Casnicute sexi(192)
Raspunsuri - Pagina 17
mikiriki spune:
Danutza, ma bucur sa ``aud`` ca d-soara Isabella se simte mai bine. Multa sanatate in continuare. Vrei sa-ti trimit si muntele meu la calcat ( in picioare)?
Multumesc pt. urare, sper sa am un serviciu usor la noapte ( e prima tura de inventar). Ah... eu zambesc si rad tot timpul

Moni, multa sanatate. cat mai stati in Co? 
Mihaela, ma bucur ca-ti place la munca 
O ``dedicatiune`` pt voi
Enjoy!

Miki
ramyteo spune:
Buna fetelor...
Sa stiti ca nu o sa mai intru o perioada pentru ca mi s-a taiat netul...si acum nu imi mai permit sa il platesc.
Va
pe toate!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Suntem mari
monica-elizabet spune:
fetelor, multumesc
eu asa n-am nimik...dar sunt galbena pe fatza de la rivanol..asa am mers azi sa patines
si respect tratamentul ca nu-i de gluma cu alunitele inflamate...azi parca e si mai rau 
pe toate sanatate multa si voua si copilashilor
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mariussimiuc spune:
Helau! 
Am reusit sa ajung si eu sa va salut...
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
monica-elizabet spune:
neatza sexoaselor
si va poftesc la o 
eu sa zic ca-s mai bine cu alunita...s-a mai retras dupa ce a iesit "buba" de sub/langa ea... desi acum am o cojita in loc de alunita... ![]()

monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.
mariussimiuc spune:
Pastiluta roberteasca ![]()
Acu cateva zile m-a intrebat de ce i se face cucul mare.Am ingaimat si eu ceva de niste nervi foarte sensibili,atat cat sa fie el multumit si eu sa scap basma curata
.
Azi dimineata cand s-a trezit imi zice:"mami,cred ca cucul meu e cam nervos" 
Miha si comorile
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Danelutza spune:
Mama cuscra, e nervos cucul baiatului, cam devreme nu ? 

Lasa ca Isabella l-a vazut pe tat'su dimineata cind statea in pat, ca avea pantalonii de se vedea un pic fundul si ea a inceput: Tito si vede culino (adica i se vede curutul) 
Monico bine ca-ti trece, sa nu fie nevoie de operatie 
Ramy imi pare rau, poate o sa rezolvati pina la urma cu net-ul 
Miki cum a fost prima noapte de inventar ? Ai inventat ceva, sau nu ? ![]()
Va poftesc la masa

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

doinabita spune:
Buna fetelor!!!azi am primit programarea lui Dan
incepe Lupta pentru mine!!!

sunt nitel speriata ...caci e timpul asa de scurt...
Miky, ai intrat in libere?
Danelutza, ne inviti la masa? ce ai bun?
Monica cum mai e cu alunitele?
Restul fetelor unde sunt?

Doina Bita
mariussimiuc spune:
Eu am venit sa va spun noapte buna. ![]()
Cuscra,pastreaza pe mai tarziu o portie d-aia cu creveti. Adica mai pe DISEARA ashea...vorba lui Robert...
Miha si comorile
Danelutza spune:
'neata si o cafea... 

Cuscra eu pur retetele detaliate, ca sa te apuci sa-i faci lui Robert mincare italiana, ca altfel Isabella dupa aia se reorienteaza (scriu mic sa nu vezi, baiatul Monicai maninca toate minunile astea ![]()
Dispar, va las cafeluta calda si dispar la pediatru cu Isabella.
Si ca sa fie toate bune si frumoase, am iesit ieri pina la poarta sa vad sa iau scrisorile din cutie, nu mi.am pus geaca fara mineci, iar acum sint racita bocna
, asta-i din ciclul "toate mi se intimpla numai mie" 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna