Pepenasi de iulie-august 2008 (85)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Acuma altii zic ca oalele astea care canta si danseaza sub fundul copilului nu sunt bune, la fel ca si cele ce aduc a jucarie, masini, catei, iepuri,... pe motiv ca progenitura drept asta le ia - JUCARIE!
Ori,.... poti sa te k..ci in jucarii, daca imi dati voie sa spun asa??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

Ileanno you've got mail! vezi ca ti'am mai bagat si un cui cu vit. D, asta ca sa nu dormi bini la noapte si sa numeri unitatile de vigantol ingerate de fii'tu

Irina, cum sa ma sinucizi soro, cine te mai pune la curent cu bisfenolu?

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mada, merci de incurajari si .

Turturica, Scumpi multam si .

Dma, condoleante.

Flo, felicitari pentru dprmitul in patutz !

Narci, felicitari pentru inscrierea la prekindergarden . Peritolul pare ca e si sedativ usor, da si pofta de mancare .

Bai, m-ati capiat cu olitzele astea . Eu am una iepure cu coarne de tinut, de la Matei. O sa o pun pe ea sa vad ce zice, cand o sta bine in fund. Dar asa, in joaca. Matei s-a prins repede la ce e buna .

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Salutare

Ma bucur enorm ca totul e in regula cu Allegra.

Eu cred ca e ceva de asa multi pepenasi sunt agitati si nu mananca- nici Mirunica nu fac exceptie. O fi fost schimbari in presiunea atmosferica?

Ileanna- este o carte pe mailul comun de yahoo trimisa de Boti care se numeste "Totul se intampla inainte de sase ani"- o carte absolut minunata dupa parerea mea. Acolo imparte facutul la olita in 2- kk si pipi pt. ca se pare ca sunt etape diferite pt. fiecare din "actiuni". Daca vrei iti caut paginile si iti spun- e foarte interesant- imparte pe faze fiecare din "actiuni" si iti spune cand e momentul sa treci mai departe. Si intr-adevar, consecintele pe termen lung pot fi destul de grave dpdv psihologic (asta am citit-o in mai multe carti).

Pupicei tuturor si o seara minunata

Ralu
mamica iubitei Miruna Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

revin si eu oleaca prin zona, ca m-a omorat azi Ami e tare maraita si miorlaita creca de la dinti ca alt motiv nu vad si ma termina si abia am terminat cu papa si etc.
Azi a papat pt prima oara puiutz, asa ca va dau reteta:
Prima mancarica de pui
a lg ulei vegetal
100 g morcov curatat si taiat cuburi
60 g praz numai partea alba taiat mic
75 g piept de pui
250 g cartofi taiati cuburi
75 g pastarnac

Puneti uleiul in tigaie si caliti prazul cu morcovii, eu am pus si putina boia la calit, apoi adaugati carnitza si caliti pana nu mai e roz carnea, puneti si cartofii si pastarnacul si acoperiti cu apa fierbinte si lasati la foc mic sa fiarba pana s-a fiert puiul bine, cam 15 min, eu am mai pus si niste fire de patrunjel asa mari si apoi le-am dat deoparte la belnduti si am mai pus si 3 boabe de piper si tot asa le-am dat deoparte. La sf strecurati si pastrati zeama blenduiti si aduagti zeama cata este nevoie sa ajungeti la consistenta dorita.
Fug la mieunici, poate apuc mai pe seara sa mai citesc din urma.

Faeries, come take me out of this dull world,
For I would ride with you upon the wind,
Run on the top of the dishevelled tide,
And dance upon the mountains like a flame.

William Butler Yeats, "The Land of Heart's Desire," 1894

Mergi la inceput

Daca vreti sa vedeti www.onetruemedia.com/shared?p=80bb42e3e00904bf2de265&skin_id=1012&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">doi copii bagati in priza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

anka ai auzitca sicainii pot avea gastrita si artrita? poate o fi si osteoporoza

gally stiufataca asa e...da' la noi e scris + practic + oral. dacaar fi fost numa' scris m-as fi dus da' mie mi-e jena de oral...am simtul jenibilului putincam dezvoltat si mi-e rusine ca ma fac de cacao tre' sa mai lucrez la partea asta

ioana of...ditai orasu' al 2-lea pe tara si cel mai prolific in materie defacut bebei da' n-avem parc...

voi cu filmele romanesti eu cu muzica romaneasca veche...na, tata a fost in cenaclu si am fost obisnuiti de mici sa ascultam folk. ii mai pun alexandrei sa asculte dan spataru, mirabela, angela similea, ca cd-uri cu folk n-am

narci ce fain spor la invatat micutei voi n-aveti in plan si mutatul in ro?

aaa...gally cresterea in greutate e incetinita acum. zicea in capraru ca daca ar continua sa ia in greutate 750-500 g/ luna la 10 ar avea 100 kg deci acum iau in greutate in medie 300-400 g/ luna. a mea face 8 luni pe 17 si are 7800 si 73 cm. stai calma

scumpi si cefaci, cum e cazul nostru, cand bebe nu papa mai mult de 300 ml lapte/ zi? completezi cu branzica, iaurt, calciu. chestia cu proteina in exces e cunoscuta insa proteina e si carnea si oul. facem bebeii ierbivori? ei au nevoie de proteine pt a creste.

kamelya cea cu sign-in required to view.

bcg-ul se poate face si mai tarziu.

si eu am facut pe mine pana la 7 ani visam ca ma duc la baie si ma trezeam uda si cand radeam cu pofta faceam pe mine

anka esti tare cu olita jucarie

mada suna bine reteta ta da' pt oameni mari...eu nu i-as da prajit alexandrei. ramanem la fierturile noastre pana pe la 1 an. dupa aia om videa. fetili!

alexandra s-a ridicat singura in picioruse

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

vazut poze cu sebastian de scumpi, la multe lunite, ce mirat e de tort!

David de Flo1980 grasunel este si frumusel (semana cu mami, nu?)

Maria de anaxena este bestiala, cu masca si fara masca ... pozitia de supt este de mare angajament!

mi-ati facug pofta, mai pun si eu cateva poze

Iriss mami de Yvonne-Maria (05.02.2007) si David-Alexandru (08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne

Bazar pt Sonia si Andrei

Mergi la inceput

Maitrey aici astia dau calit la copii ori in putin unt ori in ulei ca nu le prajesti ca pt noi le calesti putin pana se inmoaie, vreo 5-6 minute. Lui Ami chiar ii place ca au mai mult gust fatza de papitza de pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mada_mxm

Maitrey aici astia dau calit la copii ori in putin unt ori in ulei ca nu le prajesti ca pt noi le calesti putin pana se inmoaie, vreo 5-6 minute. Lui Ami chiar ii place ca au mai mult gust fatza de papitza de pana acum.

eu nu zic nu...chiar suna fain. de cand ai pus reteta cu peste imi face cu ochiul sa ii dau si eu nitel mai cu gust da' parca tot ma mai abtin. na'...mai astept nitel

-------

Ana-Maria de iepuras coconas

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput