Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(132)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

La noi a reinceput calvarul de seara....Ana urla in dormitorul ei ca nu vrea sa se culce si ca sa stea tati cu ea...
Sabina urla in sufragerie ca are colici si o doare rau burtica!

Ca sa-ti raspund la intrebarea ta, Carmen, NIMIC ...adica nu mai am timp sa ma gandesc deloc la mancare...
manac ce apuc, daca apuc. Cred si de aia am slabit de tot, nu mai am nici un kg in plus.

Crisspy, BRAVO!! Deci gata, ti-a venit si tie randul.
Era si cazul!

Bag si eu niste agitate pt fetele care urmeaza:

DAMIANA!!!!!!!
CRYSYANA!!!!!!!
DAIOPRI!!!!!!!!
ELA!!!!!!!!
CRISSPY!!!!!!!!
Aalina!!!!!!!!!
LAVINI!!!!!!!

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

buna seara fetelor! sa nu radeti de mine, eu abia ma invat sa umblu pe aici si sa ma dumiresc. Ziua mea de nastere este 16.01.1983, am citit ca aveti nevoie de ea pt a ma trece si pe mine pe prima pagina .

Eu cum pot avea acces la albumul foto si sa postez poze?

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Salut fetele,

Ne-am intors si noi de la doctor: suntem bine, tensiunea este foarte buna, de "aviator" cum se zice, bebe are in jur de 3 kg. Ce mai suntem in parametri.

Surpriza cea mare este ca luni la ora 7 ne asteapta lumea la spital pentru cezariana.

A fost o super faza: chiar inainte de a pleca la control ma suna coordonatoarea de la Regina Maria sa-mi spuna ca luni la 7 ma asteapta la spital, sa nu mananc, etc. M-am panicat si nu am mai putut decat sa-i zic ca da, venim la 7, fara sa o intreb de ce.

Cand ma intreaba sotul cine era, ii povestesc si ne intrebam amandoi daca pt cezariana ne cheama sau nu.

Ajunsi la doctor ni se confirma ca cezariana este luni.

Si dupa, am intrat in panica, fugi in Carrefour mai fa cumparaturi pe ultima suta....Acuma tocmai spal o masina cu lucrusoare noi pt bebe. Sunt dusa ce sa fac?

pentru toate fetele care trebuie sa nasca

Si multi la mamici

Crisspy 39+ sapt Razvan Andrei

AMR 1 SAPTAMANA sper

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu

Crisspy, supercool! o sa fii f f aproape de mine (ti-am spus, Regina Maria este la nici 3 minute de blocul meu). Iti trimit pe PM nr meu de tel, pt cazul in care ai nevoie de ceva.

si bafta maxima!!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

miere,cum adica zgaltait? eu o leagan pe Ana da asa incet

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Astia spun shaking, in special head shaking si se refera in special la situatiile in care mama isi pierde controlul din diverse motive si zgaltaie copilul (sa-l faca sa taca sau sa-si descarce frustrarea).
Creierul copilului (foarte fragil) se loveste de peretii cutiei craniene si se produc leziuni care pot fi foarte serioase.
Poti da un search despre shaken baby syndrome.

"Normal interaction with a child, like bouncing the baby on a knee, will not cause these injuries, although it's important to never shake a baby under any circumstances because gentle shaking can rapidly escalate."

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Intru si eu putin cat sta bebe linistit.

Alina1976, am vazut filmele, super..acum vad si eu ce inseamna masaj la bebelus, ceea ce ii fac eu lui Andy si credeam ca e masaj e de fapt eu un fel de mangaiere ..ma ma uit la filmele tale poate ma inspir....cat despre inot ce sa zic, super, nu stiu daca pe aici sunt persoane care sa ofere astfel de servicii...la clubul la care mergem noi au lectii de inot pt bebei de peste 6 sapt si probabil o sa il ducem si noi pe bebe atunci..s-ar putea sa fie totusi diferit de ce face tanti cu Sabina.

Daiopri, iti tin pumnii pt azi! Te asteptam cu vesti bune despre pisoi!!

Bebe Andy e ok, se pare ca inca nu avem colici, sa speram sa nici nu apar..doarme ok, se trezeste 1-2 ori noaptea, in schimb ziua mananca la 2-3 ore. Peste o sapt avem si noi control de 1 luna si vedem cum stam si cu greutatea.

De culcat noi doar pe spate si pe parti, folosim chestie de aia cu aparatori pe parti ca sa nu se poata rostogoli bebele, e si inclinata putin, deci e numai buna..peste tot aici se recomanda culcatul pe spate, pe burta doar sub supraveghere. Bebele nostru nici nu vrea sa stea pe burta, decat f putin, timp in care e f agitat..

Ieri am dus pisica la fixat=a fost operata, scos ovare+uter..mi-a fost asa mila de ea..off...a stat la clinica de dimineata pana dupa-amiaza, cand am luat-o inca era sub efectul anestezicului, azi si-a mai revenit, circula prin casa, mananca normal, doar e cam inactiva...dar e ok, a fost mult mai bine decat credeam, incizia e destul de mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Mi-e somn..........da Andrei nu pricepe.de la ora 2 e ochila si tzapurila!el este in pozitia maimutica agatzata si spanzurata desi iope mine.Minunile tn o singura noapte.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

noi am avut criza decolicimi-e mila de ea

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_ spune:

Am pus poze mai noi aici: http://picasaweb.google.com/zaharia.anca/BabyAndrewWeek3#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

Mi-e somn..........da Andrei nu pricepe.de la ora 2 e ochila si tzapurila!el este in pozitia maimutica agatzata si spanzurata desi iope mine.Minunile tn o singura noapte.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

IrinaC, rabdare iti doresc! pt k minunile se indesesc la un moment dat! Eliza mea este la a cincea noapte in care "sare" masa de la ora 12 - zici k l-a citit pe Capraru, nu alta (Capraru scrie k bebe renuntza singur la mesele de noaptea, incepand cu cea de la ora 12 - exact ce se intampla si cu Eliza!)

POate k zic o prostie, insa ma intreb: oare noaptea "produci" mai putin laptik? si atunci, logic, bebe Andrei cere mai vehement portia nelasandu-te sa dormi? eu pateam asa prin saptamana a doua- a treia pana cand am inceput sa banuiesc cam ce s-ar intampla - si atunci am facut urmatoarea schimbare: ultima cana (canoi!) de ceai pt lactatie & ultima tura de Galafor le iau cam cu 30 - 45 min inainte de culcare. Daca asta a fost cauza sau nu, e alta poveste - fapt este k, avand noaptea cantitate corespunzatoare de laptic, Eliza a incetat sa-mi mai faca noptile varza: suge viguros pe la orele ei obisnuite de masa apoi o trazneste somnu' si gata, incepe o noua minunata zi!

Tu ziua apuci sa dormi, cand doarme si bebe Andrei? pana sa ma adun nitzel si sa dau totul la o parte astfel incat sa prind niste ore de somnique ziua, eram mult mai obosita, acum parca mi-am mai revenit. Sunt zile in care nu prind somn de dupa-amiaza, ci pur si simplu recuperez de la ora 10 la ora 12/13/14 ziua. Trebile casei poa' sa mai astepte sau sa le faca altcineva decat sa ma duc in cap de somn si, mult mai grav, sa se diminueze cantitatea de lapte pe motiv de oboseala.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput