Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (69)
Raspunsuri - Pagina 21
florinela79 spune:
Intru forte puti..trebuie sa ajung la medic...va salut pe toate.
Nu am mai intrat 2 zile sunt prinsa cu curatenia,iar la viteza mea de melc....
Imbratisari, pupici multi pentru PLICI si bebe Robert

, sa fiti sanatosi si mancaciosi, mamai recuperare rapida si tatai felicitari pentru voinic!
Deabea astept sa ne povestesti cum a fost.....!
Florinela 34+
florinela79 spune:
Intru forte puti..trebuie sa ajung la medic...va salut pe toate.
Nu am mai intrat 2 zile sunt prinsa cu curatenia,iar la viteza mea de melc....
Imbratisari, pupici multi pentru PLICI si bebe Robert

, sa fiti sanatosi si mancaciosi, mamai recuperare rapida si tatai felicitari pentru voinic!
Deabea astept sa ne povestesti cum a fost.....!
Florinela 34+
aris26 spune:
3kg 680g
ati vazut ce cozonac a dospit plici ?!
acum m-am semesit si eu cu ea. e o curajoasa, are un super moral. a zis ca se simte bine si ca nashterea a fost floare la ureche. asa ca: curaj fetelor!
34+
poze
AMR 6 saptamani 
pisigri spune:
la apgar se iau in calcul gradul de oxigenare, tonusul muscular, etc... dar din cite stiu eu este un fel de regula (scrisa sau nu, nu stiu) ca la cezariana nota maxima e 9...
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
aris26 spune:
pisigri - la multi ani si noua
ca doar am mai implinit o saptamana![]()
34+
poze
AMR 6 saptamani 
pisigri spune:
da aris...la multi ani si tie
am lipsit cu totul de la manifestari de bucurie de data asta, dar m-am gindit toata noaptea la fete. numai ca imi merge execrabil netul sau site-ul, mai tare ma enervez....
Felicitari plici pt bebe ! as scoate majorete, dar nu mi se deschide pagina cu emoticoanele...
Maria, sint sigura ca mai e doar putin ! Sintem linga tine, sa se termine repede si bine !
Carmenada, la multi ani !
Mababei, nu mai stiu daca te-am intrebat sau nu, la "tine" la spital iti trebuie haine pt bebe sau doar pt scos din maternitate?
if you can't say something nice, then don't say it at all
http://pisigri.blogspot.com/
PetraTudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri la apgar se iau in calcul gradul de oxigenare, tonusul muscular, etc... dar din cite stiu eu este un fel de regula (scrisa sau nu, nu stiu) ca la cezariana nota maxima e 9... |
Intr-adevar, pentru cezariene se da maxim 9.
Notele se primesc pentru: culoare, bataile inimii, respiratie, responsivitate, tonus muscular. 2(punctajul maxim)*5=10
Dar cezariana se noteaza cu max. 9.
35+ cu 
SunSmile spune:
Am vorbit cu mami Corina, Pliciu meu scump! Ca nu aveam stare daca n-o auzeam. E ok, ma injura ca s-a desfasurat totul asa cum i-am povestit eu inainte:), a zis ca Robert era un scump mototolit asa, a zis ca s-a sms-uit cu voi; a zis ca va multumeste pentru urari; m-a intrebat de Maria; m-a injurat iar c-o mananca pielea de la dezmortire:) si a ramas ca ne mai auzim pe seara, ca trebuie sa se asigure si mama mea ca e bine, ca altfel nu mai am pace in casa:)Sper ca pana diseara sa-mi trimita tati de Robertan si pozici, sa vad si eu minunea pe care o asteptam de atata vreme cu sufletul la gura!
Cam asa!
Aris raman aici sa va fac galerie pana la final!
Maria nimic?
Ah, la cezariana de foarte multe ori se acorda nota 9. Sunt mai multi parametri de urmarit, greutatea nu e printre lucrurile importante la inceput! (intre noi fie spus, si a mea a luat 9/10 si numai noi stim prin ce-am trecut apoi...asa ca, sa fie bblusii sanatosi ca nota aia vine si pleaca)
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
cocufan spune:
FELICITARI CORINA!
BINE AI VENIT PE LUME BEBE ROBERT!
SANATATE SI PUTERE VA DORESC AMANDURORA!

34+