Gravidute si mamici de Timisoara (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Bun venit fetele! Sarcini usoare si vesti frumoase la eco!
Astept UM DPN si dr ptr a va trece pe lista de gravidute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabryella81

Dragi gravidutze vreau sa va intreb daca merge cineva la aquagym pentru gravide sau daca ar vrea sa mearga. Pe mine ma bate gandul dar as fi vrut o parere de la cineva care a fost.

26 cu bebe

Eu merg cu fetita la bazin,la Arena, pe Lugojului. Vinerea este program aquagym pt gravidute si am vazut ca le place Erau si gravidute care erau in sapt 38.

Mergi la inceput

Bun venit tuturor gravidutelor.
Sa aveti o sarcina usoara.
Si eu am facut eco 4D si la dr Cioata si apoi la Medicis.Au cam fost niste bani aruncati, in sensul ca stiam ca fetita e bine, dar vroiam sa o vad la fata. Nu s-a vazut prea bine, mi-au dat si CD dar....nu s-a vazut fata. Depinde si pozitia bebelusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Datele pt listuta:
UM:17.11.2008
DPN:24.08.2009
Dr.Sas Ioan

Mony 15+

Mergi la inceput

Angela Panduru mi-ar face placere sa-i plimbam impreuna prin parc,dar mai avem mult pana atunci,de abia astept.Am inceput sa numar si zilele.sa ai grija de tine.

Mony 15+

Mergi la inceput

Fancy cand mai intri te rog sa-mi dai mai multe informatii despre doctor,de cum a decurs sarcina,cum ai nascut....te rog.Ca sunt putin nesigura ce sa fac,pt ca n-am o sarcina tocmai usoara,si pe net am auzit lucruri pro si contra.

Mony 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale_d

Citat:
citat din mesajul lui gabryella81

Dragi gravidutze vreau sa va intreb daca merge cineva la aquagym pentru gravide sau daca ar vrea sa mearga. Pe mine ma bate gandul dar as fi vrut o parere de la cineva care a fost.

26 cu bebe

Eu merg cu fetita la bazin,la Arena, pe Lugojului. Vinerea este program aquagym pt gravidute si am vazut ca le place Erau si gravidute care erau in sapt 38.

Ale mamica fericita de Alexia

Da la Arena se fac cursurile....tu cat platesti pe sedinta? Mie mi-ai spus ca e 200 roni / 5 sedinte a cate o ora

26 cu bebe

Mergi la inceput

gabryella81, eu am avut abonamet de 10 sedinte pentru fetita (intru si eu in apa cu ea) si am platit 250 ron.
Din ianuarie s-a facut 35 ron sedinta pentru bebelasi, dar pentru gravidute nu stiu cat e. Cu cine ai vorbit ? Cursurile se fac prin Scoala mamei junior, uita-te pe site-ul lor www.mamicafarafrica.ro, parca acolo am vazut si preturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela Panduru spune:

datele mele:UM 26.11.2008 ,DPN 2.09.2009
eu am rezolvat si merg luni la 12 la 4D la dr Cioata ,abia astept.

14+
sarcini usoare si multa sanatate puiutilor vostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mony08

Buna sunt sunt si eu nou venita....
UM:17.11.2008
DPN:27.08.2009

Felicitari pt mamici
Sarcina usoara pt burtici

Mony 15+