Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 3
mihaelacg spune:
iuca, multumim pt vestiile despre mititica. bine ca e bb dezvoltat . oricum fiind sub supravegherea dr-lor, totul va fi bine. de incurajare.
doamne fetelor, pe mine ma ia cu emotii mari, se pare ca s-a "spart conducta".
acum pe bune, ghioceii nostri se grabesc sa apara inainte de termen. la ce frumos e afara, normal....is si ei curiosi. mai ales sa cunoasca pe mami si tati.
iuca, da unde-i mititica? la maternitate sau la judetean?
http://community.webshots.com/album/564158202qLWcSl
poze
mitzica 34+
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SunSmile Am uitat! Masuratorile complete sunt: 3.680kg si 56 cm! Bebe Robert e un serios, nu asaaaa O zi buna fetelor! Si scuze ca va zapacesc, e stilul meu de a fi obositoare:) SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008) Cand Dumnezeu saruta suflete |
Sa ne traiesti, Robert-baietel-cozonacel-ghiocel-tras prin inel!!! Sa fii mincacios si iubicios!
Pliciule, refacere grabnica si BB cuminte sa ai!!
Sunule, multam de vestile bune!
Fille du Sud 33 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose
Timi07 spune:
Pisik06 de ce ti-a dat dr ceai diuretic? Scuze poate ai scris dar n-am retinut eu.
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui mihaelacg doamne fetelor, pe mine ma ia cu emotii mari, se pare ca s-a "spart conducta". |
Iar merge greu site-ul sau ... mi se pare mie????
35+ cu
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui mihaelacg doamne fetelor, pe mine ma ia cu emotii mari, se pare ca s-a "spart conducta". |
Iar merge greu site-ul sau ... mi se pare mie????
35+ cu
Gina2008 spune:
CORINA sa-ti traiasca Robertzelul! Sa ai laptic si sa te refaci repede. Bineinteles ca asteptam superamanunte cand o sa-ti revii! Si eu fac cezariana si iti dai seama ca ma intereseaza absolut tot... Felicitari si lui tati de Robert!
MARIA tinem pumnii sa fie usor, sa nasti repede si sa ne povestesti cum a fost. Casandra sa fie sanatoasa, sa ia nota 10!
Gina 36+ mami de CALIN
OlgaTarziu spune:
Sunt matusa!!!!!!!!!!!!!!!!!Cumnata mea a nascut ieri o fetitza Dalia, 3300 si 50 cm. Sanatoasa tun si clona curata a lui taica-sau.
Felicitari PLICI pt Robert!!!!!!!!!!
Bafta MARIA, tin pumnii.
MITITICA mult bine si sa vina bebe in pace si fericire!
SimonaMami spune:
Felicitari Olga!
Sanatate si refacere rapida mamei, si laptic bun pentru Delia!
Simona 33, mami de Eric Christian (02.03.05)
Timi07 spune:
citat din mesajul lui OlgaTarziu Sunt matusa!!!!!!!!!!!!!!!!!Cumnata mea a nascut ieri o fetitza Dalia, 3300 si 50 cm. Sanatoasa tun si clona curata a lui taica-sau. Felicitari PLICI pt Robert!!!!!!!!!! Bafta MARIA, tin pumnii. MITITICA mult bine si sa vina bebe in pace si fericire! Olga Fericirea nu este nimic decat sanatate buna si o memorie proasta. Albert Schweitzer |
SA_TI TRAIASCA NEPOTICA!!!!
Timi, mama Mariei Sophie(05.08.2007)
Iepurasul ne aduce un bebe
adirys21 spune:
citat din mesajul lui PetraTudor Iar merge greu site-ul sau ... mi se pare mie???? 35+ cu |
Merge foarte greu
35+ Andrada Teona