Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

aseara n-am mai reusit sa intru, asa ca azi bag runda a doua:
gabitza, kristinik, belleane, desiree, mishutza, iulia, bratafel, alysh, inais, aelita, simona, multumesc tuturor pentru urari! mi-ati facut ziua mai frumoasa
noi am petrecut frumos, linistit... am chemat-o pe mama sa stea cu gogoasa, apoi am fost in mall, am papat ceva si am vazut un film. cand am venit acasa, tati mi-a adus o prajitura cu lumanari sub forma de 30 si m-a pus sa-mi pun o dorinta si sa suflu in lumanari... si apoi am stat de vorba ca doi pensionari, am visat cu ochii deschisi la vacante, calatorii si alte minunatii pe care le vom face impreuna... atat, ca ieri s-au gandit si rusii sa-mi faca o vizita; n-ar fi venit si ei cu o floare, ceva...

am uitat ieri sa va multumesc ca mi-ati admirat gogoasa, manca-i-ar mama falcile
desiree, ce mi-au placut pozele!!! mortala fetita ai! si fiica-mea moare dupa o anumita telecomanda
mishutza, sa-ti traiasca nepotica, te cred ca abia astepti s-o vezi. sora-mea e innebunita dupa fiica-mea, abia asteapta s-o vada, ii cumpara si-i trimite toate trasnaile, e o matusa tare buna... cu ditisorul pustiului nu stiu sa-ti raspund, eu n-am decat un copil (si n-am de gand sa mai fac )
socrate, ma bucur ca ati scapat de atele
si eu ii dau avocado tot combinat cu alt fruct, pt gust. ei ii place, mie nu...
ma duc sa fac cea ordine, ca am musafiri dupa-amiaza...

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Citat:
citat din mesajul lui elena_g

Revin cu o intrebare...am si eu o pata pusa......cum preparati voi avocado?Cu fructe sau cu legume adica papica "serioasa"....dres cu ceva,nu stiu, intreb...ca uitati ce am gasit..." Fructul de avocado reprezinta un aliment perfect care poate inlocui cu succes carnea, ouale si branza. Avocado contine o cantitate mare de acizi grasi si proteine usor de digerat. Tot in continutul acestui fruct se afla si 14 minerale care regenereaza si stimuleaza cresterea. "

Deci avocado ala e nashpa rau de tot. Al meu copil nu a vrut sa auda de el, desi ma-sa adica io am insistat. Incearca sa il blenduiesti si sa il combini in diverse mancaruri adica cu suc de mandarine, banane, mere, legume. Eu ii bagam in toate cate putin sa nu simta dar sa fie acolo.
Tb sa fie insa copt bine.Adica sa fie moale.Daca il iei tare il lasi cateva zile si se inmoaie. Atata stiu.

mami de Edvin Sebastian

Mai ales nu fructe dulci, risc sa o fac pe Lorelei sa nu mai vrea mere si banane asa tare le schimba gustul. Dar cum ziceam, pana una alta i-l dau totdeauna putine fiert, cat o fi el de copt, si totdeauna in mancaruri, mancare, in FIECARE sambata cand ii dau galbenusul de ou si deci nu ii mai dau carne. Combinatia, parerea mea perfecta pentru avocado, e cu usturoi si frunza de coriandru dar eu ii fierb si usturoiul...ca e mult prea tare (ca esenta, gust...) sa i-l dau crud - si apoi pe asta se poate construi orice combinatie.

Uite o reteta care la Lorelei e un maret succes :

1 avocado, cateva buchetele de broccoli, 2 catei de usturoi, 1/2 cartof, cateva frunze de coriandru taiate fin se fierb...aparte se fierbe si un ou (pentru cei care deja mananca galbenus).

se scoate galbenusul se paseaza bine, se adauga avocado, borcoli, usturoiul si se paseaza putin, se pune cartoful in cuburi (sau pasat depinde care in ce faza e), se adauga 2 linguri ulei de masline (nu stropi, nu ligurite, noi punem linguri intregi si e la recomandarea medicului) si putin din apa in care au fiert anterioarele, sau din apa peste care au fiert anteioarele daca s-a facut treaba la steamer...in care mai ramane apa cum e la al meu.

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Slumdog Millionaire m-a deprimat de tot. N-am vazut decat jumatate, poate reusesc azi sa vad partea a doua, cred ca am devenit f sensibila mai ales cand e vb de copilasi, sunt de groaza. N-am putut sa ma uit la scena cand il mutila pe copilul ala, vroia sa-i scoata ochii sau cam asa. Stef a zis ca am pb si ca trebuie sa ma controlez. M-am gandit cat de fericiti sunt copii nostri si i-am multumit lui Dumnezeu ca Vlad e unul dintre cei care au parte de iubire si de ingrijire totala.
O sa ma uit azi si la partea a doua ca nu-mi place sa las ceva neterminat.

Avicado am mancat mult in franta sub forma de salata de rosii, avocado si peste afumat, .MI-A PLACUT LA NEBUNIE. Dar difera de cei adusi in Romania care sunt copti fortat sau nu stiu, dar n-au deloc acelasi gust.

Simo, iubitica, nu tre' sa-ti faci griji, David stie ca tu esti cea mai buna mama si cred ca a si uitat ce i-ai spus. Sunt convinsa ca oricare dintre noi in situatia aceea ar fi reactionat cam la fel.
Am si eu un nepotel de 2 ani....a fost acum cu noi la munte. Il iubesc la nebunie dar cateodata devine atat de plangacios.....nu mananca, se chinuie cumnata-mea cu el de nu mai stie de capul ei, vrea toate jucariile celorlalti copii si daca i se refuza una urla, din orice maraie, zice maica-sa "hai sa-ti pun geaca", el se punje in fund si urla ca pur si simplu n-are chef atunci....si tot asa. Probabil si Vlad va fi cam la fel....sa vedem cum m-or tine nervii atunci!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

miss, am vazut subiectul deschis de tine la "vacantze...", despre concediu cu copil de un an, dar iti raspund aici. noi am fost cu alex cand avea 1 an si 6 luni in sudul spaniei, langa malaga. a fost un apartament, cu bucatarie, tot ce vrei. era relativ aproape de plaja, si spun relativ, pt ca erau de coborat multe multe scari. dimineatza la coborarea era cum era, desi eram incarcatzi ca pomuld e craciun cu umbrela, colac, saptezeci de prosoape si altele, dar la urcare.... cu soarele in cap... si cu acelashi bagaj.... statziunea se numeshe toremorinios.

dar ce itzi recomand eu cu mare drag este site-ul asta: homair.com (sper sa nu fie reclama). noi de trei ani ne facem vacantzele prin ei. super fain. e drept ca noi mergem cu mashina, dar paote gasitzi voi ceva care sa mearga si cu avionul. vezi ca au campinguri si in corsica, stiu ca voi suntetzi indragostitzi de corsica. conditziile sunt excelente, este foarte curat, bucataria dotata cu absolut tot ce vrei. noi in general am cautat campinguri cu piscina, ca printzul alexandru nu vrea sa intre in apa marii, dar din piscina nu mai potzi sa il scotzi.
cred ca shi anul asta tot prin ei mergem, dar probabil ca prin croatzia, ca sa fie in drumul nostru din romania catre casa.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Simona sanatate tie si puilor tai. Ce greu tb sa iti fie, David bolnavior si te mai si supara, trebuie sa fi fresh pentru Matei, care nu cred ca intelege ca mami e bolnavioara. Eu in locul tau cred ca fugeam de mult de acasa asa ca nu te mai invinovati ca ti-ai pierdut rabdarea, tu esti chiar foarte puternica.

Laura, cred ca am suferit o operatie de lobotomie ca eu nu am vazut cand ai pus tu pozele, m-am uitat la semnatura si am vazut un Mirci de 9 luni tare frumusel si strambacios in scaunelul lui. apoi am vazut ca ai intrebat-o pe Alysh dc i-a placut filmu si am crezut ca ai pus tu un filmulet cu Mircea, deci iar m-am pus pe cautat

Alysh, ti-am mai zis si iti mai zic:" sa-ti dea Dumnezeu sanatate ca tare bine mi-ai facut" Aaaa si sa stii ca m-am uitat si eu la pozele de la munte, chiar dc le-ai pus pt Laura. Ce frumos a fost... eu sunt din categoria mamelor care stau 24 din 24 cu bebeii, din motiv ca nu am cu cine sa o las.

Si mie imi place avocado, il mananc in combinatie cu banana, cot la cot cu fii-mea.
Doerme pitica mea si eu imi fac de cap pe forum, zici ca sunt un copil ce a ramas singur acasa.

Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)

O comoara, o comoara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

DanaH sanatate si voua!
Micaela esti o scumpa!hihi, dar cam asa functionez si eu Si eu bag cot la cot cu Mirci din piureurile lui si pe urma zic...a mancat baiatul 200 de ml...papa foarte bine

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor!

la noi ningeeeee din nou!! oare cand se va face vreme? e clar ca azi nu mai iesim daca tot toarna in stilul asta...

Vianne multa sanatate!!

ianis te plimbi prin Franta?? si eu am fost prin 94' cu corala de copii (aveam 14 ani pe atunci).

7 luni

POZE 5-6 luni !!

http://b1.lilypie.com/6wARp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Laura si mie mi-au scapat pozele de 9 luni. Le-am vazut acum..mama ce baiat mare soi frumos...si ce crescatorie de rate are.. de la mine, e adorabil!

MIcaela

Noi spunem acum ei..dai, dai, dai adicatelea chiar cand vrea ceva interzis gen telefon, telecomanda, mouse etc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

mda... pana am postat eu mesajul anterior, imi scrisese si DanaH urari de bine ... eu abia acum am vazut, multumesc frumos .

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

DanaH, Simona, va inteleg foarte bine, si eu am circ si program artistic greu cand este bolnav Andrei, si-mi toaca nervii marunt-marunt. In preajma a 4-5 ani copiii devin extrem de solicitanti si obositori, uffff! Macar lui Raducu ii bag pe gat ce e nevoie. Andrei fuge, nu sta la luat temperatura, la pus picaturi in nas, iar la pus sosete cu otet am zis ca se suie pe dulap.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput