Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (70)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pisigri/pisigri.jpg)
pisigri spune:
acum ca am terminat sa ma pling (in ordine) sotului, mamei, sora-mii si pe forum ca mindra nu misca, a facut ochi si mi-a dat niste suturi pline de incredere.
las'ca ne intilnim noi fata in fata, sa-i scot pe ochi cit m-a mai speriat
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/novus/novus.jpg)
novus spune:
Pisigri, s-o fi odihnit si bebelina ta si tu te stresezi !!!
Eu acum am venit de la serviciu unde ma duc zilnic dar nu mai devreme de 11 si plec cel tarziu la 14 !!
Aseara m-am mobilizat si am facut bagajul, acum ma intreb daca am pus tot oare era pe undeva o lista cu ce luam ??? sau dava aveti voi facuta nu mi-o livrati va rog si mie ??!!
Aseara am fost la un alt medic la eco pentru a cere parerea despre circulara de cordon, raspunsul a fost cam acelasi si anume ca se vede cordonul al ceafa dar nu se vede daca inconjoara sau nu gatul !! asa ca probabil voi merge pe cezariana ca sa nu risc ..
36+ cu
Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leeloo21/Leeloo21.jpg)
Leeloo21 spune:
viitoare mamici!
pisigri ma bucur ca misca bebelina ta bine..si al meu m-a speriat acum 2 zile..cand a miscat pe parcursul zilei dar foarte slab...am fost foarte aproape sa intreb doctorita..insa al meu reactiona slabut la sunete puternice sau mangaiala lu tati sau la miscarile mele..si am zis k poate e doar obosit..l-am lasat in pace..si in noaptea ce-a urmat..m-a trezit de 3 ori cu miscarile lui puternice..k deh..el a dormit ziua si noaptea isi gasea de joak .. dar e mic..si l-am iertat repede
gigelik parca tu intrebai de salvare..da eu am intrebat doctorita si alti prieteni ce lucreaza in domeniu..mi-au zis ca paramedicii te intreaba la ce spital vrei s anasti..doar daca este o urgenta..ceva foarte grav..te duce la cel mai apropiat spital (respectiv cel de urgenta)
maria am citit si aseara ce ai scris..ma bucur ca esti acasa si esti mai bine..oricum nu mai dureaza mult pana ai sa nasti..scuze daca pun o intrebare prosteasca..dar tie ti s-a rupt apa? poate ai scris si nu am citit eu..oare din momentul in care ti se rup membranele mai dureaza mult? (daca ruptura e naturala..nu cu interventia medicului)..oare cat poate bebe sa stea fara lichid amniotic?
asteptam s ane mai scrii s ane spui cum te mai simti si ce se mai intampla.. esti foarte curajoasa!
mica pt ceea ce va urma
ayla ma bucur ca ai o fetita atat de papacioasa!
Cristina cu bebe mic 34+
nasterea in apa
pozici dragute
![](images/user_woman.png)
m_monique spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Petra, eu stiu ca Baneocin pudra trebuie. Se da numai la buric, nu cred ca poate inhala bebe. Unde nasc eu, la Giulesti, atata stiu ca trebuie - pampersi, baneocin pudra, ulei si servetele. Nimic de sapun, prosop, etc. ![]() ![]() |
eu la andrei am dus si sampon sanosan. nu stiu cat a fost folosit, ca numai o singura data am asistat la spalarea lui (asta a fost la cerere si cu 5 ron de rigoare).
de gasit vei gasi acolo sa cumperi ce-ti lipseste.
inca un sfat: sa duci putine scutece in salonul in care e bb, si sa verifici la fiecare alaptat cate mai are.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
si Andrei (16.12.2006)
Adee spune:
Am adus si noi patutul acasa, ca tati nu mai avea rabdare. Am pus si poze cu el...cine vrea sa vada cum arata un patut mostenire, vechi de 60 ani Nu am gasit nici un patut de lemn care sa imi placa si sa fie din lemn calumea asa ca am hotarat sa reconditionam mostenirea de familie
Am aflat si eu ieri cum sunt contractiile...dupa ce am circulat toata ziua, asa ca de azi sunt putin mai cumintica La tati i frica ca o sa nasc in vreun magazin sau la volan
Drept urmare azi dupa ce am venit de la munca tati mi-a aratat ...directia in pat, si el face curatenie
Luana pupam fetitza grasunica
35
Ariana
poze
m_monique spune:
citat din mesajul lui denisamada Pleaaaaaaaase! ![]() ![]() Denisa-Madalina ![]() ![]() AMR 10 saptamani ![]() |
sunt ok.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
si Andrei (16.12.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Leeloo21/Leeloo21.jpg)
Leeloo21 spune:
si intradevar..fetelor mai faceti prezenta..deja ni se cam aproprie termenele si e bine sa stim una de cealalta..niko ce faci? maya cum te mai simti..sunteti multe...
ma gandeam k poate ne intalnim la babyexpo..asa sa ne dam chiar intalnire..macar sa ne vedem..ca ar fi aiurea sa trecem unele pe langa altele si desi cunoastem atatea intimitati sa nu fim in stare s ane salutam..eu am sa anunt cand ma duc la targ..si daca mai merge cineva in acelasi mom cu mine..poate ne si intalnim cumva..
si inca ceva..banuiesc ca noi cam toate o sa ne botezam copilasii cam in aceleasi perioade..cam la 3 luni am inteles..adik prin iunie iulie..voi ati stabilit ceva pt atunci? poate sa rezervati o sala..sau o lista cu prietenii pe care-i invitati..o suma de bani alocata? sau faceti acasa?
si ar mai fi ceva ca deh..am scapat de examene si acum am limbarita..(pun intrebari acum k am si timp sa citesc raspunsurile..ca pana acum citeam din 3 in 3 pagini ca sa recuperez) mie preotul (la logodna cand eram graviduta deja) mi-a zis ca teoretic trebuie sa tin un fel de post inainte sa nasc..dar ca el nu recomanda..ins atrebuie sa merg sa ma spovedesc si sa ma impartasesc inainte sa imi vina termenul de nastere ca sa ma ajute DD..sau ceva de genul..voi ce stiti legat de asta? si ce mai trebuie facut (legat de biserica) dupa nasterea bebitului?..ceva k la 10 zile dupa trebuie mers sa mi se citeasca ceva..asta ca sa pot sta in biserica la botez..sau alta treaba..voi chemati un preot sa ii faca un fel de binecuvantare celui mic cat sunteti ink in spital?..sau acasa cand ajunge?
scuze de atatea intrebari..dar poate va sunt si voua folositoare..
Cristina cu bebe mic 34+
nasterea in apa
pozici dragute
m_monique spune:
citat din mesajul lui gigelica20 Da, inclin sa aleg Giulestiul din mai multe motive. Pentru ca Cezara ma cunoaste foarte bine "in interior", in urma laparoscopiei, a histeroscopiei. Stiu sigur ca am un fibrom in uter, ieri la echo mi-a zis ca am si un "nodul" de 4 cm pe uter...cam in acelasi loc in care e si cel de pe interior, deci... Apoi stiu ca pentru orice problemutza a lui bebe, ei vor fi in masura sa o rezolve sau cel putin stiu ce au de facut. La Euroclinic e...un hotel cu sala de nasteri, dar doar nasteri ideale, cu bebelici super sanatosi si mamici la fel de fara probleme. ![]() ![]() ![]() ![]() Va doresc o zi buna tuturor. Eu cred ca o sa ma culc putin, caci inca sunt ametita. ![]() Gigelica ![]() |
eu am deja la activ o nastere la giulesti. si de data asta tot la giulesti merg.
recunosc ca ma asteptam sa fie mai rau si mai urat la spital, dar a fost ok. personal specializat si dragut. mancare buna.
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
si Andrei (16.12.2006)
danonique spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui![]() sunt aici va citesc,dar cu scrisul mai greu.Sunt obosita,azi noapte am dormit doar 2 ore....din cauza de "arsuri" ![]() ![]() ![]() ![]() Blogul lui Bogdan-Andrei Varsta lui Donu' Bodo Varsta lui BB2 ![]() ![]() Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! ![]() |
![](pupic.gif)
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
poze albert
m_monique spune:
Leeloo21 eu stiu ca dupa terminarea lauziei (6 saptamani) se merge la biserica sa-ti citeasca preotul. dureaza max 10 minute.
cand l-am nascut pe andrei, am prins duminica in spital. a venit un preot in salon (am inteles ca e cel al spitalului) si ne-a facut o rugaciune. 32+
si Andrei (16.12.2006)