Casnicute sexi(192)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Pastila robertzeasca...

E mucos.Again! Implicit si sora-sa! Bine ca e numai atat!
Si "profitand" de chestia asta am inceput sa-i spun o poveste despre vitaminele din fructe si legume,care ne ajuta sa luptam cu boala,sa nu mai fim nicicand bolnavi. M-a pus sa-i povestesc despre fiecare vitamina in parte la ce ajuta. Si a promis ca DISEARA,deci nu acum sau mai tarziu,ci diseara va manca un mar ca sa lupte vitaminele cu raceala,sa o scoata afara din organism,sa o fugareasca pana la mare si acolo s-o manance rechinii.
Ne uitam intr-o zi la un documentar pe Discovery si am vazut cum au scos unii diverse chestii,scanduri,cutii de tabla,din burta unui rechin.M-a intrebat atunci cum au ajuns alea acolo si i-am zis ca le-a mancat. "Si nu l-a durut burtica?"
Si acum a facut el legatura ca rechinul poate manca orice ca nu-l doare burta,deci poate servi si niste boala.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

ce scump e Robertzelul tau. Multa sanatate

Bia, la multi ani feciorului multa sanatate si numai bucurii. Hai da o cafea eu aduc tigari

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ptr toata gasca de siexoase.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI FECIOR DE BIANCA!!!
La noi e un gerrrrrrrrrr....am facut focul la sobe si stam la caldura.Voi ce faceti fetelor?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

LA MULTI ANI MATEI! Sa cresti mare,frumos si sanatos,draga ginerica.

Cuscra Bianca,macar azi vii sa dai si tu ceva de baut si sa stai de vorba cu noi? Cine te-a suparat asa de tare de nici macar nora ta nu te mai poate face sa treci pe aici?

La multi ani pentru ginerica si de la cuscra Danelutza,nu poate intra pe forum sa va felicite personal.

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna sexoaselor

danelutaa sanatate multaa piticutei tale
si noi am avut probleme dese si repetate cu otita la alex...cand creste se raresc si dispar...otitele
Matei sa fii sanatos

eu azi am fost la dr fiindca mi se inflamase o alunita(de pe obraz) dr dermato mi-a zis ca este o eruptie chiar sub ea si mi-a dat 6 zile de antibiotic, si comprese cu rivanol... sper sa scap fara vreo incizie ceva...

va pe toate

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Neatza

pt sexoase.

O zi buna

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata!

La multi ani, Matei !

Doina, lucrez la o florarie, e superb. Uneori, cand sunt comenzi multe, ne cheama la sediu, sa lucram si noi la ele. Sefii(patronii) sunt grozavi, lucreaza cot la cot cu noi. Imi place mult ce fac, desi nu-i usor deloc, iar in perioada asta este foarte aglomerat si mult de lucru. Este o munca frumoasa, intotdeauna mi-au placut florile.

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Monica, si sanatate
Miha, supertare Robert

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata, am reusit sa intru pe DC, dupa lupte seculare, dar tot ca melcul functioneaza

"La multi ani, Matei !"
Zi-i lui mami, sa bage neste poze cu voi toti, sa vedem si noi cum mai arati, pe mami parca nu mi-o mai amintesc. Deh, sintem din familie si-mi permit sa cer poze, ca sa-l vedem si pe logodnicul cumnatei Isabellei. Pricepusi Bianco ce am vrut sa spun ?!

Cuscra sanatate multa la muciosi. Super ginerica am eu , ii ies perlutele din gurita

Monica sanatate multa

Mirela sanatate Robertelului si spor in afacere

Doina Doamne ajuta sa stringeti banutii

Mihaela daca-ti place unde lucrezi e foarte bine. Dar o sa fii obosita rau, acum ca vine martisorul. Serviciu usor

Miki serviciu usor diseara si zimbeste mult, mult, mult

Sa raportez, domnisoara Isabella se simte mai bine, nu face febra, dar urechea tot o doare, sper sa scapam. Vineri dimineata o duc la control sa vedem cum se prezinta.
Va doresc o zi minunata, ma duc la calcat ca am un munte de rufe

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, Isabella, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Curiozitatea poate dauna

Mergi la inceput