Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)
Raspunsuri - Pagina 4
DarkBendis spune:
Miere... zic si eu ca Daiopri... beep beep... sper sa plateasca asigurarile sa nu trebuiasca sa scoateti din buzunar nimic in plus!
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Felicitari Cami, Venera si Kristinutz sa va aduca multe bucurii si voi sa va refaceti rapid!
Selene, ce moace face Daria, m-am prapadit de ras. Si ce voinicuta e, vai cat te-ai mai stresat si tu...
Roxana, tare frumosi copilasii tai, Patrick e copie fidela tati...
Dark, meserias cu atatea animalute prin zona, ce-o sa-i mai placa lui Lachlan cand mai creste!
Miere, bafta cu asigurarea, sa speram c-or plati, ca sumele sunt tare "frumusele". Ti-am admirat si eu silueta si baietii si pardesiul, iti vine bine galbenul...
Lisa, nu ma speria, ca la mine nu vine mama, se pare ca voi deveni zombie. Ana ta e o dulce si tat-su o manca din ochi, nu alta.
Prietena mea din LA si-a alaptat copilul la san doar ziua, iar noaptea i-a dat formula (asta dupa vreo 3 saptamani de chin), e drept ca n-a avut lapte decat vreo 7 luni, da' bine si asa, n-a luat-o razna.
Eu sunt hotarata sa alaptez, da' oi vedea cum oi rezista, fiecare dintre voi are experienta ei cu alaptatul asa ca pana n-o am pe aia mica in brate nu stiu.
Pe-aici e mizerabila vremea, a plouat toata noaptea si azi tot ploua, ploua, vreme de stat in casa.
Mai bag niste pentru intarziate si aspirante, stiti voi care sunteti
Bebelusi, cum te descurci, forumul iti simte lipsa...n-am facut prajitura de saptamana trecuta
POZE
Iulia 38+ Carla Maria
iuliacris spune:
Felicitari si tie Tutu85. Sa-ti creasca cu spor si fara batai de cap!
POZE
Iulia 38+ Carla Maria
lisa79 spune:
Iulia ma plang eu,dar nu e chiar asa de rau. o sa fie bine.
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
micola spune:
felicitari noilor mamici si bun venit noilor bebici!!!!!!Sa fie toata lumea sanatoasa si fericita!
Si niste agitate pentru urmatoarele mamcic si ai lor bebici:
Fac un sondaj: La voi cat sta bebe la san? Noi tocmai ce am stat 2 ore!!!!!!!!! E normal asa ceva? incerc sa-i trag sanul, mormaie si tine de el...Daca reusesc sa i-l trag, il pun in patut si incepe sa caute cu gurita....ii bag suzeta...plange si o refuza...il pun iar la san - e cel mai fericit, trage de zici ca atunci l-am pus prima data..e posibil sa fie de la fluxul laptelui meu? ca am vazut ca vin 3-4 jeturi, dar subtirele de tot...Nu mai stiu ce sa mai fac si pe cine sa mai intreb...miercurea viitoare facem 4 saptamani si ne ducem la cantar si mi-e groaza ca o sa ne treaca pe lapte praf, numai la asta ma gandesc.... As vrea sa ma duc la cineva , sa ma vada cum alaptez, o fi tehnica mea de vina, desi ii bag cat pot de mult din areola in gurita, mai ales din partea de jos..
DECI, MAMICI, CAT STAU BEBICII VOSTRI LA SAN?
de 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!
iuliacris spune:
Lasa, Lisa, plange-te daca-ti vine, ca m-oi plange si io cand mi-o veni vremea
POZE
Iulia 38+ Carla Maria
lisa79 spune:
te astept Iulia
micola,si noi am sta de 2 ori asa mult,dar atunci ne doare tare burtica ca mancam pea mult.
la noi e normal intre 40 de min si 1h
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
miereamara spune:
Dark ma bucur ca a trecut cu bine testul de auz!
Mey, da ce e cu zapada asta la voi, nu e prea des intalnit, nu?
Si noi avem animalutze pe aici, dar specifice zonei: aligatori, armadillo, serpi si paianjeni aaaa...si veveritze, astea sunt peste tot.
Da si eu sper sa plateasca asigurarea, in fine o sa avem si noi cam 10% de plata, dar ideea este sa nu inceapa sa ne faca astia probleme ca in filmul lui michael moore
Daiopri, zici ca vineri e ziua cea mare? Ma gandesc frumos la tine:) si la pisicul cel mic!
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
Avem poze noi, de la prima baitza, la photo album. I-a placut apa la nebunie, radea in continuu.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
bebelusi spune:
Jasmi, Cami, Venerata, Kristinutz ce vad aici? Ati nascut dragele mele? Sa va traiasca ingerasii, sa fie papaciosi si necoliciosi iar voi sa va refaceti repede.
Miere despre ce sume vorbesti!!!Sunt curioasa ce vor zice asigurarile
Tutu ce bebe frumos ai mi se pare ca seamana cu Vladut al meu
Iulia nu mai avem voie praji ca suntem la cura (glumesc), la cat alaptam....nu mai avem timp din pacate.
Fetelor, noi ne-am lasat de muls , doar alaptam. Noaptea am dormit foarte bine pana acum (adica de la 11 la 5) in schimb azi am alaptat fetelor din ora in ora . Nu ma plang, ca mananca...dar oare e normal??Este lacom si se inneaca cand suge si probabil se baloneaza, nu stiu ce sa mai cred. Uneori pare c ase strange de burtica.
Vreau sa va intreb ceva: noua ne-a picat buricul regulamentar la 5 zile dar se mai vede ceva albicios acolo, e normal???
Voi cum ingrijiti buricutul??
Il curatati in gurita cu ceva?
Avem voie sa mancam dulciuri??
Va las ca mergem la o tura de alaptat ca se aude prichindelul plangand. IMI E ASA DOR DE VOI//
Revin
Mami de Vlad Mihai
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
iuliacris spune:
Miere, faine pozici, zici ca-i nascut in apa, asa e de relaxat...
POZE
Iulia 38+ Carla Maria