Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Astia spun shaking, in special head shaking si se refera in special la situatiile in care mama isi pierde controlul din diverse motive si zgaltaie copilul (sa-l faca sa taca sau sa-si descarce frustrarea).
Creierul copilului (foarte fragil) se loveste de peretii cutiei craniene si se produc leziuni care pot fi foarte serioase.
Poti da un search despre shaken baby syndrome.

"Normal interaction with a child, like bouncing the baby on a knee, will not cause these injuries, although it's important to never shake a baby under any circumstances because gentle shaking can rapidly escalate."

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Heh! cand ma mai apuca supararea nu pe Eliza, ci asa, pe faptul k ma depaseste putin situatia, o pun pe Eliza in pat/in coshuletz ushurel si "iau la bataie" o perna pana in prezent perna mea a incasat nenumarati pumni

Fetele din Japonia, mai exista la voi locurile alea in care te duci sa urli & sa spargi farfurii k sa te descarci (am vazut la TV la un mom dat)? ma inscriu si io!

Gata, plec la somn! parca vad iar ma prinde 12 ziua dormind! ech, asta e!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Anca, e frumos rau baiatul tau! Sa-ti traiasca!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ingrid70 felicitari!
Lavini, Daiopri, stellutza, pyc, ela2233, dya_dy, crysyana, damiana, Crisspy, alina2700, iuliacris

Eu cred ca totusi pisoiul a venit la Daiopri.
Noi 2 in 1, incep sa cred ca nu a vazut medicul bine Aseara am gatit pana tarziu, azi avem zi romantica, maine musafiri la masa, asa ca nu prea am timp de nascut .
Oricum vad ca fetele deja sunt programate asa ca imi astept cumintica randul Cuminte copilul asta.

O zi buna

38+ cu Fabian si Dorian
AMR maxim 5 zile sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Neata fetele,

Multumesc frumos pentru incurajari. Ira _Liza astept PM, oricum o sa va tin la curent, sper

Plec spre gara acum, vine mami, yuppyy. Saraca nici nu stie ce o asteapta, nu i-am spus de cezariana de luni, ma gandeam ca nu mai doarme deloc.

Oricum ii zic in dimineata asta si nu o sa mai doarma pana luni.

Aseara nu am mai intrat pt ca, culmea, in loc sa ma incurajeze pe mine prietenii, a trebuit sa stau sa-i calmez eu. Incepusera cu faze din alea: cand luni? luni acuma? pai si... nu ti-e frica?

la toate mamicile si multe
pentru Lavini, Daiopri, stellutza, pyc, ela2233, dya_dy, crysyana, damiana, Aalina, alina2700, iuliacris

Crisspy 39+ sapt Razvan Andrei

AMR 1 SAPTAMANA sper

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns damiana spune:

neatza, mamcici si urtici, cate mai suntem!

raportam tot 2 in 1 (ce-mi pace chetia asta cu raportatul ) si o noapte grea, in special cand trebuia sa ma sucesc de pe stanga pe dreapta...

multumesc pt incurajari!

crisspy, iti tinem pumnii stransi pt luni, sa fie super ok!!

fetelor, sa va intreb ceva: daca bebe la echo e mai mare decat varsta sarcinii calculata pe calendar, n-ar trebui sa se modifice DPN-ul? sau copilul asta vrea musai sa stea in burta pana la 42 de saptamani??

merg sa fac o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

capitolul 132

Mergi la inceput