Gravidute si mamici de Timisoara (26)
Raspunsuri - Pagina 14
mihaser spune:
Bun venit fetele!
Sarcini usoare si vesti frumoase la eco! 
Astept UM DPN si dr ptr a va trece pe lista de gravidute!
ale_d spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabryella81 Dragi gravidutze vreau sa va intreb daca merge cineva la aquagym pentru gravide sau daca ar vrea sa mearga. Pe mine ma bate gandul dar as fi vrut o parere de la cineva care a fost. 26 cu bebe ![]() |
Eu merg cu fetita la bazin,la Arena, pe Lugojului. Vinerea este program aquagym pt gravidute si am vazut ca le place
ale_d spune:
Bun venit tuturor gravidutelor.
Sa aveti o sarcina usoara.
Si eu am facut eco 4D si la dr Cioata si apoi la Medicis.Au cam fost niste bani aruncati, in sensul ca stiam ca fetita e bine, dar vroiam sa o vad la fata. Nu s-a vazut prea bine, mi-au dat si CD dar....nu s-a vazut fata. Depinde si pozitia bebelusului.
Mony08 spune:
Angela Panduru mi-ar face placere sa-i plimbam impreuna prin parc,dar mai avem mult pana atunci,de abia astept
.Am inceput sa numar si zilele
.
sa ai grija de tine.
Mony
15+
Mony08 spune:
Fancy cand mai intri te rog sa-mi dai mai multe informatii despre doctor,de cum a decurs sarcina,cum ai nascut....te rog
.Ca sunt putin nesigura ce sa fac,pt ca n-am o sarcina tocmai usoara
,si pe net am auzit lucruri pro si contra.
Mony
15+
gabryella81 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ale_d
Eu merg cu fetita la bazin,la Arena, pe Lugojului. Vinerea este program aquagym pt gravidute si am vazut ca le place Ale mamica fericita de Alexia |
Da la Arena se fac cursurile....tu cat platesti pe sedinta? Mie mi-ai spus ca e 200 roni / 5 sedinte a cate o ora
26 cu bebe
ale_d spune:
gabryella81, eu am avut abonamet de 10 sedinte pentru fetita (intru si eu in apa cu ea) si am platit 250 ron.
Din ianuarie s-a facut 35 ron sedinta pentru bebelasi, dar pentru gravidute nu stiu cat e. Cu cine ai vorbit ? Cursurile se fac prin Scoala mamei junior, uita-te pe site-ul lor www.mamicafarafrica.ro, parca acolo am vazut si preturile.
Angela Panduru spune:
datele mele:UM 26.11.2008 ,DPN 2.09.2009
eu am rezolvat si merg luni la 12 la 4D la dr Cioata ,abia astept.
14+
sarcini usoare si multa sanatate puiutilor vostri 
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mony08 Buna sunt sunt si eu nou venita.... UM:17.11.2008 DPN:27.08.2009 Felicitari pt mamici Sarcina usoara pt burtici ![]() Mony 15+ |
Bun venit!!!
Cristina
Alex
20.02.2006 Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex