hainele de firma sunt neaparat si de calitate?
Raspunsuri - Pagina 2

Deianira spune:
Xio, si eu cu hainele de terranova. La pantalonii albastri te referi cu 12 lei? Am o pereche care se uita la mine :-)).
Hainute H&M am gasit in Flavia, mai stii vreo sursa?
Good things happen to good people.

Noa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina1974 La noi, nu consideram haine de firma cele de la Zara,Marcs&S...., H&M si asa mai departe. Astea sunt magazine puternice, care au propriile lor linii de productii, toate in tarile Asiei de SE sau Europa de Est, iar calitatea lasa de dorit, de cele mai multe ori. Haine de firma......hai sa zic, cu riscul de a-mi lua rosii in cap pe motive de nu stiu care, ca noi nu ne luam haine decat de la nume mari. Si aici ma refer la Chanel, C.Dior, Versace, C. Klein, H. Boss, Armani ( pt sot). Mai frecventam Monsoon, Russel Bromley,iar pentru portul de zi de zi la copii, Next ,Mothercare si Gap. Dam ,ce-i drept, multi bani pe hainele astea, insa nu am regretat niciodata. Si sa va mai zic un lucru despre Marcs& S din Romania. De curiozitate, am intrat sa vad si eu ce au pe acolo, si am ramas socata cand am vazut colectiile care aici se vindeau acum 2 sau 3 ani. In plus, preturile erau de cel putin 2 ori mai mari ca cele din Londra. Normal ca dezamagirea e mare, cand dai o gramada de bani pe haine, si astea se fac exact ca niste carpe dupa o spalare sau doua. In Uk, nici macar nu sunt considerate magazine extraordinare astea, ci magazine de duzina. Cristina ,Iasmina Timeea si Georgia Helia |
La preturile pe care le practica la noi,dupa mine exorbitante,ai zice ca sunt magazine de lux.
In privinta magazinelor pentru copii, am luat plasa mai ales cu Z(bluze descusute la cusaturi, fuste care s-au scamosat dupa prima spalare),Zara si chiar Okaidi, in ordinea asta.
Problema e ca daca nu mai intri in aceste magazine, ce mai ramane?
Doar tarabele din piata si hainele din hipermarketuri(macar acolo e un echilibru intre pret si calitate).Si ar mai fi acele magazine despre care nu stii nimic si cumperi la noroc.

XIO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deianira Xio, si eu cu hainele de terranova. La pantalonii albastri te referi cu 12 lei? ![]() Hainute H&M am gasit in Flavia, mai stii vreo sursa? ![]() Good things happen to good people. |
da , da , aia

Si ma gandeam daca sa-mi iau si aia albi de catifea sau nu :P
H&M doar din Flavia

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/