Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)
Raspunsuri - Pagina 5
bebelusi spune:
Micola la mine sta la san intre 10 si 40 minute. Sa stii ca si mie imi face asa...cand incerc sa ii trag titica tine de ea de zici ca i-o fura cineva...
Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
DarkBendis spune:
Micola, incearca sa nu te stresezi ca va fi bine! Si noi stateam cate o ora-o ora jumate sau chiar mai mult...stimuland mereu pe bebe sa nu adoarma.. sau luindu-l de la san si fiind nevoita sa-l pun la loc...offf... si mereu intrebandu-ma daca am destul lapte/daca papa bebe destul/daca nu voi primi vesti proaste de la health visitor etc. Si bebe pusese bine in greutate... vorba unei alte fete, mama avea probleme la cap si se stresa degeaba . Eu sper ca vei primi vesti bune maine
Miere, in Glasgow ninge de obicei o data pe an.. dureaza o ora-doua si nu se depune deloc. Si rareori scad iarna temperaturile sub 0... de obicei ploua si bate vantu'. Da' uite ca s-a dat vremea peste cap... in Romania e caldut... aici nameti...
Bebelusi, ma bucur ca mai reusesti sa intri. Ce bine ca doarme si papa frumos Vlad! Eu nu-i curat gurita la bebe mic cu nimic... si nici la buric nu dadeam cu nimic special, aveam grija doar sa fie zona uscata si curata. Buricul a picat la cateva zile dupa ce am ajuns acasa si s-a vindecat ff. frumos. Daca avem voie sa mancam dulciuri? Mie mi s-a zis ca pot manca ce vreau, bineinteles cu moderatie...iar io-s copil cuminte si fac ce mi se spune... deci balotez de toate cele, inclusiv dulciuri Alcool nu, ceai cu cofeina nu, fizzy drinks nu... in rest nu am eliminat nimic din ceea ce mananc.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
veronica75 spune:
Pup licuricii, burtici si mamici,
Ce de bb-i noi Felicitari mamicilor Cami, Jasmi, Venerata, Kristinuz - multa fericire si sanatate ;
Noi tot in perioada de acomodare.... sper sa se termine repede...ca ma cam apuca plansul uneori Dar sunt fffff fericita, suntem bine sanatoase si ne recuperam frumos.
Cu Alice nu am nici un fel de problema , sper sa continuam la fel.
Am vazut pozici frumoase cu bb-i si am adaugat si noi pozici .
Mai am nitel de recuperat cu cititul si revin.
http://picasaweb.google.com/ianfeb2009/Veronica#
lisa79 spune:
oare cat dureaza perioada asta de acomodare?
bebelusii vostri scot zgomote cand dorm??? Anuta scoate niste zgomote si isi misca manutele si se agita de multe ori.
faceti copiii sarmaluta?
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
DarkBendis spune:
Lisa, bebe mic doarme intr-un sac de dormit din asta: http://www.vertbaudet.co.uk/baby-nursery-maternity-clothes/Baby-Sleeping-bag-hat.aspx?ProductId=V702293045&DocumentId=V626&CompanyId=V&source=4
tare comod si dorm linistita ca bebe nu se dezveleste.
deci sarmaluta... nu. Da' din manute da... si scoate si el niste sunete... mormaie, maraie, mai gangureste...
Dark Bendis
crysyana spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!! Fetelor: Jasmi, Cami, Venerata, Kristinutz sa va traiasca licuricii, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!!
Pentru fetele care urmeaza sa nasca le doresc mult curaj si niste agitate pentru ele:
hai fetelor!!! suntem impreuna pe baricade!!
Dark ma bucur ca a fost bine azi la control!! sa dea DD sa fie bine si de acum incolo!!
Daiopri mult curaj, si sa se nasca bebe santos!!! sa ii faci surpiza motanului!!!
Aalina, maine dupa control o sa ma duc si eu la manechiura!!! iar vineri am masaj!!!uite ce bine sunt cu moralul acum. tu cum esti??
crysyana 39+ Andrei Valentin
DarkBendis spune:
He-he al nostru nu e gen broscuta, e gen tigrisor... stai sa vad daca nu am poza cu el. Ui aici http://s307.photobucket.com/albums/nn283/darkbendis/Pretty%20Things%20for%20Huckleberry/?action=view¤t=IMG_0138.jpg
Dark Bendis
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micola felicitari noilor mamici si bun venit noilor bebici!!!!!!Sa fie toata lumea sanatoasa si fericita! Si niste agitate pentru urmatoarele mamcic si ai lor bebici: Fac un sondaj: La voi cat sta bebe la san? Noi tocmai ce am stat 2 ore!!!!!!!!! E normal asa ceva? incerc sa-i trag sanul, mormaie si tine de el...Daca reusesc sa i-l trag, il pun in patut si incepe sa caute cu gurita....ii bag suzeta...plange si o refuza...il pun iar la san - e cel mai fericit, trage de zici ca atunci l-am pus prima data..e posibil sa fie de la fluxul laptelui meu? ca am vazut ca vin 3-4 jeturi, dar subtirele de tot...Nu mai stiu ce sa mai fac si pe cine sa mai intreb...miercurea viitoare facem 4 saptamani si ne ducem la cantar si mi-e groaza ca o sa ne treaca pe lapte praf, numai la asta ma gandesc.... As vrea sa ma duc la cineva , sa ma vada cum alaptez, o fi tehnica mea de vina, desi ii bag cat pot de mult din areola in gurita, mai ales din partea de jos.. DECI, MAMICI, CAT STAU BEBICII VOSTRI LA SAN? de 21.01.2009 ! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !! |
i al meu cam tot 2 ore si papa un san si ceva din al doilea.. uneori noapte dupa cateva oer de som papa doar o ora (un sg san) deci nu esti singura
uite azi de la 10 la 12 si un pic a stat la san
la 12 a venit pediatra
de la 1 si ceva la 3 tot san (cu pauze mici, de 5-10 min
de la 3 la 6 somn
de la 6 la 8:45 san... tot la fel cu pauze mici
de la 9 doarme.. sa vedem cat...
s