Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

cred ca am descoperit cauza insomniei fetii mele. are gingia in dreptul caninilor alba, alba si inca nu i-a iesit al 2-lea dintisor de sus si nici nu pare sa dea. e posibil sa apara caninii inaintea dintisotului lenes din dreapta sus?? aseara nu-i mai dadusem nici nurofen, ca deja ii dadusem 3 nopti la rand si acolo in prospect scrie ca numai 3 zile e de preferat sa-i dai, nu mai mult si o fi durut-o de-aia s-o fi agitata asa saraca si eu ma trezii suparata pe ea am crezut ca face asa de la nervii aia ai ei si ca nu mai are chef de somn

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Dana, sanatate multa Teodorei. Asta e nenorocirea cu gradinitile, iau toti virusii din zona.
Eu sunt bucuroasa, s-a schimbat orarul sotului si nu-l mai dam pe Iusti la gradi. Va veni el mai repede, voi mai intarzia eu, asa va fi o perioada, dar nu-l mai dam momentan
Doloress, sa-ti traiasca sotiorul, sa fie sanatos si sa aiba grija mereu de voi
La multi ani bebelusi de 12~~~~~~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

Dana_H multa sanatate Teodorei!!

tuturor celor ce sarbatoresc astazi lunitze!!

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

Esme - am salvat reteta, saru-mana, pare delicioasa. o incerc sapt viitoare ca azi am apucat sa-i dau ou si oricum nu aveam coriandru. o sa merg sa cumpar.

trebuie sa vad si eu filmul ala SMULDOG MILIONARE ca aseara am vazut premiile Bafta si le-a luat aproape pe toate - de cea mai buna muzica, tema, scenografie, cel mai bun regizor, etc. cred ca 80% din premiile date in seara aia au foat catre filmul asta, ceea ce m-a convins sa-l descarc si sa-l vad si eu.

apropos, fie-mea s-a revansat fata de mine..m-a lasat sa dorm de la 10.45 dupa masa ei de fructe pana la 13.30 cand m-am trezit eu speriata ca nu-i facusem nimic sa pape si atunci s-a trezit si ea ca am facut zgomot cu usa nenorocita de la dormitor care scartaie asa usor din cauza ca s-a umflat putin parchetul de la umezeala. ce sa mai..o scot si pun usa ce se deschide prin glisare, ca alta alternativa n-am. de cate ori doarme fata, eu nu pot iesi din dormitor ca se trezeste daca aude zgomot.

ma fetelor,eu speram ca pe masura ce cresc si inteleg ca nu e bine una-alta, e mai usor cu ei dar vad ca nu e asa

ies ca veni ursul si nu facui nimic de mancare

editez:

DANA_H multa sanatate puisorului

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Lorich, Kristinik, mai adaugati una pe lista cafegioaicelor..nu beau f multa, dar nu pot functiona fara..o ador..preferata mea este Melita europeana, nr 4. ma delectez cu ea in fiecare dimineata
Socrate, mai mare chin cu tipatul asta. al meu s-a trezit la 2.30 azi noapte si a inceput sa tipe..rau tare...de fapt in fiecare noapte se trezeste la 2.30..nu mai tarziu, nu mai devreme
Simona, Chinabulina, sanatate maxima!!!
bebele meu mananca cu placere maxima avocado. ii dau cu lingurita direct din fruct. e fan, ce mai...si adora si iaurtul..cu legumele nu e impacam noi
fetele, voi ati dat ciuperci la bebei? din alea alea, albe, proapsete, champignon..pot sa-i dau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinik spune:

Lorich sa sti ca la fel am facut si eu in sarcina am baut tot tchibo decafeinizata, dar numai in ultimele luni si dupa ce am nascut-o pe gogoasa cat timp am alaptat-o. Chiar fara cafea de nici un fel parca nu era frumoasa ziua. Desi la inceput nici de aia nu am baut ca ma temeam sa nu aiba colici si mai si decat avea.

Stefanyp nici eu nu beau multa, doar 1 - 2 cani(in ultima vreme 2 sigur), dar fara parca nu sunt treaza si in forma.

Miss multumesc pentru recomandari. Le voi cauta.

Cristina mami de Diana printzesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Fetele care ati facut homepage-uri la bebei, pe care le puteti recomanda? Care sunt si usoare si frumoase?

Io acu' studiez oferte din Corsica, stau cu harta in fata si m-am hotarat ca vreau neaparat sa trecem si prin satucul asta: Capu Seninu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Ziua buna!

Sa va spun despre avocado. A fost printre primele fructe mancate de Iasmina. Doar in combinatie cu banana ii place. O sa incerc insa si reteta a la Esme poate ii surade. Azi succes maxim a avut urmatoarea combinatie: sfecla rosie (coapta) + morcov, cartof (fierte) + ficatel.

Mai vroiam sa o intreb pe bratafel ca nu am inteles ce era cu plimbatul prin Franta? N-am inteles...scuze!

L-am vazut pe Mirci printre ratzushte!! Suuuuuper!

Simona draga... nu'sh ce sa zic!! Imi pare tare rau de voi!! Sa va faceti bine repede!

Am vazut si pitic calculatorist de Andrada!!

Ralu_t pe unde umbla??

Vianne

Stefany ia mai pune niste poze cu Iustin! Sa-l mai vedem si noi, dom'le!

Alex@Sara nu mai functioneaza siropelul ala pentru stimularea apetitului pentru Sara?

Noi am fost indrumati de pediatra sa ii dam niste vitamine Iasminei. Imi spuneti si mie voi daca ati dat ce ati dat si in ce cantitate. Ne-a spus Pikovit sau Sanostol. Eu tin minte ca imi dadeau ai mei cand eram mica (faceau rost din Germania de Multi-Sanostol) si era desertul meu preferat...il a-do-ram!
Ne-a mai zis Visol - calciu si Vit. C...Immunobaby, Oscilo...daca vrem sa mai intarim imunitatea.

Sunt curioasa ce fac alte mamici in privinta asta?

Ca papica noi papam din ce in ce mai bine...ne revenim dupa amarata aia de bronsiolita. Insa oricum papa relativ putin cantitativ si putin laptic/zi. Va trebui sa indesim mesele si sa micsoram cantitatea/masa!

Va las ca merg sa pap si eventual sa fac curat putin. Pitica doarme de pranz acum...e liniste si pace!!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
05.06...07...08 sau "Povestea Iasminutei"
Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

pics...
special pentru Iasminuca, febletea noastra

http://community.webshots.com/album/570065757CUwQWf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

S-a nascut Erika,fetita lui frate-meu ,azi dimineata.

IULIA-a avut ea ceva,vreo durere,ceva ce nu a lasat-o sa doarma .
ciclul nu vine regulat acum,poate sa lipseasca iar o luna,doua trei...

avogado e foarte bun la gust,dar depinde de gustul nostru ,ca noi il avem "educat" .insa copiilor,de obicei,le place,ca ei prea multe gusturi nu cunosc.sunt multe care noua nu ne plac dar lor ,da.nu functioneaza " ce nu imi place mie nu ii place nici copilului" decat cand influentam noi fara sa vrem in gustul lor si vrem sa credem noi ca au aceleasi gust ca noi,dar asta nu prea se mosteneste,doar uneori sunt pure coincidente alteori,am zis,e din influenta noastra.
eu pun in salate si il aleg si il mananc ,mor dupa el.eu inca nu i-am dat lui Andres.
eu il consider leguma daca m-as gandi la el ca la fruct,nu mi-ar placea...ca sa vezi ce face mintea umana !
sa incercati in salata,acolo cu otetul,uleiul si sarea are un gust super !(pt voi,nu pt pitici)

ANISIAP-intre ai mei e diferenta de 1 an si 4 luni.o sa iti placa sa ii cresti asa ca pe gemeni aproape.

REALAURA -UStUROI in piure am pus un graunte fiert,deci nu isi lasa gust usturoiat,mai degraba dulce.

MISS chiar daca nu se intarca de tot,multi cand au dat de biberon,dorm bine .

DANAH multa sanatate !!

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput