ???? Baby, iti tin pumnii si-ti transmit toate gandurile mele bune care sper sa aiba un efect benefic asupra ta 
AzooGirl -a.obstructiva
2007 Biopsie pozitiva
ICSI 1 & 2- 2007/2008 - Gynera -nereusite
ICSI 3 - Kinderwunsch Wels - fara ET(embrioni de proasta caliate)
In pregatire ICSI 4, la AZVUB Bruxelles -martie 2009
Vand 3 fiole Gonal F ( 75 lei/buc) valabile pana in august 2009. Bonus : 2 fiole Diphereline + un rest dintr-un pen de Gonal (unde cred ca mai e un shot de 75 iui)
miki-miki spune:
Pisi
nu ma mai anunt cu nimic, sanatos/sanatoasa sa fie. Si ce sa fac dc Raducu e asa frumos?
Tu stai la coada![]()
Bytzi
cand incepi?
Ella
succes!!
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
dasia spune:
HUDAK ALI , normal ca nu trebuie sa te descurajezi , ci trebuie sa mergi mai departe cu multa incredere , asta am zis si eu ca nu trebuie sa ne lasam , pana la urma vom reusi toate , vei vedea .
Uite chiar aseara am vorbit cu sotul meu , si ne-am decis ca totusi inainte de un FIV cu donator , sa mai incercam un IAD la Szeged .
Aici la Timisoara , cand am facut cele trei IAD-uri , le-am facut pe ciclu spontan , pentru ca folicolii si endometru aveau intotdeauna valori frumoase , deci nu am facut nici un tratament de stimulare sau pentru altceva, decat tratamentul primit dupa inseminare , adica cel de sustinere .
Dupa cele trei nereusite m-am descurajat de tot , nu am fost nicicum lamurita ca procedurile de inseminare au decurs cum trebuiau , la un moment dat am vrut sa incerc la Szeged sa mai fac o inseminare , dar tot citeam ca si acolo se mai intamplau nereusite , desi e si normal ca rata reusitei la inseminari e destul de mica , doar nu imi imaginam ca gata daca merg acolo deja se intampla si minunea din prima . Oricum nu am vrut sa mai obtin pe cale medicala un copil , si ma orientasem spre adoptie , dar totusi mi-am dat seama ca nu as fi fost total pregatita pentru acest pas , din cauza faptului ca nu epuizasem medical vorbind toate sansele , si dupa aceea m-as fi tot gandit la acest lucru , ca puteam sa am copilul meu si nu am incercat tot posibilul pe cale medicala .
Asa ca acuma as vrea sa fac un IAD la Szeged la dr .Zadori , de care am tot auzit atatea , si da m-ar interesa nr.de telefon al acelei asistante si chiar cate mai multe informatii despre cum decurge tot procesul de inseminare acolo, adica de la inceput cu analizele , monitorizarile , pana la procedura in sine , si daca se poate , stiu ca deja ma intind , chiar costurile de acolo in cazul unui IAD .
Analizele am auzit ca se fac si acolo ? Eu deja am analize mai vechi de sase luni , si ma gandeam ca daca tot trebuie sa le fac , mai bine sa le fac acolo .
Va rog daca stiti ceva din ce ma intereseaza sa imi spuneti si mie .
Multumesc mult .
amzulica spune:
Mikilina, Pisix - madam Amzulica si-a programat cezariana pt. 25 februarie adik la exact 39 de sapt. (nu-mi vine sa cred - sper sa reusesc sa ajung ca mi se pare asa departeee). Atunci va veni pe lume marele stripper care deja face niste tumbe parca danseaza la bara.
Au mai ramas 11 zile si incepe sa-mi fie si greu, ma doare osul pelvian de mor, merg ca un pinguin. ![]()
Fetelor va tin pumnii sa reusiti in tot ce v-ati propus sa faceti. 
Cami
37+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
miki-miki spune:
Amzu
, nu-mi vine sa cred ca ai ajuns in faza asta. Parca ieri vb cu tine , te sfatuiam sa nu te mai cautzi non-stop in chilotei
. Acum un an Aurel Cris
tb sa nasca, bblina nu voia sa se nasca si era cat pe-aci sa aiba ziua de nastere 29 februarie. Ce trece timpul asta, sunt din ce in ce mai batrana
.
Ma bucur tare mult pt tine Amzulici, esti un exemplu pt fetele de aici. Te admir, felicitari
, meriti o statuie![]()

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
amzulica spune:
Daa mai Mikilina, ia sa vezi ce ti-o aduce anul asta si tie ca stafeta trebuie data mai departe. Aurel_cris a nascut fetita pe 04 martie adik data mea estimativa de nastere daca ar fi fost sa merg pana la 40 de sapt. Si mai avem ceva coincidente ...
Eu o sa tot citesc aici la azo ... va urmaresc, acum sunt cu "ochio" pe Copilutzu ... ![]()
Cami
37+
Luca
miki-miki spune:
Amzu
, da pe unde esti tu cu ochii pe Copilutz
? In ce faza este?? Cred ca o sa am si eu o coincidenta cu tine si Aurica
pt ca mi-am calculat posibilul DPN
. Vreau pozici cu striperul cel mic si STAFETA![]()
amzulica spune:
Pai tot aici citesc si eu de ea, am inteles ca este in faza de inhibitiones nu?
Stai sa nasc si apoi dau stafeta na. Ti-o trimit prin posta: 2 x 9 luni ... vrei?
Cami
37+
Luca
nusy spune:
Miki:
Copilutzu scrie la FIV,de zor....zicea ca are eco pe 18 febr,probabil dupa inhibare...desi nu prea am inteles,caci a scris alaltaieri ca a facut eco de z11 si avea 7 foliculi pe un ovar si parca 1 pe celalalt...asa produce ea,fara stimulare??? Copilutzu,lumineaza-ne!!
Amzu: mai ai 2 sapt.si tii puiutul in brate!!!

Pisu: care mai e treaba???Cand incepi?
Andra: 
Nusy
20+ 
miki-miki spune:
Wau, deja e la faza cu outze??? Nusy
merci de vesti. Tu cum te mai simti??
Amzu
2x9 vreau
, sa recuperez.
Copilutzu
pe aici nu intri sa te lauzi cu outzele? Reao!!!
Pisi
tot nu-mi spusasi dc esti la faza de puf-puf-inhibel.