Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

babytza multu` mult!
Sa iti traiasca copiii si sa te bucuri de ei. Auzi? Da` am si eu o intrebare: esti sigura ca tu ai trecut prin 2 sarcini/nasteri? Ca arati bestial, pe bune!!!!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Corrina ma ajuta foarte mult sotul care ma mai fugareste prin casa uneori.... Ce sa fac...am 7 camere....ma impiedic in ultima

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Corrina

LE: am nimerit IAR scutece pampers cu elastic...LE URASC!!!

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

Mai sunt cucuvele treze?

Corrina da' de ce le urasti? Mie alea-mi plac mai mult.

Mama lui Dragos (04.10.2008) si a lui Victor (12.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui babymom75

Mai sunt cucuvele treze?

Dap , mai sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Pupici,
Multumim pentru aprecieri
Momentan papam in bouncer, desi i-am pus o paturica pe el ca murdarim tot in cale. Am vazut scaune de masa pentru bebe in selgros, parca, din lemn lacuit, mi s-au parut ok ca se pot folosi cumva si mai tarziu. Nu imi vine sa dau banii pe un scaunel de plastic.

Roxana arati neschimbata in poza aia.

Eu sunt cucuvea, desi am promis ca ma culc devreme... iar am prinde ora 2 noaptea.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Ca sa imi mai ridic si eu moralul va povestesc o faza cu ai mei.
I-am lasat ieri cu fata si cand m-am intors ii gasesc foarte harnicuti, imi dau raportul ca a dormit domnisoara un pic si dupa ce s-a trezit s-au pus sa o schimbe. Si imi spun ei cum au schimbat-o amandoi, maica'mea nu am inteles cu o tinea si taica'miu a participat din plin la schimbarea pampersului. Pitica saraca nu zicea nimic, eu le-am multumit ca m-au ajutat, le-am zis ca nu era cazul sa schimbe pampersul decat daca a facut kaki (lipsisem cam 2-3 ore numai).
Pe seara ma pun sa schimb pitica si ma tot uitam ca nu era in regula scutecul ala, cand m-am uitat mai atent mi-am dat seama si de ce... il pusesera ai mei invers, cu fata in spate si ariciul era prins pe fundulet.
Imi si inchipui cat s-au chinuit saracii sa il prinda asa

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

iaca mai sunt cucuvele! Am (l-am) adormit cu (pe) Teo pe la 1, si acum am venit la Radu care a mai prestat o intoarcere de l-am adunat de pe marginea patului .

sa dau si eu din gura pe ziua de azi, repede ca nu se stie!
1) La multi ani, Tina - Tina - Valentina!!!!! mamica frumoasa, sa se bucure de fata si mai frumoasa si sanatoasa si desteapta (si devreme acasa, inca )
2) La multi ani, Muuh!

si altele:
- babymom, da, asa fac si cupii mei cu pampersul. Teo cel putin, clar constient, face kk numai dupa ce il schimb. Si e normal, si mult mai bine asa. Un kk peste un pampers umflat de pipi e dezastru ecologic... nu are cum sa mai absoarba nimic si risti sa dea totul pe-afara! Dastepti nene cupiii astia...

- produse Bio, Hipp de exemplu... tot ce e in borcanelele lor provine din agricultura/ferme bio. Pentru alt fel de produse (proaspete, conservate), sunt magazine specializate, chiar si on-line.

- am patit si noi cu bunicul (socrul) cand am fost plecati de-acasa la un concert (15 septembrie 2007, Black Eyed Peas) si s-a oferit sa ramana singur cu Teo ca sa nu vina mama din Chibrit si sa nu poata pleca inapoi (socrii stau la o straduta distanta de noi)... l-am gasit cu aricii in spate. Ne-am cracanat de ras...

- cei care aveti ajutor de la parinti/ socrii, multumiti lui Dumnezeu ca este asa un ajutor.
Eu am fost singura cuc, gravida si cu Teo mic, 3 luni de zile. Si mai aveam si de alergat (ma rog, asa putin cum am putut-o face) pentru mama care era in spital, se opera de cancer la colon.
A trebuit sa renunt la serviciu si sa stau acasa cu baiatul, desi o am pe soacra la 150m de mine. Nu se baga, nu s-a bagat si acuma (cica?!) e grav bolnava... ma rog, sanatate sa-i dea Dumnezeu.
Socrul avea serviciu si nu putea.
Dupa ce am nascut, inca nu stiam cum o sa ma descurc si cautam o bona. Abia atunci (si nu stiu cu ce motivatie...) s-a oferit socrelul sa se lase de serviciu si sa stea cu Teo. Are 70 ani, e bolnav de inima si diabet, statuie ii ridicam ce eforturi face.
Sa-mi aduceti aminte (cand ma mai vait ca nu-mi place ce face cu Teo) ca asta e gandirea corecta, ma rog sa-l tina Dumnezeu sanatos si in putere, ca tare bine e sa stii ca e cineva acolo care te poate ajuta.
Ma doare sufletul cand ma uit la soacra care a luat-o razna complet... si nu inteleg cum poate cieva sa ajunga in halul asta.
Si-a dedicat viata fiului ei, pana la a deveni un cosmar pentru el, si pentru mine, ca am simtit intotdeauna cat de putin ma inghite si cat de putin demna de fiul ei maret ma considera.
Eu nu imi dau seama cum poate cineva sa ii spuna fiului de 30 de ani (venise odata suparat de la munci, ca nu se intelegea cu unii cu niste proiecte) "da-ti demisia si stai acasa, ce nevoie ai sa muncesti cand eu iti pot da tot ce ai nevoie".
Mi-e o scarba... eu am fost crescuta cu 2 principii de baza:
1) sa nu minti
2) sa nu iti inchipui ca pe lumea asta ceva bun vine (si ramane) fara sa muncesti. Trebuie sa iti asiguri existenta, si sa nu depinzi de nimeni. Asa am crescut si asta mi-am dorit cat eram in facultate, sa reusesc sa am un serviciu bun ca sa pot sa fac tot ce imi doresc sa fac... si sa imi si placa munca (altfel nu pot...)
Ma rog, astea-s de la tata, dragul de el.
Si soacra-mea e deprimata ca fiul ei munceste, vrea copii, isi vede de familia lui, si nu mai are nevoie de ea, care poate sa ii dea tot ce are nevoie ca sa stea acasa si sa invete (?!?!?!)
Ma scuzati, o luai off-topic.
Sper sa ma duca capul sa-mi cresc copiii oameni si nu carpe care asteapta de la altii sa le faca treburile.

si pct 1)... cu mintitul... ei aici am invatat ca uneori nu e bine sa spui tot adevarul. Doare inutil . Dar mi-e scarba sa mint, si nu o fac.
Pe ai mei i-am scutit toata copilaria mea tumultoasa de diverse adevaruri. Si imi dau dreptate vazand cum sora mea le spunea tot. Se usura, se elibera, iar ei dadeau saracii din colt in colt si nu erau instare sa contina ce le varsa ea in cap...

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Corrina ma ajuta foarte mult sotul care ma mai fugareste prin casa uneori.... Ce sa fac...am 7 camere....ma impiedic in ultima

Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii ; my blog
Topic: mama... de mai multe ori! ; Topic: nu renunta! Informeaza-te!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Neata! Cafea?
Ada asa este, trebuie sa multumim pentru orice ajutor ne vine,

Mi-amintesc lunile cat am stat la ai mei, care m-au suportat ciufuta din pricina oboselii si a durerii, cand mi se parea ca nimic nu e bine iar acum fac tot ce-am invatat de la ei cand imi cresc fata.

Legat de minciuni vad lucrurile cam la fel, dar ia zi, ai dormit bine, ai iesit din butoiul cu melancolie?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

, Tina de Babytza!!!!! cu putina intarziere ptr care imi cer scuze ! mamica scumpa si copii pe masura!

Luca Nicolae de Musettepink !!!
Muuh

Luminita rochita e de la nasi primita la botez... am zis s-o imbrac macar ptr. poze ptr. ca ... n-o sa-i mai vina pana o fi vremea ei...

Fetelor ajutati-ma si pe mine cu un sfat... ce trebuie sa urmaresc la un scaun de masa ptr bebei... vreau sa caut la targ si nu stiu exact ce sa caut . N-as vrea nici sa dau chiar 700 ron cat e Chicco Polly...

Mamica fericita de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput