Gravidute si mamici de Timisoara (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Angela, Moni, bun venit.
Angela, vezi ca 4D este si la spital la Odobescu, il faci gratuit, s ate interesezi; la dr Navolan se face........care este cel mai grozav medic din cati am cunoscut...
Moni, eu am nascut cu dr Sas, e super ok dar e fff ocupat si uneori chiar ai impresia ca nu stie cine esti si ce e cu tine pe la el.....

Lucia & Iulia, 31.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angela Panduru spune:

multumesc ade24,dannnahpt raspunsuriMony08 eu am facut inseminare la bega la dr Craina si cu el o sa fac cezariana dar datorita varstei 37 ani vreau sa fac cat mai multe investigatii sa fie sanatos .pt toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Fancy Am vazut ca e super ok si se comporta frumos . Dar tu ai nascut normal cu el,sau? Eu as vrea sa nasc normal asta in cazul in care se poate. Ecografia 4D ai facut tot la el sau ai mers in alta parte?

Mergi la inceput

Angela Panduru am auzit ca dr Craina ar fi f bun, asa ca daca esti la el presupun ca ar trebuii sa stie ce trebuie sa faci,daca nu at sa-i spui,sau sa-l intrebi in legatura cu testele,alte analize.

Mony 15+

Mergi la inceput

Mony08 este un medic foarte bun ,in 8 o sa merg la el la eco si pb o sa-mi spuna ce trebuie sa fac dar nu stiu daca in spital este 4D,nu cred ,o sa vad ce spune ,eu am sunat azi si mi-am facut programare la dr Bacila in 23 martie pt 4D,costa 250 lei.

14+

Mergi la inceput

Angela Panduru deci esti programata la 4D inaintea mea :P ,eu is programata pe 26 martie la dr Ioia ,si am inteles ca o sami inregistreze filmuletzul.La dr meu merg de abia pe 16 martie de aia mam programat sin alta parte in caz ca dr meu nu face.Eu sunt la dr Sas.Sar putea sa pui caruciorul inaintea mea .Sarcina usoara in continuare

Mony 15+

Mergi la inceput

multumesc Mony08 ,si tie iti doresc sarcina usoara ,suntem apropiate la varsta sarcinii ,poate ii plimbam impreuna in parc
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

buna fetelor,ma primiti si pe mine ?

Sunt o viitaore mamica de baietel si acum avem 22 sapt.
Buna Angela Panduru, am vazut ca esti programata la 4D in 23.03 la Dr.Bacila. Si eu mi-am facut programare in aceeasi zi la ora 16.20 . Poate ne vedem pe acolo .

+ 21 sapt cu Darius

Mergi la inceput

doina2222 eu am programare la ora 17,dupa tine inseamna
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Dragi gravidutze vreau sa va intreb daca merge cineva la aquagym pentru gravide sau daca ar vrea sa mearga. Pe mine ma bate gandul dar as fi vrut o parere de la cineva care a fost.

26 cu bebe

Mergi la inceput