Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (70)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Kea, stiu cum miroase dupa o intamplare din asta.. eu m-am chinuit sa scot mirosul mult timp, mi s-a parut ca s-a mai diminuat dupa e am spalat perdeaua..

Fetelor, multumesc de informatiile despre bagaj ,in mare vad ca am de toate ! O sa mai pregatesc un rand de hainute + paturica pt scos din spital care sa le aduca tati pt ca aici nu e voie cu hainute la bebe..

Despre produsele de ingrijire a bebeilor, ce parere aveti de Sanosan ? sau ce recomandati ?

Despre botez, eu as vrea sa-l fac in 2 mai adica de ziua mea cu familia si prietenii apropiati, mai ales ca unii nu au putut veni la nunta si s-au inscris de pe acum la botez.. O sa fie undeva la un restaurant mai mic inca nu m-am decis as vrea sa gasesc unul care sa aiba si camere sa cazez pe cei veniti din alte parti

Saptamana asta am chemat preotul si am facut o sfestanie la apartament ca mi-am propus de anul trecut de cand l-am renovat si cu ocazia asta am intrebat ce trebuie facut inainte de botez: mi-a spus sa-l chem acasa dupa ce ies din spital pt a face o slujba pt mama si apoi botezul la 6 saptamani

Plici, poze pe cand primim ?????????????

36+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

novus eu iti recomand sanosan.
la andrei am fost foarte multumita.

de la baby expo am primit mostre de klorane. mi se pare chiar mai bun decat sanosan, dar e mai scump si se gaseste numai in farmacii.

32+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Azi schimbam si noi semnatura 35+!
Ce putin a mai ramas!

georgiana

35+ Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Mie imi place patutul reconditionat, imi place ca are si ceva sertare sub, nu? Singurul incovenient cred ca e acela ca nu are decat un singur nivel. Deci o sa te apleci putin la inceput, dar asta sa fie tot baiul.

30+

Ma bucur ca va place. Intradevar are sertar sub el, iar bara din fata se poate lasa jos; ma gandesc ca la inceput asa o voi tine, lasata jos.

35Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui danoniqueNe putem lua de mana.Si eu tot doua ore am dormit noaptea trecuta.La mine nu arsurile sunt de vina ci pur si simplu nu reusesc sa adorm.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 32+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

sper sa reusim sa ne luam de mana si la lucruri bune

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui Donu' Bodo

Varsta lui BB2 sau

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27

Adee ai cautat patut peste tot la noi si nu ai gasit niic ca lumea? te intreb ca eu cu nu prea am umblat prin magazine nu stiu...
Noi ne sitim naspa, cu contractii si dureri de ieri,dar le pun pe seama vremii....am uitat sa va spun ca am facut trataent cu antibiotic pt strptococ B si acuma am facut o micoza, deci iar tratament cu ovule si crema...sper ca atetea medicamente sa nu afecteze bb.
PS FETELOR TOT VB DE UN CONT COMNU CU NR DE TELEFON, IMI DA SI MIE UN PM CU MAI MULTE DETALII, PLS.
Pupam mamicile si bb.

34+

Am cautat patut de lemn prin magazine, dar nu am gasit numai dinalea clasice care mi se pareau f fragile. Nu am vazut nimic care sa ma incante

Contul comun de care zic fetele este adresa de mail. Iti trimit PM

35Ariana

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adee

cine vrea sa vada cum arata un patut mostenire, vechi de 60 ani Nu am gasit nici un patut de lemn care sa imi placa si sa fie din lemn calumea asa ca am hotarat sa reconditionam mostenirea de familie

Super tare culoarea si imi place ca are sertar! Este un patut "cu istorie"; si la mine s-a oferit tata sa-l reconditioneze pe cel in care am dormit fratele meu si cu mine, dar .... ar fi fost complicat sa-l aducem la Bucuresti, eu locuiesc... unde se agata harta in cui (fetele care spuneau ca fac botezul la Manastirea Humorului stiu probabil si de Gura Humorului )

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

..ins atrebuie sa merg sa ma spovedesc si sa ma impartasesc inainte sa imi vina termenul de nastere ca sa ma ajute DD..sau ceva de genul..voi ce stiti legat de asta? si ce mai trebuie facut (legat de biserica) dupa nasterea bebitului?..ceva k la 10 zile dupa trebuie mers sa mi se citeasca ceva..asta ca sa pot sta in biserica la botez..sau alta treaba..voi chemati un preot sa ii faca un fel de binecuvantare celui mic cat sunteti ink in spital?..sau acasa cand ajunge?

Leeloo, ideea cu spovedit&impartasit nu e rea, uite eu chiar voi merge canva saptamana viitoare! Mai departe.... nu stiu - am impresia ca nu avem voie sa intram in biuserica 6 saptamani dupa nastere, dar... poate nu am inteles eu bine...

Cat despre botez - si asta stiu sigur - se poate face incepand cu a sasea saptamana, noi de exemplu intentionam sa il facem in prima saptamana din mai, aproximativ. Vom invita in jur de 50-60 de persoane si il vom face la o pensiune de langa Slanic Prahova (sotul este prahovean).

Daca mai aflu ceva re. intrebarile tale... raspund!

35+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

CAPITOL 71

Maria 37+ Casandra-Maria

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput