Pepenasi de iulie-august 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 9
truli-luli spune:
Iriss nici eu nu am mai avut intalnire cu rusii de cand am ramas insarcinata. N-am avut nici o pana de cauciuc ca sa intru la idei, am doar un organism super aiurit la capitolul asta asa ca nu ma astept la nici o miscare. Poate vine dupa ce termin cu alaptatul.
Bujo intri pe w w w google.ro si in loc sa alegi photos ca sa intri la pepenasi alegi documents. Vezi ca trebuie sa fii logata pe contul de pepenasi.
Noi ne-am intors cu vesti bune de la dr. Azi i-a mai facut o doza de antibiotic si apoi gata, i-a scos branula din piciorus. dragul de el era asa incantat ca si-a apucat piciorul si l-a bagat repede in gurita. Dna dr a zis ca a evoluat foarte bine si ca nu se mai aude nimic la plamani dar ca va trebui sa avem grija sa nu mai intyre in contact cu persoane racite. Asa ca Ana sigur sta luna asta acasa dar am facut rost de programul artistic pt serbarea de 8 martie . O sa incerc sa repet eu cu ea ca tare as vrea sa ajunga in martie la serbare.
Alta veste mare este ca de azi avem dintisor !!!!! a aparut un dintisor jos si al doilea sta si el sa apara. Eh, ce baiat mare am![]()
Pupici si noapte buna!
poze Ana si Victor
varsta Anei
gallyb spune:
IRISS, NARCISA multumesc pentru incurajari.
ANKALURA multumesc.
FLO mi-a placut replica. 

MAITREYI stiu care e treaba cu scris + practic + oral, am trecut si eu 6 ani prin astea de mi s-a acrit. Felicitari pt Alexandra!!!
DMA condoleante...
IRISS ce seaman fratele cu sora. Mi-a placut poza unde Dav plimba catelul sau invers...
MADA au energie fetele tale nu gluma.
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gallyb IRISS, NARCISA multumesc pentru incurajari. ![]() ANKALURA multumesc. FLO mi-a placut replica. ![]() ![]() ![]() MAITREYI stiu care e treaba cu scris + practic + oral, am trecut si eu 6 ani prin astea de mi s-a acrit. Felicitari pt Alexandra!!! DMA condoleante... IRISS ce seaman fratele cu sora. Mi-a placut poza unde Dav plimba catelul sau invers... MADA au energie fetele tale nu gluma. |
nu stiam ca si tu esti in za clab
la endocrine as fi avut examenul
acum m-am apucat pt cel de orl 
-------
Ana-Maria
de
iepuras coconas-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
gallyb spune:
MAITREYI norocul meu e ca eu am facut stoma si la mine rezi e optional, deci eu in septembrie am pus punct, desi in meseriile astea inveti toata viata... ![]()
diarux spune:
salutare
traim.
multumim pentru urari.
sunt f f f f f fprinsa cu toatre , sper sa se mai aseze lucrurile.
andrei e f marait in seara asta, nu vad niciun dinte la orizont deci nu stiu de la ce e.
in continuare ma trezeste la 2 ore-2ore juma noaptea, dar ziua nu papa asa des.am incercat sa ii dau apa sau ceai, nope, tot tzitzi e mai buna.
incepem carnea de maine, sper.
sunt o mama denaturata care nu are inspiratie culinara deloc, o sa manance cupilu meu numai mere cu cereale si piure de legume for the rest of his life.
cu vecina e la fel, inca mai alerg cand o aud sa vad de la ce etaj vine, cand sus cand jos, inca nu am prins-o, dar perseverez.
cu cupiii la scoala...saracii de ei...e bine. deocamdata. mai reveniti cu intrebarea peste vreo doo sapt.presupunand ca voi mai fi vie atunci.
am avut intalnire cu neamurile si deci cearta. vaaaaaaaai, cum???nu ii dai paine????nu ii dai inca lapte de vaca???io cand aveam copiii mici.....le dadeam de toate nu e bine sa il cresti asa dupa carte....

deci am rezistat cu stoicism la toate cele 6 neamuri care m-au luat pe rand cu sfaturi. ca uite, copilului ii e pofta uite cum se uita la farfurie si la mancare. da-i si lui mai fato (asta, fato, eram io).deci am rezistat, am glumit, am zis ca io vreau sa il trec direct pe sarmale..etc, dar cand au vazut ca nu au nicio sansa cu mine m-au luat toti odata ca uliii. moamaaaaaaaaaaaa!!!!am izbucnit si io nu am mai rezistat mi-am luat cupilu si l-am dus in bucatarie unde i-am prestat legumele, in care vaaaaaaaaaaaaaai, nu ai pus oleak de delikat sau de sare????pai cum sa le manance copilu asa fara gust. etc etc etc...

ma duc sa ma spal pe cap si sa ma pregatesc pe maine am ore de la 7 juma, ca every day, asa ca.tre sa fiu fresh!
promit sa revin repede, nu ma stergeti de pe vreo lista.nici macar de pe aia neagra.![]()
pup iu ol
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Didi81 spune:
Narcisule, nu merge cu plimbatul in brate noaptea prin camera
; cand ii e foame, apai daca nu primeste laptic e vai si amar! Oricum, i-am zis si doctorului de "programul" de masa al domnisoarei si ne-a zis ca asta e, daca asa vrea ea nu-i nici o problema, ne supunem ![]()
Ruxule, si eu tot cu piureuri simple, nu retete complicate, cred ca abuzez de faptul ca ea oricum mananca orice
. Pfoa, pai cred ca le faceam un scandal pareristilor cu mancarea!!!
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
Caprioara spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iriss27 capri, matei cand face pipi/kk se dezbraca de tot? eu stiu de un baietel, care acum are 5 ani si cand face pipi noaptea isi da si sosetele jos (cica de la olita cu coarne s-ar trage), nu's ce sa zic! chiar sunt curioasa daca al tau asa face |
Fata, pe bune zici sau faci misto
? Nu mai, nu se dezbraca de tot. Dar doarme fara ciorapi, sa stii Noaptea insa nu merge la baie, are o olitza langa pat. Noi tinem lumina aprinsa la baie ca sa vada daca vrea sa mearga, dar el prefera sa se aseze co ochii inchisi pe oala lui de langa pat
, si apoi sa sara la loc in pat. E un lesnes Acum serios, ca tot povestiti, si el a avut ceva probleme cu scapatul pe el noaptea, in somn, cat sa se ude bine si sa simta si se trezea apoi si continua la oala. Daca il intrebam ce se intampla de face asa zicea ca doarme adanc si nu se poate trezi. Alteori zicea ca el s-a dus la oala, nu stie cum de e ud (probabil visa ca se duce si ii dadea drumul in somn, simtea ca e ud si se trezea apoi si chiar se ducea sa faca restul de nu-l facuse inca in pat). Chiar si in vara asta (adica 6 ani jumate)... Dar a avut destule pe cap: surioara, inceput de clasa I, deci stres. Acum nu s-a mai intamplat de ceva vreme nici un accident
. Si isi mai uda chilotzii cate un pic (pete adica) pentru ca nu se duce la timp sa faca (se ia cu jucat, sau uitat la tv sau calculator). Asta e iar lene si nesimtire dupa mine
. Il cert dar degeaba... De multe ori il trimit eu sa faca, pentru ca il vad ca trebuie sa mearga si el nu se duce ca pierde nu-s ce la tv.pup you,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Caprioara spune:
Iris, eu nu am inca cm si Ilinca face 7 luni acu, pe 14
. Dar alaptez.
Truli, felicitari pentru scoaterea branulei si
.
Profa, cred ca in locul tau le ziceam sa ma tina minte la neamuri
. Succes la scoala!
Ooka, de mult vroiam sa te intreb: functioneaza domle terapia asta prin paine? chiar are efect? si ce efecte are, adica? te calmeaza, sau care e rezultatul? Io tot nu am apucat sa fac painica
, ca nu am gasit timp. Da bag briose macar 1 tura pe saptamana
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!
Si noi avem nopti luuungi si grele de 2 zile! Ii iese al patrulea dinte si se tot trezeste din juma in juma de ora, chiar si la 15 min. Eu ii fac masaj cu calgel si se mai calmeaza, da' numa la a 3-4 tura de masaj...
Is franta, si sufar si de PMS, iar eu in perioada asta is mai rau decat Porcusorul Agresiv
...
Am vazut ca discutati de lapte soacra-mea, care e de la tara si are vaca, a zis ca la toti cei 4 copii ai ei le-a dat de pe la 3 luni lapte de vaca. Toti is ok, n-au nicio boala. Sincer eu m-am mirat putin...
Multumim tuturor de aprecierile la adresa Mirunicii! 
Si eu am vizionat aseara toate pozele puse recent da nu am mai apucat sa scriu!
Ce mari si frumosi au crescut! Deja nu mai arata a bebei! 
Numa Miruna parca tot mica a ramas...nu stiu de ce mi se pare ca e prea mica pt. varsta ei...
Turtu eu asa mancam inainte de sarcina, cu exceptia ca fumam mult. Acum beau apa multa, si daca am pofte imi zic ca mananc maine.
Dma condoleante! 
a.cicel felicitari pt.
!
Flo ma bucur pt. realizarea cu dormitul in patut! Ce simpatic e Alex cu "teritoriul lui"!
Narci ce treaba super cu pre kindergarten! Spor la "invatacit"! Poate ne mai povestesti cate una alta, macar niste jocuri...
Gallyb noi la 6 luni jumate aveam 6600 gr. Dr. a zis ca arata bine, chiar daca e mai slabuta, atat timp cat se joaca, e vesela, papa, nu tre' sa-mi fac griji.
Pipi in pat stiu ca si frate-meu a facut pana tarziu...Si mai avea o "hiba" tot pana tarziu, tragea vanturi cu kk (scuze de "priveliste") fara sa-si dea seama... 
Revin, probleme tehnice!
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
dia_filipas spune:
Nu stiu de ce, cand vreau sa dau la pagina urmatoare (am ramas la 6) imi apare mesajul:
Microsoft VBScript runtime error '800a000d'
Type mismatch: 'f'
/forum/topic.asp, line 108
Nu stiu ce inseamna. Am incerca si sa inttru din nou, in "Clubul Scutecelor" si la Pepenasi, da tot asa imi apare!! Noroc ca aveam deschise 2 taburi!
Ce-o fi insemnand?
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!