Pepenasi de iulie-august 2008 (85)
Raspunsuri - Pagina 6
narcisa.s spune:
Bravo Capri!!!In sfarsit poate se da Ilincuta pe brazda!Dar la ce e bun Peritolul asta??
Deci n-am prins discutia cu laptele.Eu tocmai ma gandeam sa-i fac iaurt din lapte de capra.Ii fac sau nu-i fac???Botiiiiiiiiiiiiii
Noi ne-am inscris la home pre kindergarten...Un fel de cresa de acasa. La Calvert School.Din cate stiu e singura home schooling din America recunoscuta in Romania. Urmeaza sa-mi trimita kit-ul acasa.A costat 300 usd...Vreau sa incerc sa vad ce iese, oricum pana pe la 4 ani voi sta cu ea daca ne ajuta Dumnezeu sa fim sanatosi, dupa aia ma gandesc ca o voi da la gradi normala.Dar pana atunci ma gandeam sa imi exersez talentele pedagogice acasa.Cred ca incepem din august anul acesta.
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
iriss27 spune:
flo ai incercat cu reductor de wc? sunt unele faine, cu scarita si manere, au la litaf
sau poate vrea o olita in forma de masinuta ....
eu zic ca mai degrama invata ca asa a vazut la noi si tp ca e copil mare .. probabil ca ai icercat si astea, nici nu stiu ce sa zic
anko sa-ti zic exemplu personal (desi mi-e rusine, da' asta e); am facut pipi in pat cred ca aveam 8 ani, stiu ca imi faceam singura patul si puneam musama ca sa nu ud patul; ma simteam groaznic cand faceam, dar pur si simplu nu imi dadeam seama
ma rog, eu am avut accident de masina cand eram bb mic si atunci m-am speriat f tare, ca faceam pipi pe mine toata ziua (vreo 2 zile) si am plans intr-una, nu dormeam, nu mancam; eu suspectez ca asta ar fi cauza, dar nu stiu daca asa a fost ... cert este ca era penibil 
gallyb fata draga, nu iti face griji, fii-mea la 1 an a avut 7650g ... deci eu zic sa stai in banca ta si sa lasi copilu in pace!!! Dav la 6 luni are 7220g si a luat 340g; atata timp cat copilul e vioi, mananca cat ii dicteaza creierul lui, nu-ti face griji!
ooka daca nu imi iese painea, te sincid!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
narcisa.s spune:
Galyb, noi aveam 6300 la 6 luni.De acum oricum incep sa ia mult mai putin in greutate, la vreo 300-500 pe luna pentru ca sunt mult mai activi...Oricum eu o suspectez ca s-a ingrasat putin luna asta, voi vedea la control ce si cum
scumpi spune:
Ne-am intors si noi de la plimbare, la fix am ajuns acasa ca acum ploua
. I-am cumparat lui Sebastian un sac de dormit, pulpe de pui bio si pt. mine dulceata de capsuni(moama ce pofta aveam, btw ladymina, imi aduce aminte de copilarie
, mancam dimineata cu unt)
Flo, Ooka, Maitrey multumim
. Ooka, Sebastian seamana cu taica-su la bujorei 
Vicky ms de raspuns in leg cu BCG. Ai idee daca il mai pot face acum? Ca la vara mergem si noi in Romania.
Caprioara ma bucur ca ati avut o noapte mai buna 
Anka super ca papa Erika bine.
LACTATE: Se recomanda produsele lactate gen iaurt, branzica dupa varsta de 1 an. Este vb. despre nr ridicat de proteine pe care-l contin si care fac rau la rinichii bebeilor. Studiile au demonstrat si ca prea multe proteine duc la obezitate. Si ca laptele de vaca contine prea putine vitamine si minerale. Pe la 8 luni daca bebe papa paine ii poti pune pe ea un pic de cascaval sau branzica( doar din cand in cand, sa simta gustul). Ei spun ca bebe are suficient cu laptele de mama sau cel praf.
Pupici tuturor
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
kamelya spune:
maitreyi eu doar in leaganul acela o dau cand iesim afara;seamana cu un jumper;
Care dintre optiunile de pe picasa selectez "UNLISTED" SAU SIGN-IN REQUIRED TO VIEW"
buburuza mea
de
Daria 14.07.2008 
narcisa.s spune:
Mda...Vick chiar, pana la cate luni se poate face BCG-ul asta?Ca nici aici nu se face si noi am vrea sa dam o tura prin tzara anul asta...Dar lasa ca aici se face in plus - obligatoriu - febra galbena, rotarix-ul si prevenarul...
ankalaura spune:
GALY - eu ii dau la 8 seara si la 8 dimineata.
IRISS - deci nu e din cauza ca nu ai mai purtat pampers
Sorry, nu fac misto... Imi dau seama ca era super neplacut... Bine ca ti-a trecut
Nu fac mistooo, doar glumesc si eu 
KAM - unlisted e suficient
narcisa.s spune:
Eu am facut pipip pe mine pana pe la 5 anisori.Imi aduc aminte ca eram la gradi si dormeam acolo, la Hunedoara, si veneau ai mei sa ma ia pe la 3 jumate 4 dupa masa...Mami vedea cearceafurile intinse pe balcon la gradi si stia ca iar a facut progenitura pe ea.Mai eram si il cappo din tutti cappi la gradinita, mama lor adica ii bateam de-i stricam pe toti...Cata autoritate puteam sa mai am cu pipi facut in pat...Ioiii
flo1980 spune:
Reductor nu am incercat, i-am aratat la wc ce si cum...dar a luat-o la fuga si pe nu in brate.
Prima olita a fost masinuta, asta este iepure.
Si sotul facea pipi in pat la 7-8 ani. Se chema enurezis.
Ile ma chinui cu el iti dai seama, e un cosmar. Daca nu ar fi silos si daca ar manca de toate ar fi de nota 10.
Face la cel tarziu 5 zile. Timp in care ii dau zilnic lass baby, e din plante si a zis dr. sa nu il intrerup, ii dau fructe cu semninte (kiwi) tot sa il ajute, susan...pestisori cu susan....tot ce favorizeaza...dar degeaba, dr. zice ca e de natura psihologica, se abtine...
Multam ca ne-ati vazut in poze!
Gally nu's ce reteta sa-ti dau....pe tasu' 
Kamelia a doua varianta.
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!