*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (20)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Leeloo, nu intelegeam de ce nu face epidurala, deci din cauza ca nu-i dilatata. Am citit la ghiocei ca are contractii cu intenistate de 80, pai astea-s dureroase nu gluma, le-am experimentat si prima data si acum pe viu.
Eu nu i-as recomanda sa mearga acasa, mie nu mi s-a parut ok in Norvegia cand m-au trimis acasa ca nu-s perfect regulate, dar nah aveam dilatatie 3 de aceea nu ma asteptam sa ma dea afara din spital.
In spital e bb monitorizat de asta nu-mi place mie ideea de a sta acasa. Daca se poate sa ia ceva sa faca nani cu atat mai bine, dar sa stea in spital ca oricand pot reincepe si mai intense (eu m-am dus acasa si am dormit o ora in conditiile in care aveam contractii dureroase de 36 de ore, nu au facut decat sa ma plimbe pe drum).
Se poate chiar sa faca epidurala la dilatatie 1 cm si sa adoarma o perioada sa se linisteasca si sa prinda puteri.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo5979

Imi vine sa ma duc si sa impusc dr de la Cluj. Mariuca are tot dilatatie de 1...de ieri...si nu i se da nimic...doar un calmant atat...si auzi de colo, nu se fac cezariene...pai de aia se moare frate pe capete!!! De aia mor femeile in camerele de travaliu, de aia mor pe masa de operatie si apar complicatii cu urmari toata viata!!! Fata nu e dormita de ieri, nu a dormit nici un minut, e obosita, atat de obosita. Ea zice ca o monitorizeaza pe Casi, si nici contractiile nu le mai simte. Pai normal, la cat e organismul de obosit... Asteapta sa vina dr si sa vada ce si cum la 18.00 ca mai bine zice sa mearga acasa...logic...in maternitate NU SUNT PATURI!!!
Si la Ginye a fost la fel, dr zicea ca trebuie cezariana si sefa de sala ca nu...ca nu se face, ca sa nasca normal...

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Exact....in timp ce citeam imi aminteam...4 zile am stat internata pana am nascut din cauza unei dobitoace...4 zile stresante, obositoare, in care n-am inchis un ochi si n-am mancat nimic pt ca tot speram sa-mi faca cezariana. Apoi s-au intrebat cum de am avut tupeul sa vomit in sala de travaliu. Pai dupa 4 zile istovitoare tb sa mai am puterea sa ajung la baie sa vomit? Nici nu vreau sa ma mai gandesc!
Sper ca Mariuca sa nu astepte atat si sa se gaseasca un dr competent care sa faca ce trebuie! Sunt cu gandul la tine Mariuca!

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Stiu Otilia ca se poate face si la 1...dar nu in Romania! Eu aveam dilatatie 5-6 cand mi-a facut la 09.00 epidurala, si in 20 min eram la dilatatie maxima...la 09.50 nasteam...dar fratele meu, atata nepasare si indolenta si se mira ca toata presa e in capul lor si toata lumea ii blameaza. Asta zic si eu cum sa mearga acasa, in conditiile in care organismul e la limita din cauza oboselii si pot aparea complicatii...dar vezi tu... NU E PATURI! A zis ca ma suna ea cand poate, important e sa se odihneasca.

Leeloo
Lacra a lui Damian (13 octombrie 2008)

http://good-times.webshots.com/album/569546403llbloh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Mav pt Anto.

ginye Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mie cu laura mi-au facut epid la dilatatie 1 caci tipam de durere.

cred ca intensitatile la contractii sunt relative in functie de cum e reglat aparatul. cu laura ajungeam pe la 40 dupa epid, acuma dupa ce mi-au rupt apa tin minte ca se duceau pana la 50 si plangeam realmente de durere. eu nu as fi rezistat la durerea aia mai mult de o ora, cred ca lesinam.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Leeloo, eu nu stiam ca se poate la 1 cm, pana mi-a zis cineva care a nascut in Constanta. In Norvegia sigur nu se face la 1, pe mine m-au dus cu presul pana am ajuns la dilatatie 6 cm.
Mersi ca ne tii la curent, spune-i Mariei ca ne gandim la ea.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Doamne ajut-o pe Mariuca noastra!
Hai Mariucoooo, sa nasti cat mai curand si sa fi sanatoasa si tu si bebelina!

pozici...Aventurile lui Habarnam si alte cele..:)

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna fetelee,

Am fost si eu ieri cu pitika la doct. A cantarit-o a masurat-o.A luat pana la urma 750 g. uraaaa...ce emotie am avut. Dar doct tot zice ca nu e bine ca cica trebuia sa ia constant. Ete na....ca parca ea mananca mereu constant sau cum...?In fine. I-am zis ca nu sta la san in timpul zilei mai mult de 10 min. si mi-a zis ca cica sa o fac sa manance mai mult. Cum naiba frate?ca dc fata nu vrea sa manance nu mananca....In fine eu tot dau vina pe vaccinul ala, ca din cauza lui nu mai mananca ea asa bine...
Si mi-a zis ca are fontanela cam mare si ne-a schimbat Vigantolul cu altceva dar nu inteleg eu ce scrie pe reteta, va zic cand o sa cumpar medicamentul.
Si inca ceva ca cica e fata anemica. Ca e cam alba la fata si asa sunt si eu. Si i-a dat sa ia fier si vit c. Si Ca. Nu-s prea multe?Medicamente?Mi-e frica ca de la fier sa nu se constipe.Da cineva la copilul ei asa de multe medicamente?Mi se pare prea mult.
A si nu va zic ce mi-a zis ca dc se constipa sa-i bag suc d emorcov.
Si i-am zis pai ce facem incepem diversificarea de acum?Ca cica asta nu e diversificare...Pai dc nu e diversificare nici alaptat exclusiv nu e....nu?Offf imi vars si eu amarul aici. ca ma cam enerveaza doct astia.
Si sa nu va mai zic ca acum i s-a parut ei ca nu stiu cum pliurile sunt cam inegale si sa fac ecografie. Pai frate pana acum nu s-a uitat la ea si nu a vazut nimik acum cum vine asta dintr-o data are pliuri inegale. Nu vrem sa o ducem sa o radiem degeaba, caci la o luna am fost la control la kinetotereapeuta si s-a uitat la ea, si la sold si la tot si a zis c anu ar fi nici o problema.

Fericita mamica de bebe Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Tinem pumnii pt Mariuca! nu se poate face nimica? nici nu vrea sa ma gandecs prin ce trece.
ce putem face? nu agseste alt medic? sa discute si cualtcineva. mi se pare ca sta de mult timp in travaliu si la doar 1 mi se pare prea greu. Daca nu se dilata? de ce nu vor sa faca cezarina?
ce cretini! m-am enervat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Hera draga mea, pediatri astia parca sunt veniti cu pluta!
eu zic sa nu ai faci inca radiografie. asa a patit si ocolega de-a mea si nu a avut nika bebelusa, si imi venea mie sa ma duc la pediatra sa ai dau cu ele in cap!
daca tie ti-a zis ca sa o faci sa manace, mie ieri mi-a zis sa nu ai dau sa manace...pai si ce sa fac frate? sa o las sa urle? nu pot! ca a luat prea mult 2500grame in2 luni!
I-am facut vaccinul, acum sa vedem ce mai o fi si cu asta. Sara a mea a facut eczema bebelusului, si pediatra nu a stiut sa ma lamureasca.
Asa ca eu am ajuns la concluzia: toti o apa si-un pamant! aflu mai multe info de la voi mamicile decat de la pediatra.

Mergi la inceput